אחד הסודות הכי לא שמורים בתעשיית המוזיקה זה שמפעילים Auto-Tune על כמעט כל להיט וזאת על מנת לשמור על אחידות בגובה הצליל. אפקט ה- Auto-Tune כל כך טוב, שהוא יכול להפוך זמרים בעלי קול של לא יותר ממופע קריוקי במלון באילת, לכאלו בעלי קול נפלא ונעים לשמיעה.
זה מקובל רק אצל אומני פופ בגרוש, ולמרבה הצער יש המון כאלו בעשור האחרון. אמנים ותיקים מהשורה לא משתמשים בזה. יש גם אמנים מודרניים שלא צריכים את זה כמו לנה דל ריי, הבריטית השמנה שאני לא זוכר איך קוראים לה, ועוד... אומני רוק לא צריכים תיקונים כי זיופים זה חלק מהז'אנר הזה...
הערוץ שירה בכלל לא מטופל... לא רק האוטו-טיון, נשמע שזה "נקי" לחלוטין.
היא לא שרה טוב, אבל אני לא חושב שהיא אמורה לשיר טוב. זמרת פופ היא פרפורמרית, לא אמנית. היא אמורה להיראות מיליון דולר ולהשמע מיליון דולר. המוסיקה בשיר אמורה להיות מהוקצעת לחלוטין והמיקס מהודק. על הבמה צריכים להיות רקדנים ורקדניות, פירוטכניקה תאורה ומסכי ווידאו. זה ז'אנר מוסיקלי שהמטרה שלו היא לתת שואו ולהכניס הרבה כסף. אני לא חושב שמישהו באמת מתייחס לזה כאל אומנות מוסיקלית טהורה (בוא נתעלם רגע מהילדים המעריצים, שבעצמם יודו עוד כמה שנים שזה סתם). אין הבדל בין זה לבין ללטש בפוטושופ את השער של המגזין שהיא מופיעה עליו, ואני לא חושב שמישהו מאמין שמה שהוא שומע ורואה זה אמיתי.
בלי קשר, זה תמיד נחמד לראות את "מאחורי הקלעים" של הדברים האלה. זה גם חשוב, כדי להסביר לילדים שהאנשים האלה לא באמת נראים ונשמעים ככה.