כרטיס SIM בין לאומי

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
ronen61 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #1 

היי לכולם,

אני עוד שבוע טס ללונדון לאחר שלא הייתי 4 שנים בחו"ל (ברכות), אני מעוניין להיות כמה שיותר נייד עבור העבודה ובעיקר עבור המשפחה.

הבנתי שיש משהו שנקרא כרטיס סים מקומי או בין לאומי, לא מבין בזה כל כך.
אשמח להבהרות, איך ניתן להתקשר ברגע שאני שם את הכרטיס (טנגו ווואטסאפ ??) בנייד שלי? מה עלויות? איפה קונים???

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

אני מאמין שאם חלק מהתשלום החשבון הסלולר שלך אתה משלם על שירות לחו"ל [כמו שיש בהוט מובייל וגולן טלקום, אני מאמין שיש עוד חברות סלולר שיש להם כזה שירות] אז פשוט להשתמש בסים שיש לך, אך אם אין לך כזה שירות חפש לך סים משולם מראש [pre paid] במדינה המיועדת, אך ממליץ לך לעשות סקר קצר, או לקרוא קצת פה [אומנם לא מעודכן אך מספיק בשביל לתת רקע כללי-מממליץ לבדוק].
http://www.donaldstrachan.com/2013/07/p ... to-the-uk/

בהצלחה!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #3 

למי שמתעניין בעיקר בגלישה בחו"ל (ושיחות לארץ אפשר כמובן לעשות עם וייבק ו/או סקייפ), האתר הזה די מסכם יפה את האפשרויות לסים מקומי במדינות השונות בעולם:
http://prepaidwithdata.wikia.com/wiki/P ... _with_data

בד"כ הכי משתלם לרכוש סים מקומי במדינת היעד.

ייתכן שבמקרה בו מטיילים בכמה מדינות, עדיף יהיה לקחת חבילת גלישה מהארץ. למשל, אורנג' ו-012 מובייל מציעות ב-140 ש"ח חבילה של 1GB ל-30 יום (שימו לב שזה לא לכל המדינות, תבדקו את זה). כאמור, זה בד"כ משתלם אם מטיילים בכמה מדינות בטיול אחד. בטיול במדינה אחת זה בד"כ לא משתלם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

G_gabi
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
שם מלא: גבי
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

סים מקומי באנגליה

שליחה #4 

מידע נרחב שפרסמתי בפורטל תפוז על סים מקומי באנגליה.
כדאי להתחיל מהקישור הזה: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewm ... =169751102
יש דיוני המשך לדיון הראשי הזה, תתחיל להתגלגל מהדיון פה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewm ... #172992423

שיחות נכנסות - ללא עלות (החבר'ה בארץ יצטרכו להתקשר למספר נייד בריטי).
יש גם אפשרות לרכוש DiD ישראלי ב-2$ לחודש ויהיה לך מספר טלפון ישראלי לשיחות נכנסות, אבל אם אין לך ניסיון עם העניין זה יכול ממש לסבך את העסק ואולי לא יעבוד ב-100%.

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1894
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #5 

כמו שכתבו החברים מלמעלה - סים מקומי.

אתה יכול לרכוש איך שתנחת בשדה התעופה,אך אל תמהר לרכוש מהראשון שתתקל בו,תעשה קצת שיעורי בית ותברר לחבילה הכי נוחה לך לפי שימושיך.

(יש חבילות רק של DATA,יש רק של שיחות\סמסים,ויש כאלה שכוללים את שלושתן)

כמובן להתעקש ולהדגיש את עניין ה PREPAID,שלא תקח בטעות משהו עם חשבון\חוזה ועלולים לצוץ חיובים עתידיים.

ברגע שתכניס את הסים,תתחבר אוט' לרשת המקומית של הספק ותוכל להשתמש במכשיר כרגיל (מניח שיסבירו לך על אפליקציה כלשהי או שירות מידע,שתוכל לדעת לגבי מגבלות\לבדוק כמה השתמשת וכו')

בהצלחה ותהנה :)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

G_gabi
חבר פעיל
חבר פעיל

סים אנגלי

שליחה #6 

בקישורים שהעליתי יש הכוונה כיצד אפשר לקבל לארץ sim של חברת giffgaff בחינם.
עוד לפני שהוא יהיה בנתב"ג, הוא ידע את מספר הטלפון הבריטי שלו והוא לא יצטרך להעסק עם כל מיני משווקים שם.
מסכים מאוד עם מה שכתבת, לוודא pre-paid. סימים כאלה - משלמים רק במזומן. לא מציגים כרטיס אשראי. מוסרים מזומן בלבד.

עריכה (מכאן והלאה):
הבאתי 2-3 סימים של giffgaff למנהל הפורום בפורטל תפוז. אם פותח הדיון מעוניין באחד, אשמח לתווך בין שניכם (הוא גר במודיעין, עובד בת"א. מרשה לעצמי לכתוב זאת כי הוא כתב את זה לא פעם ולא פעמיים בפורום עצמו).
אם יש לך זמן להזמין מאנגליה (שבוע וחצי +-) אז עדיף. אם אתה לחוץ בזמן, אשמח לתווך. העניין הוא שההעדפה היא שהסימים יהיו למקרה שמישהו לא התארגן מספיק זמן מראש.

ronen61 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

תודה, בגלל שהטיסה נדחתה ל17.8 הזמנתי לעצמי giffgaff סים.

מוזר כשמלאתי את הטופס הוא לא ביקש מדינה
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

ronen61 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

שאלה, אני קצת גולש באתר של giffgaff.
אני רואה שהחבילות שיש שם הם בעיקר לאלה לשיחות בתוך UK
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

G_gabi
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

1. מאיפה הזמנת את ה-sim? מהאתר של giffgaff או מהמקום אליו הפניתי בקישור מפורטל תפוז?
אם מהקישור בפורטל, שים לב שבאתר google sites שהבן אדם הזה הקים יש עמוד למשלוח בינ"ל ועמוד למשלוח בתוך אנגליה.

2. שיחות למדינה השונה מהמדינה בה ה-sim המקומי משוייך אליה, בתכניות pre-paid זה דבר די נדיר.
שיחות לישראל מה-sim של giffgaff הן במחיר סביר:
לנייח - 2 פני לדקה (סביר להניח שהחיוב הוא לפי פעימות של דקה).
לנייד - 6 פני לדקה (כנ"ל).
מסרון - 8 פני למסרון.
מולטימידה - 24 פני.
מקור המידע: http://giffgaff.com/index/international

כפי שכתבתי, giffgaff לא חוסמים ספקי SIP / VoIP / Bphone וכו', תוכל לבצע שיחות באמצעות ספק sip (סקייפ הוא ספק מאוד יקר) או יישומים ייעודיים כמו Viber וכד'.

שים לב שיש להם "חבילות" - מכונה Goody bags ויש להם תעריפי pay as you go. מהזכור לי, מופיע הסבר בהודעה אליה קישרתי בפורטל תפוז.

אם בני משפחתך מנויים בגולן טלקום, בחלק מתכניות התעריפים אפשר להפעיל שירות שנקרא "המספר הבין-לאומי שלי". באופן הזה הם יקבלו מספר טלפון בריטי לשיחות נכנסות בלבד וכך שיחה ממך אליהם יהיה חלק מבנק הדקות של ה-Goody bag.

ronen61 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

הזמנתי דרך google sites , באמת יש שם 2 אפשרויות של שילוח: בתוך UK ומחוץ לUK.
הזמנתי מחוץ לאנגליה, אבל הוא לא נתן אפשרות של מדינה.

איפה אני רואה את הGoody bags, ממה שראיתי יש רק לשיחות שבתוך UK.

אני ושאר המשפחה שטסים נמצאים בסלקום או בפלאפון
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

G_gabi
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

מעניין. תחפש כתובת מייל איפשהו. אל תסמוך על זה שאוטומטית זה יהיה לישראל. סה"כ תמלא שוב טופס משלוח אבל תכתוב שם עיר+מדינה (ממניח Sderot, ISRAEL).
במשלוח בין-לאומי, אני תמיד כותב את שם מדינת היעד באותיות גדולות... הרגל.

אין "בנק דקות" לשיחות ליעדים שאינם באנגליה. שיחות אלו יורדות מהיתרה הפנויה בחשבון. יש קישור בהודעה הקודמת שלי. תסתכל באתר שלהם, הוא אתר מאוד מאוד מסודר. כמו-כן במערכת הפורומים אפשר למצוא תשובה לכל שאלה שתעלה על דעתך.
תחת Our offers -->Goody bags
http://giffgaff.com/goodybags
החבילות הן כמובן רק לשיחות ומסרונים ליעדים בתוך הממלכה המאוחדת.

שים לב, שיחות בין מנויי giffgaff הן חינם. יש הגבלה כלשהי של דקות לשיחה בודדת (אך לא למספר מצטבר של שיחות) כמדומני כתבתי על זה בפורטל תפוז.

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”