מחפש המלצה ל HTPC

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
ellevy12 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

הי

מחפש המלצה ל htpc שהמטרה היחידה שלו היא לשמש כפס נע להורדות + הוספת כתוביות + XBMC (כולל הזרמת מידע) כולל סרטי full hd.

עד כה השתמשתי במחשב מקבוק משנת 06׳ , עם מעבד core 2dou 2ghz ו 2gb ram , עם כרטיס מסך מטרום עידן ה Youtube והוצאתי אות לטלויזיה עם כבל mini dvi וכבל אודיו נפרד, כך שניתן להבין שהדרישות שלי הן צנועות יחסית. המחשב הזה הריץ XBMC עם הדרישות שלי (למעט full hd) ללא בעיה רצינית, אבל מסיבות כאלו ואחרות כרגע לא ניתן להשתמש בו.

כעת אני מחפש תחליף, וכאן אני זקוק להמלצה ממכם - מחפש מחשב מיני Pc שיהיה קטן ונחמד בסלון ושידע להתמודד עם הדרישות שלי + יציאת hdmi שתוציא גם audio לטלויזיה

בתודה,
אלעד

Ben_p
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 781
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #2 

יש בפורום סקירה מצויינת על הNuc של אינטל ועל המיני של qotom ,שניהם מומלצים מאוד,מציע שתסתכל ותחליט בעצמך ..

ellevy12 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

תודה רבה

שליחה #3 

מס׳ שאלות נוספות:

1. בעקבות הסקירה על ה NUC וכאיש מקינטוש - האם זה באמת בעייתי להתקין מ. הפעלה עליו מה DOK (מישהו כתב על בעייה של סוג ה partition)

2.ברשותי 2 סטיקים של ddr3 עבור מחשב נייד - האם יש אפשרות להשתמש בהם במחשבי ה מיני PC ולחסוך קצת בעלויות?

3. האם כדאי להתקין על המחשבים הללו openlec ? האם ב openlec יש אפשרות להוריד טורנטים אל המערכת בצורה ידידותית או שזו מערכת שמשמשת רק להזרמת מדיה?

תודה

ellevy12 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

המיני qotom נראה מעולה לצרכים שלי, אבל איך אפשר להתקין עליו מ. הפעלה של windows ?

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #5 

אתה מתקין בו את אחד מהזיכרונות RAM שיש לך עכשיו, מוסיף SSD או הארד דיסק של נייד 2.5" ואז מחבר אליו כונן DVD חיצוני ומתקין ממנו את הWINDOWS או שמתקין דרך USB עם Windows 7 USB/DVD Tool.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”