איך לחבר את הטלויזיה sharp lc60le652e לאינטרנט? ???
בוקר טוב,
אני חיברתי אותה דרך כבל LAN בסלון ,ועם אני רוצה לראות youtube או משהוא כזה פשוט דרך הנייד מסתנכרן .
הLAN שלי מחובר גם למחשב הביתי ועם אני רוצה לראות סרט פשוט דרך DLNA או תוכנה שנקראת serviio במחשב הביתי.
דרך חיבור LAN הוא ממש מהיר.
סה"כ לא קניתי אותה בגלל הסמארט אלה בגלל הגודל.
בעתיד אולי יקנה דונגל אנדרואיד או minix x7 x8 ...
אני חיברתי אותה דרך כבל LAN בסלון ,ועם אני רוצה לראות youtube או משהוא כזה פשוט דרך הנייד מסתנכרן .
הLAN שלי מחובר גם למחשב הביתי ועם אני רוצה לראות סרט פשוט דרך DLNA או תוכנה שנקראת serviio במחשב הביתי.
דרך חיבור LAN הוא ממש מהיר.
סה"כ לא קניתי אותה בגלל הסמארט אלה בגלל הגודל.
בעתיד אולי יקנה דונגל אנדרואיד או minix x7 x8 ...
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
אתה יכול בכמה צורות, תלוי בצרכים
חיבור ישיר לרשת הביתית כדי להשתמש בסמארט/סטרימר:
1. דרך כבל רשת LAN רגיל. זו הדרך המומלצת אם כי לא כל אחד יכול למתוח כבל.
2. ב-WIFI - או ע"י הדונגל הייעודי שלהם (שמחירו בערך 260 ש"ח לדעתי) או דרך מוצר כזה:
http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=16633
או
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=866079
(האחרון קצת פחות מומלץ, קצת מבאס להתעסק איתו, הרסתי אחד כזה בגלל עדכון תוכנה).
דרך דונגל/קופסת אנדרויד, בעיקרון זה מומלץ יותר אלא אם כן אתה ממש רוצה רק להשתמש בסמארט של הטלוויזיה:
קופסא מוצלחת למדי היא ה-MINIX X7 אבל יש גם אחרות. יש כמובן גם מגוון HTPCים טובים במחירים של עד 1000 ש"ח שיכולים לשדרג לך מהותית את חווית השימוש.
שים לב שדונגלים או קופסאות אנדרויד באים בשלל גדלים ויכולות - לא כולם תומכים האצת חומרה בפריסת וידאו דרך XBMC וכד' אלא רק דרך הנגן המובנה שלהם וכד'.
אישית אני עם RASPBERRY PI והכל דרכו. הטלוויזיה שלי טיפשה (עדיין) כך שאין לי בעיה
1. דרך כבל רשת LAN רגיל. זו הדרך המומלצת אם כי לא כל אחד יכול למתוח כבל.
2. ב-WIFI - או ע"י הדונגל הייעודי שלהם (שמחירו בערך 260 ש"ח לדעתי) או דרך מוצר כזה:
http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=16633
או
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=866079
(האחרון קצת פחות מומלץ, קצת מבאס להתעסק איתו, הרסתי אחד כזה בגלל עדכון תוכנה).
דרך דונגל/קופסת אנדרויד, בעיקרון זה מומלץ יותר אלא אם כן אתה ממש רוצה רק להשתמש בסמארט של הטלוויזיה:
קופסא מוצלחת למדי היא ה-MINIX X7 אבל יש גם אחרות. יש כמובן גם מגוון HTPCים טובים במחירים של עד 1000 ש"ח שיכולים לשדרג לך מהותית את חווית השימוש.
שים לב שדונגלים או קופסאות אנדרויד באים בשלל גדלים ויכולות - לא כולם תומכים האצת חומרה בפריסת וידאו דרך XBMC וכד' אלא רק דרך הנגן המובנה שלהם וכד'.
אישית אני עם RASPBERRY PI והכל דרכו. הטלוויזיה שלי טיפשה (עדיין) כך שאין לי בעיה
תודה על התגובות המהירות עוד שאלות
האם יש לכם המלצה על דגם ספציפי ?
האם כשאני אחבר דונגל wifi ,או סטרימר ,אז לא יהיה לי שימוש בסמארט המקורי שמגיע עם הטלוויזיה ?
כלומר, הגישה לתוכנה דרך השלט של הטלוויזיה לא תעבוד ?
ואקבל גישה אחרת דרך הדונגל או הסטרימר?
תודה רבה
האם כשאני אחבר דונגל wifi ,או סטרימר ,אז לא יהיה לי שימוש בסמארט המקורי שמגיע עם הטלוויזיה ?
כלומר, הגישה לתוכנה דרך השלט של הטלוויזיה לא תעבוד ?
ואקבל גישה אחרת דרך הדונגל או הסטרימר?
תודה רבה
-
- חבר ותיק

אז ככה
אם אתה מחבר דונגל WIFI או משתמש באחד מה-MINI ROUTERS שציינתי - הטלוויזיה עצמה היא זו שניגשת לרשת והיא זו שמריצה תכנים וכד' - כלומר שמירה מלאה על היכולות שלה, באשר הן (יש שמרוצים מהסמארט ויש שלא).
אם אתה מחבר דונגל *אנדרויד* כלשהו או HTPC אז כשאתה ב-INPUT שלו אתה שולט על המערכת שם והוא זה שמתפקד - הוא ה"מחשב" לכל דבר ועניין.
אפשר כמובן לחבר גם את זה וגם את זה אבל כנראה שהאנדרויד ינצח. לא בטוח, אבל כנראה
אם אתה מחבר דונגל *אנדרויד* כלשהו או HTPC אז כשאתה ב-INPUT שלו אתה שולט על המערכת שם והוא זה שמתפקד - הוא ה"מחשב" לכל דבר ועניין.
אפשר כמובן לחבר גם את זה וגם את זה אבל כנראה שהאנדרויד ינצח. לא בטוח, אבל כנראה
נערך לאחרונה על ידי voguemaster ב 07/07/2014 15:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה רבה
אם הבנתי נכון אז רשמת שאם אני מחבר דונגל ,אז הטלוויזיה היא זאת שניגשת לאינטרנט והיא זאת שמריצה את התוכניות,
מצד שני ,כתבת בפיסקה השנייה ״שאם אני מחבר דונגל כלשהו או htpc אז יש לי אפשרות לשלוט עליו דרך ה input שלו ״ ? ואז הדונגל ישלוט והוא יתפקד הוא יהיה ״המחשב ״ ?
אם לא אז ....פשוט לא הבנתי.....
תודה רבה
אם הבנתי נכון אז רשמת שאם אני מחבר דונגל ,אז הטלוויזיה היא זאת שניגשת לאינטרנט והיא זאת שמריצה את התוכניות,
מצד שני ,כתבת בפיסקה השנייה ״שאם אני מחבר דונגל כלשהו או htpc אז יש לי אפשרות לשלוט עליו דרך ה input שלו ״ ? ואז הדונגל ישלוט והוא יתפקד הוא יהיה ״המחשב ״ ?
אם לא אז ....פשוט לא הבנתי.....
תודה רבה
הוא התכוון שאם אתה מחבר מכשיר חיצוני (דונגל או מחשב או htpc ) אז אתה כבר לא משתמש בסמארט של הטלויזיה אלא במכשיר שחיברת.
עדיין יהיה אפשרי להשתמש בסמארט של הטלויזיה למרות מה שחיברת אבל המכשיר החיצוני יהיה בהרבה יותר טוב ממה שהטלויזיה הזו יכולה לתת.
עדיין יהיה אפשרי להשתמש בסמארט של הטלויזיה למרות מה שחיברת אבל המכשיר החיצוני יהיה בהרבה יותר טוב ממה שהטלויזיה הזו יכולה לתת.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

עדכנתי את התשובה, סורי על אי הבהירות
בפיסקה השניה התכוונתי לדונגל אנדרויד כלשהו או קופסת אנדרויד כמו MINIX X7 או לחלופין HTPC (יש שם כמה אפשרויות שהן מסוגלים להריץ, גם WINDOWS, גם OPENELEC ועוד).
במקרה הזה - המכשיר שמחובר לך ל-HDMI הוא מחשב לכל דבר. יכול להיות שהוא מריץ אנדרויד, כמו טאבלט. יכול להיות שהוא מריץ חלונות. יכול להיות שהוא מריץ OPENELEC שזו הפצת לינוקס שכל תפקידה בחיים זה להריץ XBMC (תוכנת מדיה סנטר פופולרית).
בכל מקרה, במקרה הזה מי שמספק את התוכן זה האנדרויד/HTPC, כל עוד אתה ב-HDMI שלו, כמובן.
במקרה הזה - המכשיר שמחובר לך ל-HDMI הוא מחשב לכל דבר. יכול להיות שהוא מריץ אנדרויד, כמו טאבלט. יכול להיות שהוא מריץ חלונות. יכול להיות שהוא מריץ OPENELEC שזו הפצת לינוקס שכל תפקידה בחיים זה להריץ XBMC (תוכנת מדיה סנטר פופולרית).
בכל מקרה, במקרה הזה מי שמספק את התוכן זה האנדרויד/HTPC, כל עוד אתה ב-HDMI שלו, כמובן.
תודה רבה על התגובות אני אזמין את ה- minix neo x8h
תודה לכולם
ובמיוחד לחבר voguemaster
איזה כייף שיש פורום כזה .....
ובמיוחד לחבר voguemaster
איזה כייף שיש פורום כזה .....