sony one flick touchpad
שלט חכם למסכי סוני One Flick
שלום,
השלט אכן נרכש בנפרד, הוא יהיה זמין בתחילת אוגוסט ומחירו הצפויי כ - 400 ש"ח.
תוכל ליצור קשר עם מחסן חלפים ישפאר או עם אולם תצוגה סוני בהרצליה.
תודה רבה
משה דלגו
מנהל מוצר סוני
השלט אכן נרכש בנפרד, הוא יהיה זמין בתחילת אוגוסט ומחירו הצפויי כ - 400 ש"ח.
תוכל ליצור קשר עם מחסן חלפים ישפאר או עם אולם תצוגה סוני בהרצליה.
תודה רבה
משה דלגו
מנהל מוצר סוני
·המסך עצמו סביר פלוס. אחרי פיליפס 8404 שהיה לי שנים קצת קשה להתרגל. בפיליפס ראו הרבה יותר טוב.neo2006 כתב:וואו אתה ממש לא מרוצה מהמסך אה...?מוזר...
אבל בלי קשר לזה, הסמארט במסך די מזעזע וזה משהו שכולם יודעים. מרוצה לא מרוצה, הסמארט מהגרועים שיש היום וזה כל אחד יכול להגיד לך. אז שאלה שלי עליך, אתה שיש לו גם את המסך הזה, מה אתה מתכוון לעשות עם הסמארט והשלט החכם כשרוב הדברים לא עובדים? אולי משהו שאני לא יודע.
מי אמר שאני סובל או לא מרוצה?:D פשוט אני לא אחד שרק בגלל שקניתי משהו ישר רץ לצעוק שזה מדהים והכי טוב
תשים לב אפילו פה בפורום כמעט כל אחד שקונה משהו כותב ששלו מדהים...
סך הכל המסך בסדר אבל כן בהחלט ציפיתי ליותר אחרי כל התשבחות שרצים ברשת וגם שראיתי אותו כמה פעמים בחנויות לא עזר
ציפיתי שאחרי 5 שנים עם פיליפס 8404 תהיה לי איזה שהיא התקדמות במסך חדש
וכן גם הסמארט שלו ממש מעצבן למרות שאין לי כזה צורך בו, אבל היה יכול להיות נחמד קצת להשתעשע איתו
מה סביר בסמארט שלו? שאתה לא יכול לעבוד עם אתרים בעברית? שדרך רשת ביתית הוא לא קורא כתוביות?
אין גם כמעט אפליקציות בכלל. הכל זה סתם אייקונים שמאחוריהם פשוט מסתתר לינק לאיזה שהוא ערוץ ביוטיוב
שבלתי אפשרי לראות סרטונים מאתרים כמו וואלה,וויינט?(כשבמסכים אחרים זה עובד בלי בעיה)
אז מה כן אפשר לעשות איתו?
ואתה גם מוזמן לראות את הסרטון שפרסמתי פה לא מזמן
הדבר היחיד שעשיתי וזה באמת נחמד, זה שיצרתי דרך רשת ביתית ספריה של כל המצויירים מדובבים לילד שלי ואז לאשתי הרבה יותר קל להפעיל את זה, במקום להדליק במיוחד מחשב....
אז בסופו של דבר ממה שאני באמת לא מרוצה זה מהמחיר שדורשים על המסך הזה. זה הכל
תשים לב אפילו פה בפורום כמעט כל אחד שקונה משהו כותב ששלו מדהים...
סך הכל המסך בסדר אבל כן בהחלט ציפיתי ליותר אחרי כל התשבחות שרצים ברשת וגם שראיתי אותו כמה פעמים בחנויות לא עזר
ציפיתי שאחרי 5 שנים עם פיליפס 8404 תהיה לי איזה שהיא התקדמות במסך חדש
וכן גם הסמארט שלו ממש מעצבן למרות שאין לי כזה צורך בו, אבל היה יכול להיות נחמד קצת להשתעשע איתו
מה סביר בסמארט שלו? שאתה לא יכול לעבוד עם אתרים בעברית? שדרך רשת ביתית הוא לא קורא כתוביות?
אין גם כמעט אפליקציות בכלל. הכל זה סתם אייקונים שמאחוריהם פשוט מסתתר לינק לאיזה שהוא ערוץ ביוטיוב
שבלתי אפשרי לראות סרטונים מאתרים כמו וואלה,וויינט?(כשבמסכים אחרים זה עובד בלי בעיה)
אז מה כן אפשר לעשות איתו?
ואתה גם מוזמן לראות את הסרטון שפרסמתי פה לא מזמן
הדבר היחיד שעשיתי וזה באמת נחמד, זה שיצרתי דרך רשת ביתית ספריה של כל המצויירים מדובבים לילד שלי ואז לאשתי הרבה יותר קל להפעיל את זה, במקום להדליק במיוחד מחשב....
אז בסופו של דבר ממה שאני באמת לא מרוצה זה מהמחיר שדורשים על המסך הזה. זה הכל
·לפי מה שמצאתיscsa כתב:דרך אגב אתמול קיבלתי עדכון גרסה למסך. אין לי מושג מה יש בעדכון.........
היה עידכון בארופה לפנ חודש - http://www.sony.co.uk/support/en/conten ... DL-50W805B
של שיפור ביצועים
לדעתי לקח חודש ימים לעידכון להגיע לארץ
יש כבר חדש יותרצלמניה כתב:·לפי מה שמצאתי......
היה עידכון בארופה לפנ חודש - http://www.sony.co.uk/support/en/conten ... DL-50W805B
של שיפור ביצועים
לדעתי לקח חודש ימים לעידכון להגיע לארץ...
Name: PKG2.193EUA
Date released: 24/07/2014
http://www.sony.co.uk/support/en/content/cnt-dwnl/prd-tvhc/bravia-kdlw-firmware-update-v2193/KDL-50W828B#about
בדקתי עכשיו במסך וזה באמת מה שמותקן אצלי. רק שאצלי הקושחה PKG2.193EUB
neo2006
HOME> עזרה> תמיכה ללקוחות
בנתוני מערכת אתה יכול לבדוק איזה גרסה מותקנת
אם תלך הכי למטה תמצא שם עדכון תוכנה
כאשר מתבצע עדכון , אין לך מושג מה קורה, אין לך מושג מה השינויים? ואין לך מושג מה יקרה?
דבר יאמר לזכותה של סוני - עד כה העדכונים הם איכותיים במובן, מהרגע שהתהליך מתחיל ועד שנגמר זה לא מסתיים במסך חשוך או תקיעה
בסה"כ טוב
לגבי הנאמר קודם - המסכים החדשים של פיליפס הם מצויינים מבחינת איכות תמונה.
אין מסך מושלם, לגבי השלט, הגרסה של הסמרטפון טובה אבל זה פחות נוח לשימוש
מעדיף שלט יעודי ביד. השלט הנוכחי מצוין כל עוד אין שימוש בNET
דבר יאמר לזכותה של סוני - עד כה העדכונים הם איכותיים במובן, מהרגע שהתהליך מתחיל ועד שנגמר זה לא מסתיים במסך חשוך או תקיעה
בסה"כ טוב
לגבי הנאמר קודם - המסכים החדשים של פיליפס הם מצויינים מבחינת איכות תמונה.
אין מסך מושלם, לגבי השלט, הגרסה של הסמרטפון טובה אבל זה פחות נוח לשימוש
מעדיף שלט יעודי ביד. השלט הנוכחי מצוין כל עוד אין שימוש בNET