מגבר במימון המונים ב kickstarter- Sprout
-
abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 447
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
מישהו שמע על זה?
https://www.kickstarter.com/projects/20 ... he-way-you#
פרטים טכנים יש בכתבה , מה אתם אומרים ?בנתיים קיבלו אחלה מימון והמחיר יחסית סביר כ500 דולר
https://www.kickstarter.com/projects/20 ... he-way-you#
פרטים טכנים יש בכתבה , מה אתם אומרים ?בנתיים קיבלו אחלה מימון והמחיר יחסית סביר כ500 דולר
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
נראה יותר כגימיק, מאשר מוצר לצרכן אודיו איכותי ממוצע (לא אודיופיל). למגבר המספק 25WRMS לערוץ (ב-8Ohm) מדובר במחיר מוגזם.
ניתן ברכישה של מגבר משולב פשוט לשימוש (זו מטרת המוצר שלהם, לא?) , חדש, כדוגמת A-S300 של Yamaha ודומיו, לקבל תוצאות טובות בהרבה.
נוסף על כך, השימוש במילה "Vinyl" במקום "Phono", מעידה בדיוק על קהל היעד.
כרגיל: מוצר בו העיצוב יותר חשוב מהשימוש והתוצאה.
ניתן ברכישה של מגבר משולב פשוט לשימוש (זו מטרת המוצר שלהם, לא?) , חדש, כדוגמת A-S300 של Yamaha ודומיו, לקבל תוצאות טובות בהרבה.
נוסף על כך, השימוש במילה "Vinyl" במקום "Phono", מעידה בדיוק על קהל היעד.
כרגיל: מוצר בו העיצוב יותר חשוב מהשימוש והתוצאה.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
מסכים עם תום. הבן אדם מנסה לשכנע את הצופים בו שהוא המציא את הגלגל בדמות מגבר בסיסי שכולל רק בורר כניסות ו-ווליום ?!?!
הוא לא פגש אף פעם מגברים בריטיים (ולא רק) ?? הוא באמת רציני בהשוואת המוצר שלו לרסיבר קולנוע ביתי (!) כדי להדגים את הפשטות וקלות השימוש ?
הוא לא פגש אף פעם מגברים בריטיים (ולא רק) ?? הוא באמת רציני בהשוואת המוצר שלו לרסיבר קולנוע ביתי (!) כדי להדגים את הפשטות וקלות השימוש ?
.Anything can be done, but it's only done if it's done
-
abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

המחיר שיגיע לחנויות יהיה 800$ !!!
שמתי לב שהרבה פרוייקטים שמקבלים מימון בkickstater ודומיו חושבים שיש להם את המוצר הכי טוב לעומת חברות שמייצרות כבר שנים
ראה דוגמא pressy הישראלית . 27$ לחתיכת כפתור?!?! כל הכבוד לו שהצליח לגייס ככ הרבה כסף .. הביקורות ברחבי הרשת על הפנים ..
ספציפית אם המגבר הנ"ל היה יותר זול הייתי משקיע/קונה
כבר תקופה שאני מחפש מכשיר שיעזור לי לחבר את המקורות הבאים לרמקולים המוגברים שלי (מחשב,פטיפון)
רסיבר או מגבר לא בא בחשבון מכוון שאי אפשר לשלוט על הוויליום של הרמקולים (הרמקולים שלי מתחברים ל rec out)
שמתי לב שהרבה פרוייקטים שמקבלים מימון בkickstater ודומיו חושבים שיש להם את המוצר הכי טוב לעומת חברות שמייצרות כבר שנים
ראה דוגמא pressy הישראלית . 27$ לחתיכת כפתור?!?! כל הכבוד לו שהצליח לגייס ככ הרבה כסף .. הביקורות ברחבי הרשת על הפנים ..
ספציפית אם המגבר הנ"ל היה יותר זול הייתי משקיע/קונה
כבר תקופה שאני מחפש מכשיר שיעזור לי לחבר את המקורות הבאים לרמקולים המוגברים שלי (מחשב,פטיפון)
רסיבר או מגבר לא בא בחשבון מכוון שאי אפשר לשלוט על הוויליום של הרמקולים (הרמקולים שלי מתחברים ל rec out)
- tomyeshuah
- חבר ותיק

כל קדם מגבר או מגבר\רסיבר בעל זוג חיבורי Pre-Out יתאים.
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
·ומה אתה יודע על איכותם של רכיבי המגבר? בחיית אנשים מוצאים הרבה יותר כסף על מוצרים מאיביי שאין להם מושג איך הם נראים או נשמעים.dragon כתב:ומה ידוע לך על איכותם של רכיבי המגבר? איך הוא באמת נשמע? היית מוציא $500 (באמריקה זה יותר כסף מבישראל) על מגבר שאין לך מושג איך הוא נשמע?...
האם המגבר הזה מושלם? ברור שלא... בסה"כ ציינתי שעבור 500$ (ולא במחיר הריטייל של 800$) יש כאן משהו שעל הנייר נראה לא רע. מוצר קטן ומעוצב עם DAC, BT וכניסת פונו שבאים מבית טוב של PS Audio. ואם אני הייתי בעלים של PS Audio לא הייתי שם את השם של החברה שלי על מוצר קקה סתם בשביל הפאן ב kickstater
-
abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

·כניסת pre out נשלטת ע"י הנוב של הוויליום ? בוודאות ?tomyeshuah כתב:כל קדם מגבר או מגבר\רסיבר בעל זוג חיבורי Pre-Out יתאים....
מסתבר שיש חנויות שלא יודעות מה הן מוכרות
- tomyeshuah
- חבר ותיק

·abovebeyond כתב:
·כניסת pre out נשלטת ע"י הנוב של הוויליום ? בוודאות ?
...
יש לדייק, מדובר ביציאות (ולא כניסות) Pre Out.
בכל אופן, זה בדיוק ההבדל בין יציאות Pre Out ל-Rec Out.
Rec Out לא מושפעות מקדם המגבר (לא מבחינת EQ ועוצמה) בעוד Pre Out, כן.
-
abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

צודק התבלבלתי .
תודה על המידע !
תודה על המידע !
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מה שמעניין זה שזה לא איזה יצרן קיקיוני שבונה מגבר לראשונה בחייו במוסך בבית של ההורים - PS AUDIO היא חברת היי-אנד מאוד רצינית ומוערכת (בעיקר בתחום ההמרה הדיגיטלית)..! על ה-DAC שלהם שקיבל פחות או יותר את הציון הכי גבוה ב-Digital Audio Review הם לוקחים $1000, אז גם $800 על המגבר הזה הם לא בדיוק מחיר שחיטה. אין ספק שהם הולכים פה על קטע של אפל עם העיצוב, הפשטות, והפרמיה במחיר על שני אלה, אבל בדיוק כמו באפל, אתה מקבל תמורה לאגרה בכל הנוגע לאיכות החומרים וההרכבה. 
לרכוש מוצר אודיו טרם שמיעה,לעניות דעתי שגוי לחלוטין.
אף אחד אינו מבטיח שתאהב את הצליל,ואו או שיניע את הרמקולים שלך.
ומה קורה במקרה וההחלטה שהמוצר אינו מתאים?
תשלום מראש משול לשים את ממנוך על קרן הצבי.
גם אם החברה מפורסמת וידועה.
גם אם החברה מפורסמת וידועה.
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מה שנכון, נכון!Soli כתב:לרכוש מוצר אודיו טרם שמיעה,לעניות דעתי שגוי לחלוטין.
גם אם החברה מפורסמת וידועה....
ועדיין, בתור פתרון זול לחדר נוסף, למשרד, לקרובי משפחה וכיו"ב, זה לא סוף העולם ללכת על מוצר במחיר טוב מחברה רצינית...