צפייה בשידורי עידן דרך המחשב.
שלום רב.
אני צופה כבר מספר שנים בשידורי עידן דרך המחשב עם מודם שמתחבר לכניסת USB.ועם נגן VLC.
המודם מתוצרת Hauppauge והדגם שלו הוא WinTv MiniStick .
עשיתי קליק ימני על צלמית הנגן בחרתי Properties וב- Target הוספתי את הכיתוב הבא, בהמשך למה שהיה כבר כתוב שם:
dvb-t://frequency=538000000:bandwidth=8:inversion=0
אני גר בחיפה. כך צפיתי בשידורים במשך שנים.
היום פתחתי את הנגן VLC וקיבלתי את ההודעה הבאה:
VLC is unable to open the MRL 'dvb-t://frequency=538000000:bandwidth=8:inversion=0'. Check the log for details.
ניתוק המודם ואיתחול המחשב לא עוזרים.
האם מישהו יכול לעזור?
תודה.
אני צופה כבר מספר שנים בשידורי עידן דרך המחשב עם מודם שמתחבר לכניסת USB.ועם נגן VLC.
המודם מתוצרת Hauppauge והדגם שלו הוא WinTv MiniStick .
עשיתי קליק ימני על צלמית הנגן בחרתי Properties וב- Target הוספתי את הכיתוב הבא, בהמשך למה שהיה כבר כתוב שם:
dvb-t://frequency=538000000:bandwidth=8:inversion=0
אני גר בחיפה. כך צפיתי בשידורים במשך שנים.
היום פתחתי את הנגן VLC וקיבלתי את ההודעה הבאה:
VLC is unable to open the MRL 'dvb-t://frequency=538000000:bandwidth=8:inversion=0'. Check the log for details.
ניתוק המודם ואיתחול המחשב לא עוזרים.
האם מישהו יכול לעזור?
תודה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
קודם כל זה לא מודם, זה דונגל DVB-T.
תפתח את Device Manager ותוודא שה-MiniStick מופיע שם (זה יהיה תחת Sound, video and game controllers) ושאין איתו בעיות (סימן קריאה צהוב או X אדום).
אפשרות נוספת - אם לוקח זמן עד שהודעת השגיאה שרשמת מופיעה אז יכול להיות שיש כרגע בעיות קליטה באזור שלך. תבדוק על מחשב אחר / אנטנה אחרת / מיקום אחר בעיר.
תפתח את Device Manager ותוודא שה-MiniStick מופיע שם (זה יהיה תחת Sound, video and game controllers) ושאין איתו בעיות (סימן קריאה צהוב או X אדום).
אפשרות נוספת - אם לוקח זמן עד שהודעת השגיאה שרשמת מופיעה אז יכול להיות שיש כרגע בעיות קליטה באזור שלך. תבדוק על מחשב אחר / אנטנה אחרת / מיקום אחר בעיר.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אז אני אשאל את השאלה שוב, האם כשאתה מנסה לצפות השגיאה מופיעה מיד או שלוקח לה כמה שניות להופיע?