יש קטע כזה בטרילוגיות שהסרט השני תמיד יוצא לא טוב. גם "כוכב הקופים: השחר" לצערי הרב, הוא כזה. האפקטים מדהימים והאקשן מושקע אבל העלילה משעממת, כבדה ואיטית.

·toxin כתב:חבל. דווקא ציפיתי שיהיה לפחות ברמה מספיק טובה לעומת הראשון....

·toxin כתב:אני כבר מזמן לא מאמין לציונים באתרים כאלו. הרבה מהם זה אנשים שקשורים לעשיית הסרט באופן ישיר או עקיף......
·toxin כתב:הציון ב IMDB גבוה מאוד נכון לעכשיו....

·itanim82 כתב:יש קטע כזה בטרילוגיות שהסרט השני תמיד יוצא לא טוב....

·(Y) מסכים ומצטרף בכל מה שנוגע לסאונד.bariko כתב:חזרתי לפני שעה קלה מהקרנה ביס פלאנט חיפה, גרסת תלת מימד.
האפקטים של התלת מרשימים, והסאונד אפילו עוד יותר.
לעיתים היה נדמה שאני ממש בלב ג'ונגל, מוקף בקולות קופים מכל עבר.
לא יודע אם שיפרו את הרמקולים באולם הגדול (מספר אחד), או שפשוט מדובר בפס קול איכותי יותר.
לסיכום – ממליץ מאוד לראות בקולנוע, ועל מסך גדול ככל האפשר!...
ראיתי את הסרט באולם ה-4DX עם האפקטים של הכסאות, הרוח, המים, האורות והתלת מימד... ראיתי באולם הזה גם את הסרט המבול, ובעוד שם זה הוסיף המון בגלל האווירה ותנאי מזג האוויר, כאן זה מתבזבז ובעיקר כואב בקטעי המכות.. התלת מימד טוב, אבל לא משהו מיוחד שלא ראינו בסרטים אחרים ולדעתי לא חובה.כתבתי כאן בעבר שאני שונא לראות סרטים בתלת-מימד. הפעם התלת היה דווקא חסר לי. האפקטים נראו נהדר על המסך הגדול והסאונד היה חזק, צלול וברור אבל היה חסר לי משהו נוסף שבאמת יסגור את המעגל ויהפוך את חווית הצפייה למושלמת. אם ייצא לכם לראות את הסרט בתלת אתם מוזמנים לטקבק לי ולכתוב איך היה....

·tomer_h כתב:ראיתי את הסרט באולם ה-4DX עם האפקטים של הכסאות, הרוח, המים, האורות והתלת מימד... ראיתי באולם הזה גם את הסרט המבול, ובעוד שם זה הוסיף המון בגלל האווירה ותנאי מזג האוויר, כאן זה מתבזבז ובעיקר כואב בקטעי המכות.. התלת מימד טוב, אבל לא משהו מיוחד שלא ראינו בסרטים אחרים ולדעתי לא חובה.......
לגבי הסרט, בסה"כ אהבתי -
http://www.htmag.co.il/vp2112840#2112840...