שירות מחפיר באקטרוניקס פרו (אשמח אם מישהו מהמנהלים יעביר לגורמים בחברה)

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
mosh_p פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי
1. בתאריך ה 12.4.2011 רכשתי טלוויזיה מדגם "HAIER" 55 אינץ' (LB55R3ׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂ) ׁׁׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂעם ֳִִִֵׁׁׁׂׂׂׂׂׂאחריות של 4 שנים מלאות בחברת "ניופאן"
2. לאחר שלוש שנים התקלקלה הטלוויזיה והזמנו את שירות ניופאן
3. בתאריך ה 22.6.2014 נלקחה הטלוויזיה ע"י הטכנאי לצורך תיקונה במעבדת החברה (אגב – הטכנאי לא התכוון לתת אישור על לקיחת המכשיר ורק לאחר התעקשותי נתן לי מסמך של התיקון שלדבריו בכלל מיועד לו. דבר תמוה כיצד מוציאים מכשיר חשמלי כמו טלוויזיה ללא אישור ללקוח?!?!).
4. לשאלתי כמה זמן ייקח עד לתיקונה – נמסר לי ע"י הטכנאי כ 7 ימים
5. מאחר וזה לא קרה – ניסיתי לברר בחברה ונדחיתי כל יום "בעוד כמה ימים"
6. לאחר כשבוע וחצי נמסר לי כי חלק מרכזי בטלוויזיה התקלקל וצריך להזמינו מחו"ל
7. לאחר שבועיים של המתנה וטלפונים שלי לחברה (המתנה של כ 15 דקות בכל פניה) סיפקו לנו בחברה טלוויזיה חלופית שהשמע אינו תקין ולא ניתן להבין את המלל
8. מאחר ולא ראיתי את הסוף לעניין דרשתי מנהל שיסביר לי מה קורה
9. בתאריך 8.7.2014 חזרה אלינו עובדת שלהם שהציגה עצמה כמנהלת צוות בשם חני – שהסבירה: "שאין להשיג את החלק גם בחו"ל" ולכן יחליפו לנו את הטלוויזיה לאחת חדשה – שוות ערך לטלוויזיה המקורית שנרכשה (7990 ₪) והיא תחזור אליי טלפונית עם הצעת הדגם לצורך בדיקתו על ידי בכל הרשתות שארצה.
10. לאחר יומיים שלא חזרה אליי – יצרתי קשר עמה ובשיחה נאמר לי על ידה שהנושא נמסר לטיפול מנהל ואין כל כוונה להחליף את הטלוויזיה אלא לחפש שוב את החלק למרות שלפני יומיים נמסרה לנו על ידה תשובה סופית לגבי אספקת החלק שלא ניתן להשיגו כלל.
11. נוכח כל הנסיבות ותירוצי החברה , דברים שמעידים על חוסר יושרה ואמינות החברה והנהלתה, אם לפני יומיים נמסרה לנו תשובה חד-משמעית ע"י מנהלת בחברה על כך שאין את החלק גם בחו"ל ,מה השתנה לאחר יומיים?!
אני דורש מהחברה ששמה את הדגש על השירות ללקוח וכתוצאה מעוגמת הנפש הרבה שנגרמה לי, לספק טלוויזיה חדשה שוות ערך לטלוויזיה שלי מפני שלאחר כל תשובותיכם הסותרות אני מטיל ספק גדול בתיקון הטלוויזיה על ידכם (חלקי חילוף משומשים או טיפול שבעקבותיו תתקלקל הטלוויזיה לאחר תפוגת האחריות שנותרה שהיא כ-9 חודשים).

תודה
משה

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4199
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #2 

בהצלחה משה.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5172
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #3 

שלחת להם ישירות?

וגם, לא יזיק להקליט את השיחות למקרה הצורך, או לנהל תכתובת באימייל.

mosh_p פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

האמת שעדיין לא שלחתי, אני צריך כתובת מייל של מישהו בכיר שם ולהעביר,אבל הבנתי שיש כאן גם עובדים שמייצגים את החברה.
בכל מקרה משהו מכל הסיפור הזה מריח לא טוב.... אולי שווה באמת להקליט שיחות

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #5 

עם כל השקרים של חברות הארץ ובכלל של ישראלים, אני כבר מזמן עם הקלטת שיחות כברירת מחדל.
ומה יהיה עם השירות בארץ מה יהיה? לא נמאס להם לטרטר לקוחות ששילמו במיטב כספם?
שיהיה לך בהצלחה מולם. דווח כאן על התקדמות..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

mosh_p פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

בנוסף העברתי מכתב דרך אמון הציבור אתמול בערב,היום התקשרה אליי מישהי בשם נטלי שהיא מנהלת קשרי לקוחות ואמרה לי לא לדאוג שיטפלו בי אבל לא נתנה לי תשובות לעניין בכלל לגבי זה ששלוש שבועות הטלויזיה שוכבת אצלהם ללא שום טיפול ,בקיצור הבטיחה לעדכן אותי עוד היום לגבי מה עושים
אחרי שעתיים בערך התקשרה ואמרה שהם יתקנו את הטלויזיה ובתור פיצוי יוסיפו לי עוד חצי שנה נוספת של אחריות (במקום הדרישה שלי להחליף לגמרי)פשוט בדיחה, כמובן שלא הייתי מוכן לקבל את התשובה שלה-שוב,משהו כאן מריח לא טוב . לאחר שסירבתי אמרה שתעביר את התשובה שלי ליבואן עצמו(ניופאן).
נראה עוד כמה זמן ימרחו אותי עם זה, פשוט ביזיון שאין לתאר .
נקווה לטוב

averaraz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #7 

בתור יבואנים של טלויזיות הם מחויבים להחזיק חלפים במשך 7 שנים. כמו כן תיקון יעשה תוך 10 ימים.
אם לא סיפק חלפים חדשים מקוריים היבואן צריך לספק מוצר חדש זהה או שווה ערך או להחזיר לצרכן את כספו.

הייתי מתקשר שוב, מקליט את השיחה ודורש תיקון לפי חוק(מציין שהחוק אומר שהם צריכים להחזיק חלפים במשך 7 שנים) או טלויזיה חדשה.

http://www.moital.gov.il/NR/rdonlyres/A ... akanot.pdf

דרך אגב שים לב!
ניופאן כבר היו בסיפור דומה ואחרי שתבעו אותם שילמו לתובע 2500 ש"ח.
www.consumers.org.il/files/files/madrih-tv/1.doc

לא הייתי מוותר ותובע אותם רק כדי שיחדלו מנתינת שירות לקוי.

mosh_p פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

בחוק הזה אני מכיר לגבי החלפים אבל לגבי התיקון עצמו שהם כרגע מציעים לי יש שתי בעיות:
1. עברתי מזמן כבר את ה10 ימים (20 יום)
2.איך אני אמור לדעת שלא עשו לי בתיקון איזה קומבינה של חלפים ישנים, זה בעייתי מבחינת ההוכחה ,אחרת היו מתקנים כבר מזמן.
לא בא לי שיגעו כבר בטלויזיה ,אני ממש לא סומך עליהם בקטע הזה לגבי תקלות חוזרות עוד כמה חודשים.

averaraz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #9 

אני רואה שיש בעיה עם הלינק השני שצירפתי. תוכל לקרוא את דבר התביעה כשתחפש בגוגל את המחרוזת הבאה:
"התובע רכש ביום 28/5/05 טלויזית פלזמה".

כמו כן הייתי מתעד כל התקשרות עם ניופאן כלומר מקליט שיחות, משתמש באימיילים ודואר רשום.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

מעולם לא נתקלתי במקרה (לצערי) בו נותן שירות עמד במה שקובע החוק ותיקן את המוצר תוך 10 ימים. זו כמעט תמיד סחבת ואינסוף טלפונים עד שמקבלים בכלל תשובה מי נגד מי ומתי מתקנים. עושים טובה שבכלל מתייחסים לאחריות..
נהיה טרנד כזה (זה תמיד היה ככה?) בארץ שיבואנים זורקים מעל עצמם את נושא השירות ושוכרים שירות של חברה נוספת שתתמודד עם זה במקומה. הסיבה המרכזית שבגללה במסך האחרון שלי הפור נפל על LG מבית ח.י במקום פיליפס מבית אלקטרה הוא נושא האחריות והשירות.
לפותח הדיון, לדעתי אם הם החליטו לתקן לך את המסך זו החלטה שלהם. אני מבין את הטיעונים שלך לגמרי, הייתי מרגיש בדיוק כמוך, אך בפועל לפי החוק היבש, זכותם לתקן את המסך ולא להחליף אותו בחדש. מה שלא תקין כאן זו כל צורת ההתנהלות שלהם - משיכת זמנים מוגזמת ויד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה. הודיעו לך משהו ואז חזרו בהם וכן הלאה. זה לא מקצועי בעליל, אך גם לא מפתיע אותי במדינתנו השקרנית.

אני חושב שצריך להקים כאן דיון "דביק" מיוחד בו ירוכזו בקצרה שמות של יבואנים בענף ומי נותן השירות שלהם. זה כלי שיכול לעזור לאחרים בעתיד כשהם יתלבטו לגבי ציוד מסויים - מה שנקרא "HEADS UP"..

mosh_p פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

עדכון
התקשרו אליי היום מאלקטרוניקס פרו לגבי תיאום החזרה לאחר תיקון, אחרי שאתמול אמרו שיש אפשרות לתקן את הטלויזיה .
אני חוזשב שיש מצב גדול ששמו לי חלק משומש שם ,משהו בכל העניין הזה מרגיש לי לא טוב,
שרק לקחו את הטלויזיה אמרו לי שאחרי שמתקנים מריצים בדיות על הטלויזיה,שהם לוקחות כמה ימים,פתאום הכל מוכן תוך פחות מיום..
מה עושים?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #12 

חובתם עפ"י תעודת האחריות היא לתקן. תבדוק היטב את הטלוויזיה - אם הכל תקין אין לך מה להלין...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #13 

חדש או משומש, כנראה שלעולם לא תדע. כל העסק הזה מבוסס על אמון בין הלקוח לנותן השירות. בדיוק כמו בכל מקום אחר. הסיפורים שלהם באמת תורמים לתחושה של חוסר אמינות ומכאן החשש שלך ובצדק.. אבל מה אתה יכול כבר לעשות?
נ.ב - מריצים בדיקות וזה לוקח כמה ימים - אחד החירטוטים היותר מצחיקים. מעניין לשמוע מהן אותן בדיקות שרצות שם על המסך כמה ימים. זה נשמע כאילו שני מהנדסים עם חלוקים לבנים ומשקפיי מגן מחברים כל מיני מעגלים במסך לאיזה אוסקילוסקופ ומודדים מתחים בתנאים שונים כשבפועל, במציאות, זה כנראה בחור עם טי-שירט עם זיפים וסיגרייה שמחבר את המסך לחשמל ומדליק. אם נדלק, הבדיקה מסתיימת בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”