מחפש המלצה על חנות באזור המרכז
יש לי נסיון טוב עם ארליך, קאמרה מיה, יוגנד. חנויות אמינות.
אבל מה שכן נראה לי שבעיה ״לשחק״ עם מספר דגמים. כי אין לחנויות בארץ מצלמות הדגמה (כמו בחנויות בחו״ל).
אני יכול להגיד לך בוודאות שבחנויות הנ״ל לא יתנו לך לפתוח מצלמות ולהתנסות בהן.
אבל מה שכן, אם אתה קונה קאנון- אז יש את חנות היבואן (קארט) בראשון לציון- אם אינני טועה. שם ניתן להתנסות בציוד לפני קניה. אבל המחירים קצת יותר גבוהים.
חוץ מזה אתה יכול להעזר בנו להמלצה על מצלמה כזו או אחרת.. תן רק תקציב ושימושים
אבל מה שכן נראה לי שבעיה ״לשחק״ עם מספר דגמים. כי אין לחנויות בארץ מצלמות הדגמה (כמו בחנויות בחו״ל).
אני יכול להגיד לך בוודאות שבחנויות הנ״ל לא יתנו לך לפתוח מצלמות ולהתנסות בהן.
אבל מה שכן, אם אתה קונה קאנון- אז יש את חנות היבואן (קארט) בראשון לציון- אם אינני טועה. שם ניתן להתנסות בציוד לפני קניה. אבל המחירים קצת יותר גבוהים.
חוץ מזה אתה יכול להעזר בנו להמלצה על מצלמה כזו או אחרת.. תן רק תקציב ושימושים
קודם כל, תודה על ההמלצות.
אני משתמש שנים במצלמות bridge, הנוכחית שלי Panasonic FZ28.
אני מעוניין להשתדרג ל- DSLR. אני מוכן לוותר על הנוחות של Bridge (גודל, זום) תמורת האיכות של ה- DSLR.
חרשתי כבר ב- dpreview, והאמת שמרוב ביקורות קשה לדעת על מה ללכת, אבל יצא לי לשחק עם Nikon D5100 והתרשמתי ממש מהאיכות של התמונות ומהמהירות שלה, אז אני חושב על D5300.
כדאי? כדאי לחשוב על משהו אחר?
אני משתמש שנים במצלמות bridge, הנוכחית שלי Panasonic FZ28.
אני מעוניין להשתדרג ל- DSLR. אני מוכן לוותר על הנוחות של Bridge (גודל, זום) תמורת האיכות של ה- DSLR.
חרשתי כבר ב- dpreview, והאמת שמרוב ביקורות קשה לדעת על מה ללכת, אבל יצא לי לשחק עם Nikon D5100 והתרשמתי ממש מהאיכות של התמונות ומהמהירות שלה, אז אני חושב על D5300.
כדאי? כדאי לחשוב על משהו אחר?
- egurevitch
- עורך ht photo

- תגובות: 878
- שם מלא: אייל גורביץ'
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 41 פעמים
D5300 היא אפשרות מצויינת,
אם היא עומדת בדרישות התקציב שלך.
אם היא עומדת בדרישות התקציב שלך.
אייל גורביץ', כתב צילום.
http://www.eyalg.com
http://www.eyalg.com
תודה. היא עומדת בתקציב. כשחשבתי לשדרג בהתחלה חשבתי על הפנסוניק FZ1000 שנראית ממש מרשימה מבחינת ספסיפיקציות, אבל אח"כ הגעתי למסקנה שאם אני רוצה להוציא כזה סכום על מצלמה, אני מעדיף לעבור ל- DSLR.
אני חושב על הקיט של ה- 18-140. זה אמנם פחות זום ממה שאני רגיל ב- bridgeים הקודמים, אבל כאמור, האיכות אמורה להיות שונה.
ואם באמת מדברים על עדשות, אחת הסיבות שרציתי להתנסות במצלמות זה שאין לי מושג כמה גדולה העדשה הזאת, ועד כמה זה מכביד.
אני חושב על הקיט של ה- 18-140. זה אמנם פחות זום ממה שאני רגיל ב- bridgeים הקודמים, אבל כאמור, האיכות אמורה להיות שונה.
ואם באמת מדברים על עדשות, אחת הסיבות שרציתי להתנסות במצלמות זה שאין לי מושג כמה גדולה העדשה הזאת, ועד כמה זה מכביד.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: