Harmony Ultimate + pionner VSX820

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
assaflv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

התחדשתי בשלט הרמוני אולטימייט, ויש ברשותי רסיבר פיוניר VSX820 עם אפשרות לרמקולים A וB.

אני מנסה להגדיר פעילות בשלט שתפעיל רק את אזור רמקול ספציפי, אבל אין אפשרות בשלט לבחור אזור, צריך ללחוץ כמה פעמים על כפתור speakers כדי לבחור באופציה שרוצים.

מישהו נתקל בבעיה, מכיר פתרון?

itayb
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #2 

אני לא מכיר את הרסיבר שלך, אבל שני דברים שאפשר לנסות:
1) אם לשלט המקורי יש אופציה לעבור ל-A או B בלחיצת כפתור אז אתה יכול ללמד את ההרמוני את הקוד מהשלט המקורי.
2) במקום ללחוץ כמה פעמים, אתה יכול לתכנת בהרמוני sequence ככה שבלחיצה אחת הוא יעשה את מספר הלחיצות הנדרשות ולשים את ה-sequence על כפתור מסויים באקטיביטי שלך.

assaflv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 0

שליחה #3 

לא מצאתי אופציה כזאת בשלט.
לגבי הפתרון השני, העניין הוא שאני לא יכול לתכנת כי אני אף פעם לא ידע באיזה אופציה של רמקולים המסיבה נמצא ולכן אם אני מתכנת אותו ללחוץ כמה פעמים עד להגעה לאופציה הנכונה זה לא תמיד יהיה נכון. מקווה שהבנת.

תודה

itayb
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

אז אני מבין שבשלט המקורי גם אין אופציה לעשות את מה שאתה מבקש. זה בעיה.
אבל לפחות כשאתה יושב מול הרסיבר אתה יודע אם אתה במצב A או B? אם כן, אז תכנת שני כפתורים עם ה-SEQUENCE של מעבר ל-A או B ותשתמש בנכון.
מצטער, אני לא יכול לחשוב על פתרונות אחרים. מקווה שתמצא.

itayb
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

האמת, חשבתי על משהו, אולי זה יעבוד. יש שתי אופציות לרסיבר, אם אתה סוגר אותו הוא נשאר באותו מצב או מתאפס?

לכל אקטיביטי ניתן לקבוע פעולות לעשות בכניסה אליו, וביציאה. אז אם הרסיבר נשאר באותו מצב כמו בסגירה האחרונה בפתיחה מחדש, אז נניח שמצב A הוא המצב שאתה משתמש בו הכי הרבה, תדאג לזה שההרמוני בסוף כל אקטיביטי יעבור חזרה למצב A. ובתחילת אקטיביטי שצריך את המצב B, יעביר אליו בעזרת ה-SEQUENCE שדברתי עליו קודם.

אם הוא תמיד מתאפס אחרי שמכבים את הרסיבר, אז תוסיף סגירה ופתיחה שלו בתחילת כל אקטיביטי ותשנה את המצב בהתאם לאן שהוא עובר אחרי הפעלה מחדש.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”