אחרי קניית מחשב חזק XBMC עדיין לא מגיב שאני סוגר אותו..
הייתי עם מחשב נוראי ועברתי למחשב חזק ב7 אלף שקל לצורכי גיימינג (i7 4790 8GB ram gtx780)
למרות כל השדרוגים שאני נכנס לXBMC הכל מהיר אבל שאני יוצא ממנו הוא לא מגיב ואני צריך או לחכות או ללחוץ עליו כמה פעמים שהמסך יהיה לבן ואז לתת לו לקרוס..
מדוע זה קורה? מה עוד צריך לעשות כדי לקבל חוויה מלאה?
למרות כל השדרוגים שאני נכנס לXBMC הכל מהיר אבל שאני יוצא ממנו הוא לא מגיב ואני צריך או לחכות או ללחוץ עליו כמה פעמים שהמסך יהיה לבן ואז לתת לו לקרוס..
מדוע זה קורה? מה עוד צריך לעשות כדי לקבל חוויה מלאה?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
המחשב שלך חלש כנראה
נסה לשים קירור מים ולעשות אוברקלוק רציני יותר...
וכמובן סתם, זה באג תוכנתי שאולי בלוג אפשר לראות מה גורם לקריסת התהליך
זה קורה לעיתים, נסה תמיד להיצמד לגירסאות חדשות וגם במחשב להצמד לדרייברים רישמיים וחדשים
זה קורה לעיתים, נסה תמיד להיצמד לגירסאות חדשות וגם במחשב להצמד לדרייברים רישמיים וחדשים
- thebenjamin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
גם לי קורה לפעמים..
אני פשוט משתמש בalt+tab לעבור לחלון אחר ואז על החלון XBMC בשורת המשימות לוחץ מקש ימני וסגור.
אני פשוט משתמש בalt+tab לעבור לחלון אחר ואז על החלון XBMC בשורת המשימות לוחץ מקש ימני וסגור.
·כמו שכבר רשמתי, השדרוג נועד לצורכי גיימינג לא בשביל XBMC..tomer953 כתב:המחשב שלך חלש כנראה
זה קורה לעיתים, נסה תמיד להיצמד לגירסאות חדשות וגם במחשב להצמד לדרייברים רישמיים וחדשים...
ואם כבר שיפרתי אני רוצה לדעת למה זה קורה ואיך אפשר לסדר.. עד עכשיו חשבתי שזה בגלל המחשב..
ואיך אני מוצי LOG?