ערב טוב לכולם.
אני מעוניין לחצוב בקיר לצורך העברת חיווט של 5 רמקולים בקיר.
הייתי שמח לקבל המלצה איך להעביר את החיווט. האם כדאי להעביר כבלים לרמקולים יחד עם שאר הכבלים (hdmi, כבל חשמל של הטלוויזיה?) באותה תעלה ? אני מצרף תמונה של של מה שעשיתי עד עכשיו.
אשמח אם תייעצו לי איך כדאי להעביר את החיווט בצורה נכונה.
תודה רבה ושבת שלום לכולם.
חציבה בקיר למערכת קולנוע.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
התמונה לא צורפה.
אני הייתי ממליץ לך להעביר לכל רמקול צנרת נפרדת או לחילופין להעביר צינור שרשורי רחב יחסית (לא פחות מ-17) לאחוריים ולפצל אותו באחת הנקודות או בנקודת הסתעפות.
לכל קדמי אתה בכל מקרה מעביר שני צינורות נפרדים כי כל אחד בצד אחר.
לסנטר לא באמת צריך להעביר לצנרת ברוב המקרים.
בשביל הכבילה בין המערכת למסך עצמו אתה יכול לחצוב פתח רחב ולהכניס בתוכו תעלה רחבה יחסית ולשים בה את כבלי ה AV.
אתה יכול גם להעביר לצד או בתוך התעלה צינור שרשורי עם כבל החשמל.
המהדרין יפרידו בין כבילת ה AV לכבלי החשמל.
אני הייתי ממליץ לך להעביר לכל רמקול צנרת נפרדת או לחילופין להעביר צינור שרשורי רחב יחסית (לא פחות מ-17) לאחוריים ולפצל אותו באחת הנקודות או בנקודת הסתעפות.
לכל קדמי אתה בכל מקרה מעביר שני צינורות נפרדים כי כל אחד בצד אחר.
לסנטר לא באמת צריך להעביר לצנרת ברוב המקרים.
בשביל הכבילה בין המערכת למסך עצמו אתה יכול לחצוב פתח רחב ולהכניס בתוכו תעלה רחבה יחסית ולשים בה את כבלי ה AV.
אתה יכול גם להעביר לצד או בתוך התעלה צינור שרשורי עם כבל החשמל.
המהדרין יפרידו בין כבילת ה AV לכבלי החשמל.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
תודה רבה על התשובה המהירה. אז מה שאני עושה בעצם זה תעלה רחבה שבתוכה אני מעביר שני צינורות בתוך אחד זה את הכבל חשמל ובשני אני מעביר את כבלי ה av לגבי הצינורות של הכבלים של הרמקולים הקדמיים אפשר למזג אותם יחד עם התעלה הרחבה? או לעשות להם חציבה נפרדת עד לרסיבר?
ניסיתי לערוך את התמונה שיוכלו לראות אותה מקווה שאפשר לראות . אני רואה אותה בכל אופן.
תודה רבה
ניסיתי לערוך את התמונה שיוכלו לראות אותה מקווה שאפשר לראות . אני רואה אותה בכל אופן.
תודה רבה
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אם אתה לא רוצה להרחיב ולהעמיק את החציבה מהרסיבר למעלה לטלויזיה תעביר 4 צינורות שרשוריים - AV, חשמל ושניים לרמקולים.
אני לא יודע כמה כבלים אתה מעביר מהרסיבר למסך ומה הכוונות שלך אבל אם תרצה להעביר רק HDMI אז לא פחות מצינור 17.
אם אתה יכול לחצוב עוד ולהכניס שם תעלה זה הכי טוב כי זה יאפשר לך גמישות בעתיד לגבי השלת כבלים נוספים\החלפה\הוספה.
אני לא יודע כמה כבלים אתה מעביר מהרסיבר למסך ומה הכוונות שלך אבל אם תרצה להעביר רק HDMI אז לא פחות מצינור 17.
אם אתה יכול לחצוב עוד ולהכניס שם תעלה זה הכי טוב כי זה יאפשר לך גמישות בעתיד לגבי השלת כבלים נוספים\החלפה\הוספה.
של כל דבר עם 4 גלגלים!