כבר מזמן הבנו שאוזניות הם לא רק אמצעי ביתי להשמעת מוזיקה באופן פרטי אלה נהפכו לפריט נייד שמתחבר לסמארטפון האישי שלנו. בדקנו תשעה דגמים מהמובילים בארץ של כל המותגים הגדולים.
כבוד על כך שהאתר מתפתח כל הזמן ועושה ביקורות חדשות אבל,
המבחן שבוצע כאן דומה למבחן רכבי יוקרה ללא מרצדס, מזרטי ולמבורגיני.
איך אפשר לעשות מבחן אוזניות ברמות מחיר של 500 עד 1500 ללא יצרנים מובילים כמו SHURE, SENNHEISER, PIONEER, ואם הלכתם על אוזניות של NAD אז מדוע לא B&W או DENON
הרי לשלושת היצרנים שציינתי בהתחלה יש עשרות דגמים "שנותנים בראש" ל 90% מהאוזניות במבחן אם לא לכולן.
כתב עת איכותי כמו HT לא אמור להגרר אחרי אופנה מהרחוב אלא לספק תובנות מקצועיות ואפילו לייצר דעת קהל בצורה אובייקטיבית כמובן.
אלו רק השני סנט שלי, אבל בכל זאת ...
@shigidar,
נעשתה פנייה ליבואנים הגדולים בארץ. חלק נמנעו מלהגיש אוזניות למבחן השוואתי ואחרים פשוט העדיפו כתבה בה יככב רק המוצר שלהם, ללא אחרים. אם יש טענות, ממליץ להפנות ליבואנים.
קודם כל כל הכבוד.
מצד שני, נכון מה שכתבו לפני. חבל שאין עוד דגמים "נחשבים" בעולם האזניות ברשימה ושני הדגמים היחידים ש"נחשבים" הזו גם זכו לנצחון, אם יורשה לי לומר, המפוקפק. ואכן, הן נחשבים לאזניות בעלות יחס עלות/תועלת מאוד גבוה ולכן מובילות גם בביקורות בעולם.
לבסוף, נסיים בטון חיובי, טוב לדעת שחוכמת ההמונים לא טועה וגם עורך הביקורת הגיע למסקנה דומה והכתיר את אותם דגמים כמנצחים.
ידידי - מגיע לך מברוק ע נ ק
בנימה אישית - הופתעתי לראות בין הדגמים שנסקרו את ה NAD ... (למעשה לא העליתי בדעתי שהדגם זמין בארץ)
רכשתי את ה NAD לפני מספר חודשים בארה״ב ואני חייב להמליץ לכל אחד שעומד לפני רכישת זוג אוזניות להעיף מבט בכיוונן ...
תודה על סקירה מעמיקה ומושקעת. נכון יש עוד דגמים ואין לזה סוף,יש גם עוד סוגים של מוזיקה וגם לזה אין סוף.התוצר הסופי מרשים.
לגבי ההערה על הבלו-טאק והצמר גפן,לבן שלי יש את הדגם הנ"ל איך מבצעים?
תודה מאיר