החלפת פרסוסטט ב vbm junior
-
TomerRahabi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
יש לי בעיה עם לחץ הדוד. לעיתים קרובות מאוד הוא עולה ל 2-3 bar.
ידוע לי כי קיימים 2סוגים, mater וסיראי.
אשמח אם מישהו יסביר לי את ההבדל ביניהם? וכמה צריך לעלות החלפה של חלק כזה?
והייתי שמח אם מישהו ידע להגיד לי האם בעיה כזו משפיעה על הקצפת החלב? הרבה פעמים הלחץ נגמר מהר ואני לא מספיק להקציף
יש לי בעיה עם לחץ הדוד. לעיתים קרובות מאוד הוא עולה ל 2-3 bar.
ידוע לי כי קיימים 2סוגים, mater וסיראי.
אשמח אם מישהו יסביר לי את ההבדל ביניהם? וכמה צריך לעלות החלפה של חלק כזה?
והייתי שמח אם מישהו ידע להגיד לי האם בעיה כזו משפיעה על הקצפת החלב? הרבה פעמים הלחץ נגמר מהר ואני לא מספיק להקציף
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אין הבדל ממשי פרט לעמידות (הסיראי זה מוצר מסחרי והוא גם דיי גדול וצריך שיהיה מספיק מקום בפנים המכונה).
למכונה שלך ה MATER אמור להיות מעולה, רק וודא שאתה קונה את הדגם שמתאים למכונה שלך עם קוטר החיבור הנכון (יש 1/8, 1/4 וכו').
למכונה שלך ה MATER אמור להיות מעולה, רק וודא שאתה קונה את הדגם שמתאים למכונה שלך עם קוטר החיבור הנכון (יש 1/8, 1/4 וכו').
-
TomerRahabi
- חבר שרק התחיל

קודם כל תודה!
חשוב לי להדגיש שלא כל הזמן זה קורה. יש פעמים שהלחץ נשמר לאורך זמן יותר ממושך ואז אני מצליח להקציף בזמן ראוי. אולם יש פעמים כמו שציינתי שלחץ ההקצפה יורד( מד הלחץ לא יורד לאפס) באופן מהיר מה שלא משאיר לי זמן ליצור קצף ולחמם את הכד. אגב הכד הוא כד בינוני.
האם אתה יודע אם יש קשר בין הבעיה של הפרסוסטט לבין מה שאני מתאר?
חשוב לי להדגיש שלא כל הזמן זה קורה. יש פעמים שהלחץ נשמר לאורך זמן יותר ממושך ואז אני מצליח להקציף בזמן ראוי. אולם יש פעמים כמו שציינתי שלחץ ההקצפה יורד( מד הלחץ לא יורד לאפס) באופן מהיר מה שלא משאיר לי זמן ליצור קצף ולחמם את הכד. אגב הכד הוא כד בינוני.
האם אתה יודע אם יש קשר בין הבעיה של הפרסוסטט לבין מה שאני מתאר?
-
TomerRahabi
- חבר שרק התחיל

עוז בהחלט תותח עם המון סבלנות.
האמת היא שבגלל הבעיה שציינתי נוצר מצב של פריקת לחץ של השסתומים בדוד ועקב כך נשפכו מים על החשמל במכונה וזה יצר קול פיצוץ.עוז לא הבין מאיפה זה נוצר עד שאני ראיתי שהמכונה מידי פעם מעלה את לחץ הדוד(כנראה עד הפריקה)
האמת היא שבגלל הבעיה שציינתי נוצר מצב של פריקת לחץ של השסתומים בדוד ועקב כך נשפכו מים על החשמל במכונה וזה יצר קול פיצוץ.עוז לא הבין מאיפה זה נוצר עד שאני ראיתי שהמכונה מידי פעם מעלה את לחץ הדוד(כנראה עד הפריקה)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כושר הקצפה תלוי במבנה וגודל הדוד. בג'ויניור זה דוד לא גדול ועומד = פחות קיטור.
סיראי הוא תלת פאזי ולכן גם גדול פיזית.
אתה יכול להחליף לבד פרסוסטט ואפשר לקנות בדובין, תבור וכו'. זה מוצר מדף סטנדרטי.
סיראי הוא תלת פאזי ולכן גם גדול פיזית.
אתה יכול להחליף לבד פרסוסטט ואפשר לקנות בדובין, תבור וכו'. זה מוצר מדף סטנדרטי.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
TomerRahabi
- חבר שרק התחיל

היי
קודם כל תודה:-€
אתה יודע במקרה אם בעיה כמו שיש לי עם הפרסוסטט יכולה להשפיע על איכות ההקצפה גם מבחינת לחץ? כי אני מאבד מהר מאוד את הלחץ עד כדי כך שאפילו כד קטן של 2 כוסות אני לא מספיק להקציף
קודם כל תודה:-€
אתה יודע במקרה אם בעיה כמו שיש לי עם הפרסוסטט יכולה להשפיע על איכות ההקצפה גם מבחינת לחץ? כי אני מאבד מהר מאוד את הלחץ עד כדי כך שאפילו כד קטן של 2 כוסות אני לא מספיק להקציף