חיבור מס' LNB לצלחת אחת
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
צריך להשתמש ב- MULTIFID כדי להתקין ולהחזיק את ה- LNB .
כן מכוונים כל אחד בניפרד.יש כמה דרכים לחיפוש והתקנה .
אבל חייבים לדעת את המגבלות לפי גודל הצלחת והלווינים הרצויים.
אפשר להשתמש במכשיר מיוחד למציאת/קליטת לווינים. או בממיר לוויני אשר מחובר למסך
טלוויזיה קטן או למסך מחשב נייד בעזרת תוכנה יעודית. וחייבים הרבה סבלנות במיוחד
בפעמים הראשונות.
כן מכוונים כל אחד בניפרד.יש כמה דרכים לחיפוש והתקנה .
אבל חייבים לדעת את המגבלות לפי גודל הצלחת והלווינים הרצויים.
אפשר להשתמש במכשיר מיוחד למציאת/קליטת לווינים. או בממיר לוויני אשר מחובר למסך
טלוויזיה קטן או למסך מחשב נייד בעזרת תוכנה יעודית. וחייבים הרבה סבלנות במיוחד
בפעמים הראשונות.
תודה
ומה נותן LNB כמו בקישור המצורף ? האם הוא נועד לחסוך את הדייסק או שנותן קליטה של עד 4 לווינים שונים ?
http://heb.telran.co.il/product-1176-LNB_Universal_Quad.aspx
ומה נותן LNB כמו בקישור המצורף ? האם הוא נועד לחסוך את הדייסק או שנותן קליטה של עד 4 לווינים שונים ?
http://heb.telran.co.il/product-1176-LNB_Universal_Quad.aspx
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
מאפשר העברה של לווין 1 ל4 ממירים [חדרים] שונים.
אתה חייב דייסיק בשימוש עם כמה לווינים כדי שישמש כבורר.
אתה חייב דייסיק בשימוש עם כמה לווינים כדי שישמש כבורר.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
מומלץ עד 12 מעלות מרחק בין הלווינים ולהוסיף לווין זה תמיד הפוך במיקום ובזוית בגובה אפשר עד כ17 מעלות מרחק לדוגמא ישראל והוטבירד מרכזי
ובנוסף באדר צדדי אם אתה רוצה טורקסאט צריך צלחת נפרדת עדיף עמוס וניילסאט בנפרד בצלחת אחרת הכל תלוי במקום שיש לך להתקין צלחת אחת או יותר לפעמים הזוית היא באלכסון
ובנוסף באדר צדדי אם אתה רוצה טורקסאט צריך צלחת נפרדת עדיף עמוס וניילסאט בנפרד בצלחת אחרת הכל תלוי במקום שיש לך להתקין צלחת אחת או יותר לפעמים הזוית היא באלכסון
- tomer_1968
- עוסק בתחום

נראה לי שאין צורך חפש תמונות של התקנות או אם אין לך כוח להתעסק עם זה תביא מישהו תשמע זה לא זול לפחות 400 שקל 2 כיוונים
נערך לאחרונה על ידי tomer_1968 ב 13/07/2014 22:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

הכיוון המרכזי הוטבירד בין דרום מערב לדרום מזרח וכמעט בקצה השני מימין שאתה ממול לצלחת עמוס וניילסאט ביחד עם מונובלוק
- tomer_1968
- עוסק בתחום

כל הסיפור לכוון להוטבירד מרכזי להביא נתונים מצלחת אחרת מרחק מדויק בין הלווינים עם המולטי פיד ולהשתמש במונו בלוק ודייסיק ונגמר הסיפור
למה תשקיע 400 שקל כשזה יכול לעלות הרבה פחות בלי מאמץ מיוחד אם אתה מעונין אארגן לך את המונובלוק והדייסיק והמולטיפיד במחיר עלות
פלוס עלות הנסיעות אליך נסה ליצור קשר בפרטי העיקר פירסמו כאן שמות של מתקינים ואני חסום לשליחת הודעות בכלל אין לי עבודה בתחום
ואיני מתעסק במולטי פיד אלא רק בכיוון מרכזי ללווין וגם כך אף אחד לא רוצה אותי ואין לי פרסום מתאים לכך עלות הציוד נטו 160 שקל לא כולל
עוד עלות מזערית להגיע אליך
למה תשקיע 400 שקל כשזה יכול לעלות הרבה פחות בלי מאמץ מיוחד אם אתה מעונין אארגן לך את המונובלוק והדייסיק והמולטיפיד במחיר עלות
פלוס עלות הנסיעות אליך נסה ליצור קשר בפרטי העיקר פירסמו כאן שמות של מתקינים ואני חסום לשליחת הודעות בכלל אין לי עבודה בתחום
ואיני מתעסק במולטי פיד אלא רק בכיוון מרכזי ללווין וגם כך אף אחד לא רוצה אותי ואין לי פרסום מתאים לכך עלות הציוד נטו 160 שקל לא כולל
עוד עלות מזערית להגיע אליך