ברצוני לקנות את הפטיפון Pro-Ject RPM 9.1X.
Pro-Ject RPM 9.1x
האם לדגם הזה יש 'תעודת יושר' ?

קרא בין השורות. אני מבטיח לך שלא תתאכזב. עשה שעורי בית והתרחק מחוות דעת עדריות. עדיף שתתאכזב ממני ולא מפטפון ב-$1500.חוני כתב:הפעם התאכזבתי מעט מסדרת השאלות...
קראתי את השורות ולא את מה שביניהםtnsilver כתב:
קרא בין השורות. אני מבטיח לך שלא תתאכזב. עשה שעורי בית והתרחק מחוות דעת עדריות. עדיף שתתאכזב ממני ולא מפטפון ב-$1500..........

לא נכון! ה-RPM 9.1 הוא אמנם לא פטפון ברמת כניסה (בהגדרת היצרן) והוא אכן יותר איכותי מה-Carbon למיניהם. אבל לא ממש בהרבה. אני לא יודע על מה מסתמכות ההמלצות של אלה ששמעו ונהנו כל כך, ולמה השוו את החוויה - אבל חלק מהביקורות מציינות במפורש שמדובר בפטפון עם בעיה בממד העומק ונטייה להדגיש כלים מוזיקליים מסוימים.מבין הפטיפונים החדשים שיש הוא בהחלט מהטובים למחירו...

תגיד, בכלל שמעת את הפטיפון לפני שכתבת את הדיסרטציה הזו?tnsilver כתב:אני לא יודע על מה מסתמכות ההמלצות של אלה ששמעו ונהנו כל כך, ולמה השוו את החוויה - אבל חלק מהביקורות מציינות במפורש שמדובר בפטפון עם בעיה בממד העומק ונטייה להדגיש כלים מוזיקליים מסוימים.......
...

"הדיסרטציה"... אתה מתקשה? זו בדיוק התגובה האוטומטית של כל אלה ששאפו יותר מדי חומר שיווקי ועונים אמן אחר כל נפיחה אודיופילית של היבואן בפורומים של dtown. כולכם חושבים ש'יצירות המופת' האלה של Pro-Ject עומדות למכירה ברחבי העולם אך ורק בחנויות יוקרה לאניני טעם ובעלי ממון בעוד שבפועל הן מצויות לכל דורש ועומדות בתצוגה בהמון חנויות תקליטים, ציוד אודיו ורשתות מוצרי חשמל זולים. זו לא משימה קשה לשמוע Pro-Ject. עד לא מזמן עמדו לפחות שלושה RPM 9.1 כאלה מוכנים להאזנה לכל דורש בכל מרכז מסחרי בכל עיר גדולה בארה"ב. פשוט החליף אותם הדגם החדיש יותר של Pro-Ject ה-10.1 שמכונה 'Evolution'. זה שמנקנקים אתכם במחירים של המוצר הירוד הזה - לא הופך אותו למוצר יוקרה. יצא לי להאזין ליחידת הפלסטיק הזו, יותר פעמים ממה שהתכוונתי והיא נשמעה לי מתה, אנמית, וחסרת דינמיות באותה מידה בכל פעם עד שאני באמת תוהה מהיכן מגיעים הסופרלטיבים שנשפכים כאן. 'מצויין'. מה עוד שמעת? על מה גדלת בכלל - על Reloop?nkorah כתב:תגיד, בכלל שמעת את הפטיפון לפני שכתבת את הדיסרטציה הזו?...
נסו... לאט לאט. קראו משפט אחר משפט, שימו לב לסימני הפיסוק, ועקבו אחר הקישורים. אם התמונות מבלבלות אתכם, אני אנסה להקטין אותן, ובפעם הבאה אני גם אכתוב בניקוד מלא.אחת הבעיות של טומי היא עודף מידע שקשה לעכל .....................