שרשור תגובות: Hyundai T70 - סמארטפון זול וסביר. ביקורת
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
יש נקודה אחת בעייתית בהרבה טלפונים סיניים אשר מבוססים על מעבדי MTK וזה מערכת ה GPS שמזייפת מאוד
האם יש באפשרותך להתייחס לנקודה הזו בסקירה הזו או בסקירות עתידיות?
אני בעל טלפון סיני מחברת XIOMI (אלא שיצרו את MIUI ) ושם אין את הבעיות הללו וחבל שהטלפונים שלהם לא מיובאים בצורה מסודרת לארץ
אני בעל טלפון סיני מחברת XIOMI (אלא שיצרו את MIUI ) ושם אין את הבעיות הללו וחבל שהטלפונים שלהם לא מיובאים בצורה מסודרת לארץ
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
·כמו שאתה רואה בתמונות מסך, התקנתי WAZE וניווטתי עם המכשיר מספר פעמים.erlich01 כתב:יש נקודה אחת בעייתית בהרבה טלפונים סיניים אשר מבוססים על מעבדי MTK וזה מערכת ה GPS שמזייפת מאוד
אני בעל טלפון סיני מחברת XIOMI (אלא שיצרו את MIUI ) ושם אין את הבעיות הללו וחבל שהטלפונים שלהם לא מיובאים בצורה מסודרת לארץ...
לא יכול להגיד שנתקלתי בבעיות בניווט
אלי חבוש
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
·הם דווקא כן מיובאים לארץ. ביבוא מקביל כמובן.erlich01 כתב:יש נקודה אחת בעייתית בהרבה טלפונים סיניים אשר מבוססים על מעבדי MTK וזה מערכת ה GPS שמזייפת מאוד
אני בעל טלפון סיני מחברת XIOMI (אלא שיצרו את MIUI ) ושם אין את הבעיות הללו וחבל שהטלפונים שלהם לא מיובאים בצורה מסודרת לארץ...
http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=xiaomi
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
ברור לי שהם מיובאים לארץ ביבוא מקביל (את שלי קניתי בסין וזה נשלח לארץ)
הייתי רוצה שיהיה יבוא מסודר ויבואן שניתן לפנות אליו.
בטלפונים הסיניים הם נחשבים ביחד עם עוד מספר חברות לעילית הטכנולוגית שלא הייתה מביישת את סמסונג או LG
אני מאמין שבשנה הקרובה נראה עוד הרבה יבואנים שמייבאים טלפוניים סיניים וזה יעשה חושבים לאנשים לגבי הטלפונים הללו (רק חבל לי על המחיר הגבוה שמוכרים בארץ)
הייתי רוצה שיהיה יבוא מסודר ויבואן שניתן לפנות אליו.
בטלפונים הסיניים הם נחשבים ביחד עם עוד מספר חברות לעילית הטכנולוגית שלא הייתה מביישת את סמסונג או LG
אני מאמין שבשנה הקרובה נראה עוד הרבה יבואנים שמייבאים טלפוניים סיניים וזה יעשה חושבים לאנשים לגבי הטלפונים הללו (רק חבל לי על המחיר הגבוה שמוכרים בארץ)