חברת היינסנס 4k
מתופף...אני לא קונה פיילוט, גרונדיג, הייסנס או אייהר( או אך שזה נקרא).
לפי דעתי , כן ושוב חוזר לפי דעתי הם לא מתקרבים באיכות למותגים מובילים. ואתה יכול לעשות השוואות מחירים.
ודרך אגב אני יותר ותיק ממך באתר ב5 ימים.
לפי דעתי , כן ושוב חוזר לפי דעתי הם לא מתקרבים באיכות למותגים מובילים. ואתה יכול לעשות השוואות מחירים.
ודרך אגב אני יותר ותיק ממך באתר ב5 ימים.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
במחסני חשמל ניתן לראות את היסנס 4K ,מוגים במסך לופים של סרטוני 4K ולא נעים להגיד אבלם אז האיכות רחוקה מאוד ממסכי ביניים של חברות ידועות יותר.
הביקורות ברשת ממש לא נותנות ציונים גבוהים למרות שהמחיר של מוצרי 4K של היסנס עולות חצי מכאן
הביקורות ברשת ממש לא נותנות ציונים גבוהים למרות שהמחיר של מוצרי 4K של היסנס עולות חצי מכאן
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ממש לא הייתי שולל אותם וסינים אחרים על הסף. הם מתקדמים כל שנה ושנה לאיכות שמתקרבת ולפעמים אפילו עולה על המתחרים הקוראיניים והיפנים. חוץ מזה, אני למשל כבר לא מחזיק מיצרנים כמו LG. ה- 60LA621Y שלי מאכזב באיכות ההרכבה שלו מהיום הראשון. אני ממש מתחרט על הרכישה הזו ודי בטוח שכבר לא ארכוש מסך LG שוב. לפחות לא בעתיד הקרוב.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
באותו מחיר... נניח 12k,הייתי רוכש מסך FHD איכותי יותר מחב' איכותית יותר.
מה יתן לך היתרון של 4k נכון להיום שאין בכלל תכנים? כלום.
מה יתן לך היתרון של מסך fhd איכותי יותר? כל השאר.
מה יתן לך היתרון של 4k נכון להיום שאין בכלל תכנים? כלום.
מה יתן לך היתרון של מסך fhd איכותי יותר? כל השאר.
טל
נראה לי שזה באמת נושא לדיון, במחירים כאלו האם עדיף 4k או מסך מחברה מוכרת יותר ,מהחברה שהזכרנו לעיל .
לעניות דעתי אין לפסול על הסף גם אופציה שכזו. כי היחס עלות לתמורה גבוהה פה. ובמיוחד שלאחרונה הרבה מדברים על הדור הבא של המסכים דהיינו על 4k.
בברכה
לעניות דעתי אין לפסול על הסף גם אופציה שכזו. כי היחס עלות לתמורה גבוהה פה. ובמיוחד שלאחרונה הרבה מדברים על הדור הבא של המסכים דהיינו על 4k.
בברכה
- טלHD
- גורו

קראת מה שכתבתי?
אין כאן שום עניין לדיון.
נכון להיום, אין שום יתרון בהשקעה במסך 4k.
שהמחירים ירדו ויהיו תכנים... אז יהיה טעם לדיון.
אין כאן שום עניין לדיון.
נכון להיום, אין שום יתרון בהשקעה במסך 4k.
שהמחירים ירדו ויהיו תכנים... אז יהיה טעם לדיון.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
יצא לי לראות את מסך הדגל של סמסונג במסגרת פרויקט.. הרזולוציה מרשימה ביותר. אבל התכנים האחרים רחוקים מלהרשים. נראה שלשלב זה - כל עוד אין תכנים זמינים - אין טעם לרכישת מסך כזה. לפחות לטעמי.
Vocare Ad Regnum
- טלHD
- גורו

טל, כבר נאמר במספר מקומות כולל בפורום הזה, שבהרבה מקרים תכני FHD נראים טוב יותר על מסכי 4K מאשר על מסכים FHD, אם בגלל Upscaling או בגלל סיבות אחרות, בדיוק כמו שישנם מסכי FHD שתכני HDR נראים בהם טוב יותר מאשר על מסכי HDR.
לא יודע אם זה תופס לגבי המסכים הסיניים שהוזכרו כאן, אבל רק בגלל סיבה זו שווה לרכוש 4K, לדעתי.
לא יודע אם זה תופס לגבי המסכים הסיניים שהוזכרו כאן, אבל רק בגלל סיבה זו שווה לרכוש 4K, לדעתי.
- טלHD
- גורו

יש לי ניחוש מושכל שעל המסך הזה תוכן FHD לא יראה יותר טוב מאשר על מסך FHD איכותי באותו תקציב.
ואני מאוד עדין ...
ואני מאוד עדין ...
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 13/07/2014 14:12, נערך פעם 1 בסך הכל.