HTPC: שאלות לגבי 24Hz ולגבי בלו-ריי (קונה מחר, אשמח לעזרה!)
-
shumbatzal
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום,
אני מתכוון לקנות HTPC עם Intel Graphics 4600 ולחבר אותו עם HDMI לטלויזיה.
1. מה קצב הרענון הקבוע שבו ה-HTPC שלכם משדר לטלויזיה? איך קובעים את זה?
2. האם יש דרך להוציא 24 Hz, בהתאם לכמות הפריימים בתוכן? כלומר שבסרטים יצא ב-24 ובשאר הדברים יצא מה שיש להם? (אני שואל את זה כיוון שלטלויזיה יש מצב cinema mode שיודע לטפל בתוכן 24 הרץ בצורה מיוחדת)
3. האם HTPC הוא פתרון טוב לצפיה בתקליטורי Blu Ray? אני תוהה אם שווה לקנות כונן כזה או לקנות נגן בנפרד.
תודה!
אני מתכוון לקנות HTPC עם Intel Graphics 4600 ולחבר אותו עם HDMI לטלויזיה.
1. מה קצב הרענון הקבוע שבו ה-HTPC שלכם משדר לטלויזיה? איך קובעים את זה?
2. האם יש דרך להוציא 24 Hz, בהתאם לכמות הפריימים בתוכן? כלומר שבסרטים יצא ב-24 ובשאר הדברים יצא מה שיש להם? (אני שואל את זה כיוון שלטלויזיה יש מצב cinema mode שיודע לטפל בתוכן 24 הרץ בצורה מיוחדת)
3. האם HTPC הוא פתרון טוב לצפיה בתקליטורי Blu Ray? אני תוהה אם שווה לקנות כונן כזה או לקנות נגן בנפרד.
תודה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
השרשור הועבר לפורום HTPC חומרה (לאחרונה היה פיצול לפורום תוכנה ופורום חומרה).
1. קובעים את זה בהגדרות הרזולוציה של מערכת ההפעלה, או דרך ה-XBMC אם אתה מתקין OpenELEC ולא Windows.
2. כן, כמובן. ה-4600 תומך באופן מלא ב-24Hz. ניתן גם להגדיר ב-XBMC שישנה את קצב הרענון באופן דינמי בהתאם לתוכן.
3. בעקרון כן, רק קח בחשבון שבלו ריי עם תלת מימד נתמך רק ב-Windows ועם תוכנה בתשלום כמו PDVD או TMT.
1. קובעים את זה בהגדרות הרזולוציה של מערכת ההפעלה, או דרך ה-XBMC אם אתה מתקין OpenELEC ולא Windows.
2. כן, כמובן. ה-4600 תומך באופן מלא ב-24Hz. ניתן גם להגדיר ב-XBMC שישנה את קצב הרענון באופן דינמי בהתאם לתוכן.
3. בעקרון כן, רק קח בחשבון שבלו ריי עם תלת מימד נתמך רק ב-Windows ועם תוכנה בתשלום כמו PDVD או TMT.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
shumbatzal
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה רבה על התגובה, לגבי שאלה 1, אין אפשרות ל-REFRESH RATE לפי התוכן ב-XBMC שרץ על WINDOWS?
·יש אפשרות כזאת.shumbatzal כתב:תודה רבה על התגובה, לגבי שאלה 1, אין אפשרות ל-REFRESH RATE לפי התוכן ב-XBMC שרץ על WINDOWS?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
שאלה קשה. 24fps בעייתי לכל דבר פרט בלוריי. הייתי הולך על 60 הרץ כפשרה. המסך אמור לזהות ולתקן ל 24fps