השבחת הקסם האנלוגי - דיון
שבת מצוינת חברים יקרים. אז עכשיו מעניין ללדעת כיצד אתם משביחים את הקסם.
למה אתם מחברים את הפטיפון - מגבר קולנוע ביתי (שלדעתי משבש את הקסם ואולי אני טועה?), קדם מגבר
תנו טיפים והמלצות. אצלי כרגע מחובר 1210 טכניקס מדהים למגבר מסוג *** קנווד 4080d אך עושה את העבודה לא רע.
מניח שכתוצאה מהמלצות שלכם והדרך שבה אתם מחברים אוכל לקבל החלטה ולהעביר את הסאונד דרך כלי אחר.
חשוב לציין שיש לי חשיבות במערכת קולנוע ביתי במקביל שיעבור דרך אותם רמקולים (וורפנדל מסדרת דימונד 9.1)
אז מה ההמלצות שלכם ואיך אתם מחברים את הפטיפון שלכם להשבחת הסאונד.
למה אתם מחברים את הפטיפון - מגבר קולנוע ביתי (שלדעתי משבש את הקסם ואולי אני טועה?), קדם מגבר
תנו טיפים והמלצות. אצלי כרגע מחובר 1210 טכניקס מדהים למגבר מסוג *** קנווד 4080d אך עושה את העבודה לא רע.
מניח שכתוצאה מהמלצות שלכם והדרך שבה אתם מחברים אוכל לקבל החלטה ולהעביר את הסאונד דרך כלי אחר.
חשוב לציין שיש לי חשיבות במערכת קולנוע ביתי במקביל שיעבור דרך אותם רמקולים (וורפנדל מסדרת דימונד 9.1)
אז מה ההמלצות שלכם ואיך אתם מחברים את הפטיפון שלכם להשבחת הסאונד.
@BronzeR
·אצלי הרמקולים הקדמיים מחוברים במקביל לרסיבר ק"ב, גם למגבר ייעודי לסטריאו באמצעות קופסת מיתוג פשוטה שבניתי.
זה מאפשר לבחור איזה מגבר וקדם מגבר שרוצים עבור מוזיקה מבלי לשנות את חווית הקולנוע הביתי.
יכול להיות שזה הפתרון שיתאים גם עבורך.
·אצלי הרמקולים הקדמיים מחוברים במקביל לרסיבר ק"ב, גם למגבר ייעודי לסטריאו באמצעות קופסת מיתוג פשוטה שבניתי.
זה מאפשר לבחור איזה מגבר וקדם מגבר שרוצים עבור מוזיקה מבלי לשנות את חווית הקולנוע הביתי.
יכול להיות שזה הפתרון שיתאים גם עבורך.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- natanzon24
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 255
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
פטיפון טורנס 150 מחובר לרסיבר מרנץ 2230 ורמקולים של kef chorale 
בנוסף יש לי גם רסיבר סנסוי 6060 שאני מתלבט אם לפרסם למכירה.
בנוסף יש לי גם רסיבר סנסוי 6060 שאני מתלבט אם לפרסם למכירה.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
wow נתנזון... איך קיבעת את הארונית הכבדה הזו לקיר? תזהר חביבי, הכל עומד ליפול! 
- natanzon24
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 255
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אהלן, אתם יכולים לקרוא לי נתן
עשיתי חיזוקים לשידה מבפנים ככה שלא אמור ליפול ואני מאוד מקווה שדבר כזה לא יקרה !
ברונז, לא שמעתי את הרמקולים שציינת והחדר שלי לא גדול ככה שהרמקולים של KEF שלי נשמעים מעולה ואני יותר ממרוצה
עשיתי חיזוקים לשידה מבפנים ככה שלא אמור ליפול ואני מאוד מקווה שדבר כזה לא יקרה !
ברונז, לא שמעתי את הרמקולים שציינת והחדר שלי לא גדול ככה שהרמקולים של KEF שלי נשמעים מעולה ואני יותר ממרוצה
- capten
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 511
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
·אני חושב שהפורום המכובד תוהה איך הפטיפון מנגן ולא נופל בזוית הזאת !?natanzon24 כתב:אהלן, אתם יכולים לקרוא לי נתן![]()
...
זה סטארטאפ אמיתי.