רכישת ue55h6400 או ue55f6500
שלום לכולם
אחריי זמן רב התכנסתי לרכישת אחד מהמסכים הנל , זקוק לדעתכם המקצועית
מה שחשוב יותר זו איכות התמונה , לא כל השאר מסביב
אמנם ה 6500 יפה יותר חיצונית אבל עדיין חשובה לי איכות התמונה לא הצלחתי לראות את שניהם יחד בחנות
אנא התייחסו למעבד התמונה גם פה לא מצאתי מידע באינטרנט מה עדיף .
תודה לכל מי שיקליד תשובה
אחריי זמן רב התכנסתי לרכישת אחד מהמסכים הנל , זקוק לדעתכם המקצועית
מה שחשוב יותר זו איכות התמונה , לא כל השאר מסביב
אמנם ה 6500 יפה יותר חיצונית אבל עדיין חשובה לי איכות התמונה לא הצלחתי לראות את שניהם יחד בחנות
אנא התייחסו למעבד התמונה גם פה לא מצאתי מידע באינטרנט מה עדיף .
תודה לכל מי שיקליד תשובה
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
שמע, עוד לא ראיתי את סדרה H אבל יש הרגשה בכל החברות שאין שיפורים ושינויים במעבדי התמונה של מסכי HD משנה שעברה.
יש שינויים בסמארט וממשק ואולי בפיצ'רים כאלה ואחרים אבל כל ההשקעה בשיפור עיבוד תמונה וכו' הולכת ל UHD. גם בפאנלים לא נראה שיש הבדל משמעותי, אולי טכנולוגיית פס הייצור השתפרה קצת כמו שקורה במפעלים ויש פאנל יותר אחיד אבל גם שם לא סביר שיש שינוי גדול לדעתי.
יש שינויים בסמארט וממשק ואולי בפיצ'רים כאלה ואחרים אבל כל ההשקעה בשיפור עיבוד תמונה וכו' הולכת ל UHD. גם בפאנלים לא נראה שיש הבדל משמעותי, אולי טכנולוגיית פס הייצור השתפרה קצת כמו שקורה במפעלים ויש פאנל יותר אחיד אבל גם שם לא סביר שיש שינוי גדול לדעתי.
אני מהמר שאין כמעט הבדל טכני בין 6400 ל-6500. אבל צריך לחפש באינטרנט.
הרושם שלי הוא של-IPS יש זוויות צפיה טובות יותר (שבהן אין שינוי קונטרסט רציני), אבל שחורים בהירים יותר. אבל גם לא כל ה-VA שווים מבחינה זו.
חוץ מזה, ייתכן שיש הבדלים בסוג ה-3D בין IPS ל-VA, כשאחד מהם לרוב פסיבי והשני אקטיבי, אבל לא התעמקתי בזה.
הרושם שלי הוא של-IPS יש זוויות צפיה טובות יותר (שבהן אין שינוי קונטרסט רציני), אבל שחורים בהירים יותר. אבל גם לא כל ה-VA שווים מבחינה זו.
חוץ מזה, ייתכן שיש הבדלים בסוג ה-3D בין IPS ל-VA, כשאחד מהם לרוב פסיבי והשני אקטיבי, אבל לא התעמקתי בזה.
רכשתי טלויזיה נהדרת
מרגיש טבעי 55 ממרחק של 3 מטר לערך
תמונה נהדרת , והסמארט שלא ידעתי מזה בדיוק ורק לאחר שה TV הייתה בבית שיחקתי עם זה קצת ממש אחלה צעצוע.
השלט נהדר
עוצמת המעבד טובה לפעמים קצת מגמגם , הקלטה על USB חיצוני לא משהו
המדיה סנטר של MICROSOFT עשה את זה הרבה יותר טוב כשזה בא מהמחשב שהיום מקרין רק סרטים
התקנתי POPCOREN TIME ,XBMC ,מרגיש מעולה
עשיתי שימוש כמעט בכל הכניסות האחוריות של ה TV
מחובר דיסק 2 TB עם סרטים ישירות ל USB האחורי
מחובר מחשב
מחובר USB 32 GB עבור פונקציה של TIMESHIFT ל TV זה נותן אפשרות לעצור את ה TV בזמן פרסומות או שסתם הולכים להכין משהו
ואז לנגן מאותו רגע שעצרת
מגיע עם עידן + אבל דורש אנטנה עם מגבר לא עבד אצלי טוב ללא
והמחיר ,שילמתי 7200 מזומן.
בהצלחה , אני ממליץ מאד לרכוש.
תמונה נהדרת , והסמארט שלא ידעתי מזה בדיוק ורק לאחר שה TV הייתה בבית שיחקתי עם זה קצת ממש אחלה צעצוע.
השלט נהדר
עוצמת המעבד טובה לפעמים קצת מגמגם , הקלטה על USB חיצוני לא משהו
המדיה סנטר של MICROSOFT עשה את זה הרבה יותר טוב כשזה בא מהמחשב שהיום מקרין רק סרטים
התקנתי POPCOREN TIME ,XBMC ,מרגיש מעולה
עשיתי שימוש כמעט בכל הכניסות האחוריות של ה TV
מחובר דיסק 2 TB עם סרטים ישירות ל USB האחורי
מחובר מחשב
מחובר USB 32 GB עבור פונקציה של TIMESHIFT ל TV זה נותן אפשרות לעצור את ה TV בזמן פרסומות או שסתם הולכים להכין משהו
ואז לנגן מאותו רגע שעצרת
מגיע עם עידן + אבל דורש אנטנה עם מגבר לא עבד אצלי טוב ללא
והמחיר ,שילמתי 7200 מזומן.
בהצלחה , אני ממליץ מאד לרכוש.
בחרת יופי של מסך
אבא שלי גם קנה כזו עכשיו וראיתי אותה היום. גם עיצוב יפה וגם צבעים יפהפיים...
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il