מה דעתכם על הפטיפון
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
לא
- tnsilver
- חבר מביא חבר

יש לכם מספיק צרות עם השכנים בדרום וחשבתי שלא כדאי שאני אסכסך אתכם גם עם הסינים כרגע.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
אני ואחרים כבר כתבו על הפטיפון הזה כאן כבר-זהו חיקוי זול מפלסטיק לטכניקס SL-1200MK2,שיצרן סיני מייצר בשביל אודיו טכניקה,שהיא יצרנית ראשים וציוד אודיו והגברה מקצועי בלבד-אבל לא פטיפונים.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אתה טועה בדגם - זה ממש לא חיקוי לטכניקס 1200. ייתכן שהתכוונת לדגם 120 של היצרן הנ"ל. אבל הדגם הזה - 60 - רחוק מלהיות אפילו זה. תראה באתר של אודיו-טכניקה.Kosh כתב:אני ואחרים כבר כתבו על הפטיפון הזה כאן כבר-זהו חיקוי זול מפלסטיק לטכניקס SL-1200MK2,שיצרן סיני מייצר בשביל אודיו טכניקה,שהיא יצרנית ראשים וציוד אודיו והגברה מקצועי בלבד-אבל לא פטיפונים....
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
·dragon כתב:אתה טועה בדגם - זה ממש לא חיקוי לטכניקס 1200. ייתכן שהתכוונת לדגם 120 של היצרן הנ"ל. אבל הדגם הזה - 60 - רחוק מלהיות אפילו זה. תראה באתר של אודיו-טכניקה..........
צודק-הדגם הזה אפילו נראה עוד יותר זול.
Vintage audio is a way of life
- tnsilver
- חבר מביא חבר

הוא לא נשמע מצוין ביחס לשום מחיר. יש לי מברגות של Bosch שנשמעות יותר טוב. האינטרנט מפוצץ בביקורות - בדיוק כמו שהרחוב מפוצץ בפרסומות. אז מה?dor89 כתב:אז לפי מה שהבנתי חבל על הכסף? לפי המוכר ולפי ביקורות באינטרנט הוא נשמע מצוין ביחס למחיר שלו....
ה-LP-60 הוא בערך הדבר הכי גרוע שמיוצר סדרתית כיום בתחום הפטפונים. Audio-Technica ממשיכה להתגרות ברשויות להגנת הצרכן בארה"ב באמצעות דגמים ירודים כאלה ודומה שהיא מתחרה ב-Reloop על תואר יצרנית הפטפון המחורבן ביותר בעולם. האירופאים עושים עבודה טובה יותר בהגנת ציבור הצרכנים מפני שטף הזבל הסיני שמציף את העולם ולמעט ה-USB לא ניתן למצוא את ה-60 למכירה באירופה. אני בספק בכלל אם יש מודלים של הדגם הזה שמתאימים למתח של 220V.
הפטפון מיוצר בסין, עלות הייצור שלו, ע"פ הערכות ב-AK בערך $10, הוא נמכר בסביבות ה-$70 ב-eBay ב-2011, וגם זה סיפק למוכרים מתח רווחים ניכר. אין לדגם הזה שום בקרת מהירות, נתוני ה-Wow וה-Flutter שלו מתאימים יותר לצופר אזעקה מאשר לפטפון והוא לא כולל אפילו מנגנון לבקרת משקל VTF שלא להזכיר אנטי-סקייט. יסלחו החברים כאן אך 'מחרשה' הוא תואר של כבוד עבור המוצר הזה. 'מחראה' הוא תואר הולם יותר. הדבר הכמעט יחידי שנופל באיכותו מה-lp-60 הוא ה-lp-50 שייצורו הופסק ע"י חברת האם. תודה לאל.
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
אפשר להפוך את השרשור לתחרות הפטיפונים הגרועים ביותר במיוצרים סדרתית כיום. לא יהיה קשה למצוא כאלו.
ליתר דיוק, יהיה קשה בכלל למצוא מכשירים איכותיים (שאינם מכילים שמן נחשים).
מבייש שיש לקוחות למוצרים האלו, הגורמים ל-AT מתחילת השרשור, להצטייר כמכשיר גרוע פחות. על כך בקישור הבא.
או כמו שנאמר במערכון ידוע: "בתחנה המרכזית של בנגלדש לא היו מוכרים לכם דבר שכזה".
ציטוט שהוא גם שם הולם לשרשור זה.
ליתר דיוק, יהיה קשה בכלל למצוא מכשירים איכותיים (שאינם מכילים שמן נחשים).
מבייש שיש לקוחות למוצרים האלו, הגורמים ל-AT מתחילת השרשור, להצטייר כמכשיר גרוע פחות. על כך בקישור הבא.
או כמו שנאמר במערכון ידוע: "בתחנה המרכזית של בנגלדש לא היו מוכרים לכם דבר שכזה".
ציטוט שהוא גם שם הולם לשרשור זה.
למשמע אוזני ה ION עוד יותר רע
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.