מפצל אוקס
שלום,
יש לי רמקולים של מיקרולאב סולו 6, אוזניות shure srh 440 ומחשב נייד בעל יציאת אוקס אחת שממנו אני מפעיל את שניהם.
אני רוצה לקנות מפצל אוקס כי מעצבן אותי שכל פעם אחד מהם לא מחובר.
יש לי 2 שאלות:
1. האם זה אמור לפגוע באיכות השמע?
אם לא, אז האם ניתן להזמין את הדגם הזול ביותר, שעולה כמה שקלים באיביי?
אם כן, אז האם אתם מכירים חברה טובה שתפצל בלי לפגוע באיכות?
2. מישהו יודע איך מעבירים את השליטה פעם לאוזניות ופעם לרמקולים?
כלומר, איפה האופציה הזאת תהיה, במחשב?
תודה רבה מראש!
יש לי רמקולים של מיקרולאב סולו 6, אוזניות shure srh 440 ומחשב נייד בעל יציאת אוקס אחת שממנו אני מפעיל את שניהם.
אני רוצה לקנות מפצל אוקס כי מעצבן אותי שכל פעם אחד מהם לא מחובר.
יש לי 2 שאלות:
1. האם זה אמור לפגוע באיכות השמע?
אם לא, אז האם ניתן להזמין את הדגם הזול ביותר, שעולה כמה שקלים באיביי?
אם כן, אז האם אתם מכירים חברה טובה שתפצל בלי לפגוע באיכות?
2. מישהו יודע איך מעבירים את השליטה פעם לאוזניות ופעם לרמקולים?
כלומר, איפה האופציה הזאת תהיה, במחשב?
תודה רבה מראש!
לא יודע מה זה "אוקס" ואיך הוא קשור לסיפור, אבל בהנחה שאתה מדבר על יציאת אוזניות;
1. לא ניתן לדעת. זה תלוי בעכבת הכניסה של המכשירים. אם היא זהה, סבבה. אם לא, אתה תשמע רק באוזניות או רק ברמקולים, או שאחד יהיה חלש מאוד. וזה לא משנה איזו חברה תקנה, לא ניתן לשלוט על זה במפצל פאסיבי.
2. אי אפשר לשלוט על זה מהמחשב. אתה יכול פשוט לכבות את הרמקולים.
1. לא ניתן לדעת. זה תלוי בעכבת הכניסה של המכשירים. אם היא זהה, סבבה. אם לא, אתה תשמע רק באוזניות או רק ברמקולים, או שאחד יהיה חלש מאוד. וזה לא משנה איזו חברה תקנה, לא ניתן לשלוט על זה במפצל פאסיבי.
2. אי אפשר לשלוט על זה מהמחשב. אתה יכול פשוט לכבות את הרמקולים.
..
תודה רבה על התגובה.
לתומי, חשבתי שאוקס ויציאת אוזניות הנם אותו הדבר(הרי מקובל, לפחות בשפה המדוברת, לומר "כבל אוקס").
הסיבה שאני רוצה לקנות את המפצל, היא שזה מעצבן כל פעם להחליף בין הכאבלים בכדי להאזין למוזיקה עם מכשיר אחר, אם לדבריך בקניית המפצל הזה אני בסך הכל אחליף קאדר אחד באחר(במקום להחליף בין הכאבלים, להדליק ולכבות את הרמקולים), ועוד אסתכן בפגיעה באיכות השמע, אז כמובן שאין לי שום טעם לקנות את המפצל הזה.
האם אתה מכיר פתרון אחר, אולי יצירתי יותר, ל"בעיה" שלי?
שוב תודה.
לתומי, חשבתי שאוקס ויציאת אוזניות הנם אותו הדבר(הרי מקובל, לפחות בשפה המדוברת, לומר "כבל אוקס").
הסיבה שאני רוצה לקנות את המפצל, היא שזה מעצבן כל פעם להחליף בין הכאבלים בכדי להאזין למוזיקה עם מכשיר אחר, אם לדבריך בקניית המפצל הזה אני בסך הכל אחליף קאדר אחד באחר(במקום להחליף בין הכאבלים, להדליק ולכבות את הרמקולים), ועוד אסתכן בפגיעה באיכות השמע, אז כמובן שאין לי שום טעם לקנות את המפצל הזה.
האם אתה מכיר פתרון אחר, אולי יצירתי יותר, ל"בעיה" שלי?
שוב תודה.
"אוקס" הינו הכינוי העברי לכניסת AUX, שזה בעצם קיצור של auxiliary שמשמעותה "כניסת עזר", כניסה לחיבור נוסף של מכשירים, בד"כ למגבר.
לגבי הבעיה שלך, אתה יכול לקנות כרטיס קול חיצוני USB, ולחבר לשם את אחד ההתקנים שלך. יש כאלה החל מדולרים ספורים.
http://www.ofirlev.co.il/Product.aspx?S ... oduct=1443
לגבי הבעיה שלך, אתה יכול לקנות כרטיס קול חיצוני USB, ולחבר לשם את אחד ההתקנים שלך. יש כאלה החל מדולרים ספורים.
http://www.ofirlev.co.il/Product.aspx?S ... oduct=1443
..
היי.
קודם כל, הכי זול שמצאתי בלוחות זה ב150 ש"ח.
שנית כל, אני בעיקר מחפש פתרון של נוחות ולא של שיפור איכות השמע, כרגע אני די מרוצה ממה שיש לי(אני רק מתחיל בכל הקטע הזה של צליל איכותי).
ולבסוף, גם אם הייתי רוצה, יותר מ50 שקל אני באמת לא יכול לשלם כרגע, אולי בעוד חודש - חודשיים כשיכנס המענק שחרור
.
אז.. האם יש לך פתרון שמצד אחד לא יפגע באיכות הצליל של הרמקולים\אזניות ומצד שני יאפשר להשאיר את שניהם מחוברים?
תודה מראש
קודם כל, הכי זול שמצאתי בלוחות זה ב150 ש"ח.
שנית כל, אני בעיקר מחפש פתרון של נוחות ולא של שיפור איכות השמע, כרגע אני די מרוצה ממה שיש לי(אני רק מתחיל בכל הקטע הזה של צליל איכותי).
ולבסוף, גם אם הייתי רוצה, יותר מ50 שקל אני באמת לא יכול לשלם כרגע, אולי בעוד חודש - חודשיים כשיכנס המענק שחרור
אז.. האם יש לך פתרון שמצד אחד לא יפגע באיכות הצליל של הרמקולים\אזניות ומצד שני יאפשר להשאיר את שניהם מחוברים?
תודה מראש