Ecm controvento- איזו מכונה מדהימה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אם אתה רוצה לעלות מעל E61 רגילה אז אתה כבר מחפש משהו מעוצב כמו GS3 או ספידסטר או ה ECM החדשה.
זה עולה כמו שזה צריך לעלות למי שמחפש משהו מיוחד.
ראיתי כזאת בחנות בוינה ומול עדר הE61 הרגילות אתה מבין שיש פה משהו אחר
זה עולה כמו שזה צריך לעלות למי שמחפש משהו מיוחד.
ראיתי כזאת בחנות בוינה ומול עדר הE61 הרגילות אתה מבין שיש פה משהו אחר
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
חזרתי בדיוק ביום שישי האחרון מוינה מהופעה של Pearl Jam (היה נהדר!).
בבתי הקפה היו מכונות מדהימות ממיטב התוצרת האיטלקית, דברים שלא ראיתי בארץ.
לא נתקלתי לצערי בחנות למכונות קפה, אבל הייתי שם רק יומיים וחצי.
קניתי שם חצי קילו של קפה קלוי מקומי, בחרתי בקפה הכי יקר שהיה בסופר מתוך תקווה שיהיה טוב. זה הקפה הכי גרוע שיצא לי איי פעם לקנות.
דלוח, חסר קרמה עם טעם מזעזע של קפה מפרקולטור. אחרי שני נסיונות כיוון טחינה, עבר כל החצי קילו לאחר כבוד ישר לקומפוסטר.
הנקניקים שקניתי, פיצו בגדול על חרפת הקפה. האוסטרים יודעים איך להכין נקניק משובח. אחרי שמתרגלים, לא חושב שאי פעם אקנה שוב את הנקניק/מזון לכלבים המקומי.
דרך אגב, בקשר למחיר של ה Controvento, חוק התמורה השולית הפוחתת עובד כאן שעות נוספות.
אין כאן הרבה יותר תמורה לעומת R58 אם בכלל מעבר לעיצוב, אבל המחיר פי שניים ויותר.
ראיתי לפני כמה ימים סרטון ביוטיוב בו נציג של Rocket מסביר על המבנה של ה R58. הוא מודה שהיא לא ממש טובה יותר מהאבולוציונה,היא פשוט מיועדת ללקוחות אחרים (כאלה שמוכנים להוציא יותר כסף כנראה).
בבתי הקפה היו מכונות מדהימות ממיטב התוצרת האיטלקית, דברים שלא ראיתי בארץ.
לא נתקלתי לצערי בחנות למכונות קפה, אבל הייתי שם רק יומיים וחצי.
קניתי שם חצי קילו של קפה קלוי מקומי, בחרתי בקפה הכי יקר שהיה בסופר מתוך תקווה שיהיה טוב. זה הקפה הכי גרוע שיצא לי איי פעם לקנות.
דלוח, חסר קרמה עם טעם מזעזע של קפה מפרקולטור. אחרי שני נסיונות כיוון טחינה, עבר כל החצי קילו לאחר כבוד ישר לקומפוסטר.
הנקניקים שקניתי, פיצו בגדול על חרפת הקפה. האוסטרים יודעים איך להכין נקניק משובח. אחרי שמתרגלים, לא חושב שאי פעם אקנה שוב את הנקניק/מזון לכלבים המקומי.
דרך אגב, בקשר למחיר של ה Controvento, חוק התמורה השולית הפוחתת עובד כאן שעות נוספות.
אין כאן הרבה יותר תמורה לעומת R58 אם בכלל מעבר לעיצוב, אבל המחיר פי שניים ויותר.
ראיתי לפני כמה ימים סרטון ביוטיוב בו נציג של Rocket מסביר על המבנה של ה R58. הוא מודה שהיא לא ממש טובה יותר מהאבולוציונה,היא פשוט מיועדת ללקוחות אחרים (כאלה שמוכנים להוציא יותר כסף כנראה).
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
ה R58, היא שני דוודים.
אין לי ניסיון עם מכונה כזאת, אבל בטוח שאתה מקבל תמורה עבור תוספת הכסף. זה לא רק עיצוב....
וה ECM אכן יפיפיה ומדהימה.
גם timer לזמן החליטה, נראה לי אחלה רעיון. מאפשר להקציף החלב בשקט, בלי להסתכל על השעון והזנב של החליטה ...
אין לי ניסיון עם מכונה כזאת, אבל בטוח שאתה מקבל תמורה עבור תוספת הכסף. זה לא רק עיצוב....
וה ECM אכן יפיפיה ומדהימה.
גם timer לזמן החליטה, נראה לי אחלה רעיון. מאפשר להקציף החלב בשקט, בלי להסתכל על השעון והזנב של החליטה ...
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
http://www.htcafe.co.il/vt202204.%D7%A9 ... lling.html
יש שם לינקים לחנות ולבית קפה שנראה איכותי
יש שם לינקים לחנות ולבית קפה שנראה איכותי
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
אני בשבוע הבא באוסטריה
על איזה נקניקים ממליץ?
ואכן מכונה מדליקה
חבל שלא אטרקטיבית במכיר
על איזה נקניקים ממליץ?
ואכן מכונה מדליקה
לא זוכר שמות של נקניקים, אבל כל מה שקניתי בסופר היה מעולה. חלק נראים כמו קבנוס אבל קצת פיקנטים.
היה גם גרסה אוסטרית לשנקין היער השחור שהיה פשוט מדהים.
מציע לך לקנות כמות קטנה, לנסות במלון, או סתם לנשנש במשך הטיול. אחר כך תקנה הביתה מה שתאהב.
אני מצטער שלא קניתי כמות גדולה יותר.
היה גם גרסה אוסטרית לשנקין היער השחור שהיה פשוט מדהים.
מציע לך לקנות כמות קטנה, לנסות במלון, או סתם לנשנש במשך הטיול. אחר כך תקנה הביתה מה שתאהב.
אני מצטער שלא קניתי כמות גדולה יותר.