אהלן לפני כמה ימים חזרתי מארצות הברית ושם יש להם נוהל שאם נגיד את קונה אוזניות ולא מרוצה מהן אתה יכול להחזיר לחנות, בהחזר כספי מלא.
יצא לי לנסות כמה אוזניות ב Best Buy :
1) Klipsch R6, במחיר של 79$.
לא אהבתי את הסאונד בהן בכלל, הבאס לא מורגש בכלל ובכללי הן נשמעות כאילו לא חיברתה עד הסוף את השקע של האוזניות.
2)Sennheiser OCX 685 במחיר של 79$.
הן עמידות לזיעה ומיועדות בעיקר לספורט מה שמוריד את הדגש על איכות הסאונד שלהם.
הבאס בהן סביר יחסית לאוזניות של klipsch אבל העיצוב אישית לא נוח לי בכלל(הקטע הקטן שנכנס לתנוך של האוזן מאוד מפריע), ובכללי איכות סאונד סבירה לא יותר.
3)Beats Tour 2.0 במחיר של 150$ !
אחריי שהחזרתי את 2 הזוגות האלה אמרתי אולי הטווח מחירים לא מספיק גבוה בשביל לקבל את הסאונד שאני מחפש אז הלכתי על הדגם החדש של Beats tour, אחריי המלצות של המוכרים ותגובות טובות ב amazon, יש להן עיצוב מעניין ויפה מאוד, אבל החיסרון בסאונד היה בולט בהתחשב שהן עולות 150$.
מה שהכי הפריע לי היה הבאס שהיה פשוט חזק מדי ואחריי כמה שניות גורם לך לרצות להוציא את האוזניות מהאוזן בגלל תחושה משונה של דגדוג, סך הכל לדעתי הסאונד לא שווה בכלל את המחיר.
4)Sony XBA-2 במחיר של 150$.
אני אסכם את האוזניות בקצרה, סאונד על הפנים.
לא ממליץ להתקרב לאוזניות האלו, שמעתי אותן וממש לא אהבתי.
לבסוף הלכתי על אוזניות של חברה אמריקאית Bang & olfsun H3 במחיר של 200$.
הסאונד בהן הוא פשוט אדיר ! אני לא מבין בכל הצלילים כמו טראבל אבל אני יכול לתאר באופן כללי שהן מוציאות את הסאונד הכי טוב ששמעתי בחיים שלי, מאוד ממליץ.
הן לא אטומות לגמרי לרעשים חיצוניים כמו ה beats tour , משהו כמו 80 אחוז, בנוסף הייתי נותן להן 9 על העיצוב, ו 8 על איכות הכבל שאופייני לאוזניות in ear .