אוקיי אז משכתי כבלים קאוקסלים חדשים בכל הבית, ושמתי מפצלים.
יש אנטנה על הגג, האנטה הזו.
מהגג לקומה העליונה עובר הכבל באורך בערך 6-7 מטר שם יש פיצול ל-4 חדרים, בהם הקליטה טובה.
מהקומה העליונה הפיצול מוביל את הכבל לארון חשמל במרתף, כלומר ירידה של בערך 10 מטר, שם יש לנו עוד פיצול לארבע נקודות, כאשר אחת מהן עולה אל הסלון בקומת הקרקע, כבל של בערך 6-7 מטר גם כן.
בסלון הקליטה כבר על הפנים, לפעמים פתאום יש קצת מקוטע, אבל לרוב פשוט אין קליטה בכלל.
ממיר יונדאי 1617 אם זה משנה.
האם מגבר תורן כמו זה אמור לפתור לי את הבעיה?
את הספק כח שלו אני יכול למקם בארון חשמל במרתף למרות שזה כבר אחרי הפיצול של הקומה העליונה?
ניסיתי גם לשחק עם הכיוון של האנטנה אבל לא נראה שזה שיפר, כרגע אני פונה לכיוון תל-אביב כי הבנתי שיש שם משדר.
קליטת עידן+ בבית פרטי בהוד השרון - קולט בקומה העליונה אך לא בסלון
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
מגבר תורן בהחלט יכול לעזור (שים-לב שאתה צריך לקנות לו גם ספק כוח מתאים). ספק הכוח לא יכול להיות אחרי פיצול מכיוון שרוב הפיצולים לא מעבירים מתח DC. הספק חייב להיות הדבר הראשון שהכבל שיורד מהאנטנה מתחבר אליו. שים אותו לפני הפיצול הראשון.
בנוסף קנה מגבר נוסף רגיל (לא תורן) וחבר אותו לפני הפיצול הנוסף במרתף. זה אמור לפתור לך את הבעיה.
אה, וקח בחשבון שלהעביר כבל טלויזיה ליד כבלי חשמל / בתוך ארונות חשמל זה גם מקור מהותי מאוד לבעיות. נסה להשתמש בתעלות תקשורת במקום זה (טלפון וכו').
בנוסף קנה מגבר נוסף רגיל (לא תורן) וחבר אותו לפני הפיצול הנוסף במרתף. זה אמור לפתור לך את הבעיה.
אה, וקח בחשבון שלהעביר כבל טלויזיה ליד כבלי חשמל / בתוך ארונות חשמל זה גם מקור מהותי מאוד לבעיות. נסה להשתמש בתעלות תקשורת במקום זה (טלפון וכו').