מבקש המלצה למסך טלויזיה 55-60 אינצ' - עד 6000 שקל.
תמליצו לי בבקשה על מסך טלויזיה לסלון.
מרחק הספה מהטלויזיה 4 וחצי מטר ואני חושב ש-55-60 אינצ' יהיה טוב אלא אם כן תמליצו אחרת.
התקציב שלי הוא בסביבות ה-6000 שקל+-, הטלויזיה תהיה מיועדת לצפיה של סרטי HD, אני לא צריך סמרט
כי יש לי HTPC שיהיה מיועד לתכני HD ומשחקים, חשוב מאוד שהצפיה בערוצים הרגילים(1,2,10) יראו טוב, זויות צפיה וכו...
רצוי שיהיה גם עידן פלוס מובנה כי אין לי צורך בכבלים, את התוכן אני אצרוך מהאינטרנט.
בעתיד אני אשקיע במקרן אך כרגע אני צריך טלויזיה.
אם שכחתי תוספות נוספים ודברים חשובים אחרים אז נא להציע.
מרחק הספה מהטלויזיה 4 וחצי מטר ואני חושב ש-55-60 אינצ' יהיה טוב אלא אם כן תמליצו אחרת.
התקציב שלי הוא בסביבות ה-6000 שקל+-, הטלויזיה תהיה מיועדת לצפיה של סרטי HD, אני לא צריך סמרט
כי יש לי HTPC שיהיה מיועד לתכני HD ומשחקים, חשוב מאוד שהצפיה בערוצים הרגילים(1,2,10) יראו טוב, זויות צפיה וכו...
רצוי שיהיה גם עידן פלוס מובנה כי אין לי צורך בכבלים, את התוכן אני אצרוך מהאינטרנט.
בעתיד אני אשקיע במקרן אך כרגע אני צריך טלויזיה.
אם שכחתי תוספות נוספים ודברים חשובים אחרים אז נא להציע.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
בתקציב כזה חנוק עבור מסך בגודל כזה (וכן, אתה צריך לפחות 60 אינץ' למרחק של מעל 4 מטר) אין לך יותר מידי מבחר.
הייתי בודק את השארפ LC-60LE652E שנמכרה לא מזמן במבצע בדיוק ב- 5990 ש"ח. לא מכיר אותו מנסיון אישי, רק נותן לך כיוון לפי המחיר. נסה גם לוודא/לבדוק פיסית בעצמך שזמן התגובה שלו במצב GAME נמוך מספיק כדי להנות ממשחקים.
הייתי בודק את השארפ LC-60LE652E שנמכרה לא מזמן במבצע בדיוק ב- 5990 ש"ח. לא מכיר אותו מנסיון אישי, רק נותן לך כיוון לפי המחיר. נסה גם לוודא/לבדוק פיסית בעצמך שזמן התגובה שלו במצב GAME נמוך מספיק כדי להנות ממשחקים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
אם הוא יכול להשיג UA55F6400 בייבוא מקביל
היא תעלה לו 6000 ש"ח גם כן. כמובן, בלי עברית ושאר שטויות אבל יש לו HTPC אז זה נסבל...
קראתי כאן על המסך של שארפ LC-60LE652E, אבל לא מצאתי מספיק מידע וביקורות.
זה נראה כאילו המסך נמצא בקטגוריה משלו למסכי 60' בטווח מחירים זה.
עברית זה לא קריטי.
קיבלתי המלצה על Hisense 55K610, נאמר שהיא איכותית ועדיפה יותר מהשארפ.
האמנם היא עדיפה?
זה נראה כאילו המסך נמצא בקטגוריה משלו למסכי 60' בטווח מחירים זה.
עברית זה לא קריטי.
קיבלתי המלצה על Hisense 55K610, נאמר שהיא איכותית ועדיפה יותר מהשארפ.
האמנם היא עדיפה?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לדוגמא לא הייתי מסתדר עם מסך 55 למרחק של 4.5 מטר. כרגע אני עם 60 ל 3 מטר צפייה וזה לא מרגיש גדול מידי. בגלל זה ניסיתי להמליץ לך על מסך כמה שיותר גדול לתקציב שלך ושיהיה עדיין מסך סביר באיכות. אני לא מכיר את השארפ הזה מנסיון אישי, אבל קשה לי להאמין שמדובר במסך גרוע.
לא יודע לגביי ההייסנס. לא יודע כמה הם איכותיים או לא, אבל אם כבר אתה יורד בגודל אז עדיף לך לנסות אולי מותג אחר כמו שהוצע כאן קודם..
לא יודע לגביי ההייסנס. לא יודע כמה הם איכותיים או לא, אבל אם כבר אתה יורד בגודל אז עדיף לך לנסות אולי מותג אחר כמו שהוצע כאן קודם..
נניח שאני אעלה את התקציב ל-7000 שקל, אני יכול למצוא משהו טוב יותר בתחום מסכי ה-60 אינצ'?
אני מוכן להתפשר מבחינת הגודל לטובת איכות. 55 או 60, זה לא הבדל משמעותי.
ניתן להתרגל לזה, במיוחד אחרי שכבר כמה שנים יש לי טלויזיה 40 אינץ של סוני בסלון.
אני מוכן להתפשר מבחינת הגודל לטובת איכות. 55 או 60, זה לא הבדל משמעותי.
ניתן להתרגל לזה, במיוחד אחרי שכבר כמה שנים יש לי טלויזיה 40 אינץ של סוני בסלון.
ההבדל בגודל בין 55 ל-60 הוא כ-20% שטח צפיה יותר ב-60. לדעתי זה משמעותי.
55 inch 16x9 display vs 60 inch 16x9 display
55 inch 16x9 display vs 60 inch 16x9 display
·קיבלתי.Coresh כתב:ההבדל בגודל בין 55 ל-60 הוא כ-20% שטח צפיה יותר ב-60. לדעתי זה משמעותי.
55 inch 16x9 display vs 60 inch 16x9 display...
אני מוכן לעלות את התקציב ומצאתי את המסך הזה: Sharp LC60LE740E
קראתי שהוא מסך איכותי, אשמח אם יש אלטרנטיבות נוספות.
- Prometheus
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מצתרף לשאלה בקשר לטלויזיה של שארפ 740E
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אם אני לא טועה זה דגם ישן. ה- 752 הוא של 2013 ואין לי מושג מה הליינאפ שלהם ל 2014