לא. לא ראיתי אותן אחת ליד השניה אלא השוויתי לאחרות. להערכתי הפנאסוניק גם מעט יקרה יותר ולא ראיתי אותה במכירות פומביות, וממילא כ"כ התלהבתי מהסמסונג שפשוט לא היתה לי ברירה...
מחיפוש באתרים של החברות סמסונג ופנסוניק עולה ש-PHD8 של פנסוניק לא קיים ברשימת הדגמים המעודכנת באירופה והוא כנראה מודל ישן.
לעומת זאת ה-Q7 של סמסונג קיים גם קיים.
גם אני מתלבט בין 2 הדגמים הנ"ל לגבי "50.
shlomi00 כתב:מחיפוש באתרים של החברות סמסונג ופנסוניק עולה ש-PHD8 של פנסוניק לא קיים ברשימת הדגמים המעודכנת באירופה והוא כנראה מודל ישן.
...
נוּ שוֹיְן, ככה להרוג את ה-PHD8....
אז נכון שה-TH-42PHD8 הוחלף לדגם TH-42PH9 אבל הביקורות שהיו כאן ל-9 היו צוננות מה.
אני מניח שבגלל החלפת הדגם תוכל לרכוש מסך מצויין במחיר מעולה...
את ה - PHD8 תוכל לראות גם בסטריאו סטאר.
לסמסונג אין ייצוג "איכותי" באיזור המרכז משום שא.ל.מ מציגה אותה דרך מרכזיה וחיוו טגרוע במיוחד - לא יתן לך שום קנ"מ לגבי המסך.
כך שאני ממליץ לך או להצפין ללגאסי כדי להתרשם משני המסכים במקביל או פשוט לקפוץ למישהו שמחזיק במסך בביתו... לא תשווה אותם אחד ליד השני אבל לבטח תוכל לקבל רושם אמיתי.
shlomi00 כתב:מחיפוש באתרים של החברות סמסונג ופנסוניק עולה ש-PHD8 של פנסוניק לא קיים ברשימת הדגמים המעודכנת באירופה והוא כנראה מודל ישן.
...
נוּ שוֹיְן, ככה להרוג את ה-PHD8....
אז נכון שה-TH-42PHD8 הוחלף לדגם TH-42PH9 אבל הביקורות שהיו כאן ל-9 היו צוננות מה.
אני מניח שבגלל החלפת הדגם תוכל לרכוש מסך מצויין במחיר מעולה...
...
חוץ מזה שסביר להניח שהPHD9 יהיה טוב יותר מהPHD8, יש לו תמיכה ב1080P.
המסך התקבל ברגשות מעורבים מאחר והוחלף לו הפילטר הקדמי לזכוכית במקום פילם (או ההפך) ומי שבחן לא התלהב (נדמה לי שזה היה רן לוי)
בכל אופן 1080P אני ממש לא חושב שהוא יכול להציג