יש לי בעיה שאני לא כ"כ מצליח לפתור:
יש לי ראוטר שמחובר בחבילת 20 מ"ב של בזק (DLINK 6740). אל הראוטר מחוברים בצורה קווית מחשב (1.PC (WIN8, סטרימר A110 POPCORN, רסיבר DENON (למטרת AIRPLAY) וממיר של YES TOTAL. בצורה אלחוטית - אייפון ואייפד (AIRPLAY וגלישה ב-WIFI).
בחודשים האחרונים יש לי כל הזמן תקיעות:
- שגיאה 121 ב-VOD של YES (נפתרת מאליה אחרי כמה זמן, או שאני מכבה ומדליק את הראוטר וזה מסתדר)
- בניסיון צפייה בסרטים מהמחשב דרך הסטרימר (חיבור קווי ולא אלחוטי) בכל כמה הפעלות של הסטרימר הוא מפסיק לעבוד ולהציג את התיקיות המשותפות (באמצעות תוכנת MYIHOME), ואז צריך לכבות ולהדליק פעם אחר פעם עד שזה מסתדר. מכיוון שהתהליך הזה כ"כ ארוך ומתיש התחלתי לעבוד עם USB שאני מכניס ישירות לתוך הסטרימר ואז אני מצליח לראות בלי בעיה את התכנים.
- AIRPLAY מה-PC נתקע אחרי כמה שירים והאייקון הכחול של ה-AIRPLAY בתוכנת ITUNES הופך לכתום (מסתדר אם מסירים את ה-V עבור הרשת הביתית בתפריט של ITUNES, מחזירים את ה-V ולוחצים שוב על PLAY. פעולה מעיקה במיוחד.
- AIRPLAY בשידור WIFI מהאייפון גם כן נתקע אחרי כמה זמן. מסתדר אם מכבים את השידור ע"י כיבוי האייקון של AIRPLAY, ומאתחלים.
- יישום ה-DROPBOX שב-PC מתנתק: באייקון שאמור להיות עם V ירוק בשורת המשימות אני מקבל CONNECTING ארוך ארוך (שמסתדר ומתחבר חזרה אחרי זמן די ממושך, או אם אני סוגר ופותח את התוכנה). זה קורה תמיד במקביל לתקיעת ה-AIRPLAY.
- הגלישה באינטרנט במהלך כל הניתוקים האלה ממשיכה כמו שצריך.