נמכר
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בחיפוש בגוגל, לא...
hrmpf - ממליץ לך לבדוק היטב את המחיר. מדובר ברסיבר בן 6 שנים.
hrmpf - ממליץ לך לבדוק היטב את המחיר. מדובר ברסיבר בן 6 שנים.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1657 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
ממש לא נעים לענות על השאלה אבל בלי לפגוע אם תצליח לקבל עליו 1000 שקל אז זה נס
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני אסביר לך, הצרה "שלנו" (יש לי LX70) זה שחסר לרסיברים הללו דברים בסיסיים שיש היום.
בוא נגיד, שאם מישהו מזמין מאמזון 626 ב2300 ש"ח, אני לא כזה בטוח שהוא לא מקבל בערך פי 2 מהרסיבר שלך.
אין תלת מימד, חיבור רשת היה אצלי (אצלך אין אני משער), והוא מנוון לעומת מה שמציעים היום.
היום גם יותר קל להביא מכשירים מחו"ל.
במקרה שלי - שעוד מדובר באחד הרסיברים המדוברים מאותה תקופה ועם הגברה מעולה - יש עוד סיכוי לקבל שליש מחיר.
במקרה שלך - קצת פחות.
משער שעוד שנתיים קדימה היה יותר קל לבקש יותר.
בוא נגיד, שאם מישהו מזמין מאמזון 626 ב2300 ש"ח, אני לא כזה בטוח שהוא לא מקבל בערך פי 2 מהרסיבר שלך.
אין תלת מימד, חיבור רשת היה אצלי (אצלך אין אני משער), והוא מנוון לעומת מה שמציעים היום.
היום גם יותר קל להביא מכשירים מחו"ל.
במקרה שלי - שעוד מדובר באחד הרסיברים המדוברים מאותה תקופה ועם הגברה מעולה - יש עוד סיכוי לקבל שליש מחיר.
במקרה שלך - קצת פחות.
משער שעוד שנתיים קדימה היה יותר קל לבקש יותר.
המצב עוד יותר קשה לרסיברים יד שניה מאז שמוכרים מותגים טובים ב 200$ בדיוטי .
בן-אדם ממוצע יעדיף לקנות חדש ועדכני מהניילונים עם אחריות , אפילו שמדובר בסדרה בסיסית,
מה שמשאיר רק את האודיופילים שמעדיפים הגברה ישנה ויודעים בדיוק מה הם רוצים .
בהצלחה עם המכירה , יש לך אחלה רסיבר מקווה שתצליח לקבל מחיר טוב עליו
בן-אדם ממוצע יעדיף לקנות חדש ועדכני מהניילונים עם אחריות , אפילו שמדובר בסדרה בסיסית,
מה שמשאיר רק את האודיופילים שמעדיפים הגברה ישנה ויודעים בדיוק מה הם רוצים .
בהצלחה עם המכירה , יש לך אחלה רסיבר מקווה שתצליח לקבל מחיר טוב עליו