צריך את עזרתכם
-
OritAssraf
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
בשבוע האחרון לאחר בדיקות רבות מצאתי את הטלוויזיה שאני מעוניין לרכוש.
טלויזיה Philips 55PFL6008 LED 55 אינטש
רגע לפני רכישת הבנתי שאינה תומכת ב-SRT ולכן החלטתי לרדת ממנה.
אשמח להמלצה דומה ככל האפשר בטווח המחירים הנ"ל עד 8 אלף שיתמוך ב-SRT.
כולל כל שאר הפונקציות של הדגם.
אשמח לתשובה מהירה, תודה!!!
טלויזיה Philips 55PFL6008 LED 55 אינטש
רגע לפני רכישת הבנתי שאינה תומכת ב-SRT ולכן החלטתי לרדת ממנה.
אשמח להמלצה דומה ככל האפשר בטווח המחירים הנ"ל עד 8 אלף שיתמוך ב-SRT.
כולל כל שאר הפונקציות של הדגם.
אשמח לתשובה מהירה, תודה!!!
-
OritAssraf
- חבר שרק התחיל

והאם יש פתרון טכני לפתור זאת?
הייתה לי בעיה דומה עם סטרימר של WD והפתרון היה להעביר כל קובץ כתוביות בתוכנה שממירה את הSRT לקבצי SUB ו IDX . הSUB הוא בעצם תמונה ולא תו או חלק ממחרוזת כמו בSRT ולכן פשוט מוצג על המסך.
אם אתה מוכן לאפשרות של לעשות זאת על כל קובץ כתוביות שיש לך (לוקח בדיוק שניה) אז תקנה את הטלויזיה שרצית
אם אתה מוכן לאפשרות של לעשות זאת על כל קובץ כתוביות שיש לך (לוקח בדיוק שניה) אז תקנה את הטלויזיה שרצית
למרות שנחמד שמסך/נגן/משהו תומך בכל מה שצריך, מזמן הגעתי למסקנה שחבל על המאמץ ועל המגבלות בבחירה. הדבר היחיד שפועל בוודאות ויעשה כל מה שאתה רוצה ותרצה הוא מחשב, או דבר דומה שגמיש מבחינת תוכנה. מסך צריך לבחור לדעתי בעיקר לפי הפרמטרים החשובים או הייחודיים למסכים: איכות תמונה, זוויות צפיה, מחיר, גודל, אחריות, וכו'.
-
OritAssraf
- חבר שרק התחיל

כלומר אתה ממליץ ללכת על הפיליפס ולרכוש סטרימר כתוסף?
אם כן, יש לך המלצה לסטרימר (
אם כן, יש לך המלצה לסטרימר (
·לא... הוא מציע לך אלטרנטיבה שבה תבדוק אם הפיליפס תומך Sub ואם כן פשוט תמיר את הכתוביות SRT לSub בעזרת פעולה פשוטה שלוקחת 2 שניות במחשב.OritAssraf כתב:כלומר אתה ממליץ ללכת על הפיליפס ולרכוש סטרימר כתוסף?
אם כן, יש לך המלצה לסטרימר (...
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
OritAssraf -
איך את מתכננת לצפות בסרטים במסך, דרך חיבור USB? או מחשב שמחובר למסך?
jtk נתן תשובה מצוינת שאני מאוד מאמין בה, טלווזיה שרוכשים אחת לכמה שנים טובות, צריך להיות שלמים עם העיצוב והאיכות של המסך, אחרי זה מתאימים את השאר.
במידה ואת רגילה לצפות במסך דרך USB ולא מתכוונת לשנות סדרי עולם [בהנחה שאת לא משתמשת במחשב] אז יש את סמסונג 55F6400 שעולה על כל הציפיות בעניין הפיצ'רים עם איכות מעולה ובתקציב שלך.
בהצלחה.
איך את מתכננת לצפות בסרטים במסך, דרך חיבור USB? או מחשב שמחובר למסך?
jtk נתן תשובה מצוינת שאני מאוד מאמין בה, טלווזיה שרוכשים אחת לכמה שנים טובות, צריך להיות שלמים עם העיצוב והאיכות של המסך, אחרי זה מתאימים את השאר.
במידה ואת רגילה לצפות במסך דרך USB ולא מתכוונת לשנות סדרי עולם [בהנחה שאת לא משתמשת במחשב] אז יש את סמסונג 55F6400 שעולה על כל הציפיות בעניין הפיצ'רים עם איכות מעולה ובתקציב שלך.
בהצלחה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |