אז מה עם כל הטררם של IBC?
עשו רעש כזה גדול באירוע ההשקה, אמרו שיחברו לקוחות ביוני, ובינתיים אנחנו ביולי ושום דבר. באתר אנלימיטד לא התעדכן שום דבר והחדשות האחרונות הן מה-20 במאי.
אז ממה שאני מבין הם סתם עשו רעש ובסוף זה יקח כנראה עוד שנה או כמה שנים עד שיתחילו לחבר לקוחות. לא ככה?
אז ממה שאני מבין הם סתם עשו רעש ובסוף זה יקח כנראה עוד שנה או כמה שנים עד שיתחילו לחבר לקוחות. לא ככה?
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מה שבטוח בקריסה של עמודי מתח חשמל או תקלה אחרת ,גם ינותק תשתית האינטרננט
היום בשנת 2014 רוב התשתיות עברו לקרקעיות,
ולחזור אחורה בזמן,
זה אמור היה תשתיות לפחות של סיב אופטי בההטמנה והשחלה באדמה.
כל סערה קטנה בכוס מים באזור,ומאות אלפים ינותקו גם מחשמל וגם אינטרננט.
יש מבנים פרטים וציבורים שמגובים בהפסקות חשמל,והתקשורת ממשיכה לעבוד.
ולחזור אחורה בזמן,
זה אמור היה תשתיות לפחות של סיב אופטי בההטמנה והשחלה באדמה.
כל סערה קטנה בכוס מים באזור,ומאות אלפים ינותקו גם מחשמל וגם אינטרננט.
יש מבנים פרטים וציבורים שמגובים בהפסקות חשמל,והתקשורת ממשיכה לעבוד.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
·בתנאי שיש לו גנרטור או גיבוי חשמלי אחר. התיחסתי רק לתשתית. שים לב שגם בשעת הפסקת חשמל בבזק אתה יכול לחבר (עם ציוד מתאים) לשקע הטלפון ויהיה לכה מספיק חשמל למנורהMrYair כתב:בוא תסביר לי איך בהפסקת חשמל אהיה אינטרנט אם המודם של בזק לא יקבל חשמל?......
שלא נדבר על המחשב וכל הבית לא אהיה חשמל...
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מי שלא חווה את זה לא יבין:
טוב לדוגמא:
בשוק העסקי כל מרכול\רשת יש גנרטור שנותן לתאורה ולמחשבים ,ודרך תשתית בזק הם יעבדו כך בחרום מספר ימים.
לירושלמים זכרון קצר ,קריסת עמודי החשמל,גם בצפת שם בבתים פרטיםגנרטור לגיבוי,ושמרו על קשרמספר ימים
ברשת ובטלפון הקוי של בזק.שמגובה במרכזיות עם מצברים.
הקיצר כל מה שקרקעי וסמוי באדמה טוב מאשר חוט גלוי על עמוד שנתון לחסדי מזג אוויר או שכנים טובים מעזה.
לי אישית יש גיבוי גנרטור 5 קילווואט שסידר אותי יומיים רצוף, בלי ח"ח ,שכבל ראשי תוקן רק אחריי 48 שעות.
כל השיטה של חברת חשמל זה רכיבה על תשתית ישנה מקום המדינה,הכוונה לרשת מתח העליון שמחברת ערים
לתחנת כוח וטרנספורמציה.
לפרברים ולרחובות יש התקנות תת קרקעיות לרוב, אבל הסיב האופטי ירכב על הרשת הארצית של המתח העליון
וכל ברק \ציפור מנטרלת אותך מהציוליזציה ברגע אחד.
הסיבה היא נטו כלכלית כסף\תקציב שאין למדינה, לטמון את המתח העליון שרץ מדן ועד אילת,לאורך מאות קילומטרים
ומהווה נקודת תורפה.
ישראל למשל עושה זאת לשכנים ,פוגעת ומנטרלת את תחנות הממסר של השכנים
בשוק העסקי כל מרכול\רשת יש גנרטור שנותן לתאורה ולמחשבים ,ודרך תשתית בזק הם יעבדו כך בחרום מספר ימים.
לירושלמים זכרון קצר ,קריסת עמודי החשמל,גם בצפת שם בבתים פרטיםגנרטור לגיבוי,ושמרו על קשרמספר ימים
ברשת ובטלפון הקוי של בזק.שמגובה במרכזיות עם מצברים.
הקיצר כל מה שקרקעי וסמוי באדמה טוב מאשר חוט גלוי על עמוד שנתון לחסדי מזג אוויר או שכנים טובים מעזה.
לי אישית יש גיבוי גנרטור 5 קילווואט שסידר אותי יומיים רצוף, בלי ח"ח ,שכבל ראשי תוקן רק אחריי 48 שעות.
כל השיטה של חברת חשמל זה רכיבה על תשתית ישנה מקום המדינה,הכוונה לרשת מתח העליון שמחברת ערים
לתחנת כוח וטרנספורמציה.
לפרברים ולרחובות יש התקנות תת קרקעיות לרוב, אבל הסיב האופטי ירכב על הרשת הארצית של המתח העליון
וכל ברק \ציפור מנטרלת אותך מהציוליזציה ברגע אחד.
הסיבה היא נטו כלכלית כסף\תקציב שאין למדינה, לטמון את המתח העליון שרץ מדן ועד אילת,לאורך מאות קילומטרים
ומהווה נקודת תורפה.
ישראל למשל עושה זאת לשכנים ,פוגעת ומנטרלת את תחנות הממסר של השכנים
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
במקרה חירום, אם עדיין יש לך חשמל, אתה יכול להשתמש בtethering של הנייד.
כאמור, מדובר על מקרי חירום ולא על התרחיש הנפוץ.
בכל מקרה יש כבר נשוא שדן לעומק במיזם הסיבים ו(חוסר) התקדמותו. מקווה שנקבל מידע רלוונטי בקרוב.
כאמור, מדובר על מקרי חירום ולא על התרחיש הנפוץ.
בכל מקרה יש כבר נשוא שדן לעומק במיזם הסיבים ו(חוסר) התקדמותו. מקווה שנקבל מידע רלוונטי בקרוב.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/