רושם ראשוני: פייי איזה אזניות טובות
אחרי כמה שעות האזנה, אלה הרשמים שלי:
נוחות מאוד וקלות, כבל גמיש ועם זיכרון שלא זז או מתגלגל. טיפים טובים: הסיליקון נשמעים לי יותר ניטרליים וה double flange עם יותר טרבל.
הפיצ'ר של הבאס המתכוונן שנשמע סתם נחמד הוא בעצם יותר מנחמד לדעתי וממומש ממש טוב. באיזור 20%-70% זה נשמע ממש כמו פשוט תוספת של באס מבלי לעשות יותר מידי בלאגן בצלילים האחרים עד כמה שאפשר. הבאס נשאר מהיר ומאוד איכותי. מתחת ל 20% זה פוגע במיד באס יותר מידי יחד עם הבאס ומעל 70% זה כבר סתם מרעיד גולגלות (לבאסהדים רציניים) ובאס מתפזר. אני בערך ב 30% שזה איזון בין ניטרליות לבאס לדעתי אבל זה מפתה להוסיף קצת...
מידים ממש טובים. ווקאלים וטימבר נשמעים מעולה.
גבוהים - אין תלונות. יחסית מאוזנים עם המידים. אין שום צרימה גם בווליום גבוה, יש מספיק "אוויר" ופירוט, במיוחד עם ה double flange.
במה גדולה. פחות או יותר כמו GR07 BE אבל יותר מדוייקת ומפוקסת.
פירוט מצויין. לא סלחני במיוחד להקלטות לא איכותיות אבל בהקלטות טובות נשמע מאוד נקי ועמוק.
לסיכום: סה"כ אזניה עם מאוד נעימה, כיפית ועם זאת יחסית מאוזנת ודי ניטרלית (לא צבועה). הקטע של האזניה הוא כמובן באס והוא ממש טוב, מהיר ועצבני ובנוסף, עם אפשרות לכיוונון. באמת טובות לכל סוגי המוסיקה. לא מעייפת בכלל גם בווליום גבוה.
שידרוג ברור מה GR07 BE.
* אני שומע די הרבה סוגים של מוסיקה: אינדי, רוק, ג'אז ובזמן האחרון די הרבה אלקטרוני.
** המקור שלי הוא UHA-760.