כרגע אני בתצורת 3.1 (שלישיה קידמית וסאב), עד שאעבור בית שם האחוריים יהיו שקועים....
קידמיים: Monitor Audio RX1
סנטר: Monitor Audio RX Center
עכשיו קצת תמונות..
סלחו לי על כל החוטים וכו, זו דירה שכורה לא מתכוון לחצוב...
מערכת הכיול אינה תורה מסיני, תכוון את העסק כראות עיניך ומשמע אוזניך.הסאב נשמע לי חלש מדי. ממש לא מה שציפיתי, האם יש כאן תקלה או משהו אחר ?!...

·לפני תחילת הכיולsnowgoose כתב:עכשיו קצת שאלות לגבי כיולים וכו
הרסיבר שלי הוא yamaha rx-v771, ביצעתי כיול ראשוני (YPAO) והתוצאות לא משהו לדעתי..
הרסיבר הגדיר את הרמקולים כ LARGE, הגדיר את תדר החיתוך לסאב ב 60HZ וכמו כן הנחית אותו ב 7.5DB (מופיע 7.5db-)
הסאב נשמע לי חלש מדי. ממש לא מה שציפיתי, האם יש כאן תקלה או משהו אחר ?!
יש לכם אולי המלצה\עצה ?!...

קניתי דרך האתר הרשמי, כך אפשר לקבל את הסאב עם תאימות לחשמל בארץ (220v).Buzhish כתב:תתחדש![]()
אני גם מעוניין לרכוש אותו מחו"ל , מהיכן רכשת מאמזון או מהאתר הרשמי ומה היה המחיר הסופי ?...

במצב של הדלקה אוטומטית, הסאב נדלק רק כשהוא מזהה סיגנל אודיו מהרסיבר. חשוב להבין שלא מדובר על חיבור "טריגר" שבו הרסיבר מדליק את הסאב והוא נשאר דלוק - במצב שהוא נמצא כרגע, הסאב ייכנס אוטומטית לסטנדביי כשהוא לא מקבל סיגנל אודיו גם אם הרסיבר עדיין דולק, ויחזור לפעולה אוטומטית ברגע שהרסיבר ישלח לו שוב סיגנל אודיו בתחום התדרים הרלוונטי לסאב.snowgoose כתב:הסאב נמצא במוד של הדלקה אוטומטית, שמתי לב שהוא כבה ״לבד״ למרות שהרסיבר היה דלוק...לא ברור לי למה (הטלוויזיה היתה על ערוץ 2)...