netflix
שאלה למשתמשי נטפליקס...
אני צריכה לקנות gift card...הקיים עוד מעט נגמר.
אני לא רואה שמוכרים באיביי וגם באינטרנט לא ממש רואה.
הבנתי שנטפליקס הפסיכו להנפיק כרטיסים...
למי שקנה בזמן האחרון... איך אני יכולה לקנות כרטיס?
מחפשת כרטיס לשנה....
תודה
אני צריכה לקנות gift card...הקיים עוד מעט נגמר.
אני לא רואה שמוכרים באיביי וגם באינטרנט לא ממש רואה.
הבנתי שנטפליקס הפסיכו להנפיק כרטיסים...
למי שקנה בזמן האחרון... איך אני יכולה לקנות כרטיס?
מחפשת כרטיס לשנה....
תודה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
בשלב זה אין אפשרות.
היתה פריצה למאגר הנתונים של Target, ובפרטי הכרטיסים שנגנבו קנו המון gift cards של נטפליקס והתחילו למכור את זה באיביי ובעוד מלא מקומות.
כחלק מפעולות המנע עצרו הכל, שמעתי שהם מתכננים שינוי משמעותי במערכת, שלא יהיה תואם אחורה. זה כבר כמה חודשים שהם עובדים על זה.
היתה פריצה למאגר הנתונים של Target, ובפרטי הכרטיסים שנגנבו קנו המון gift cards של נטפליקס והתחילו למכור את זה באיביי ובעוד מלא מקומות.
כחלק מפעולות המנע עצרו הכל, שמעתי שהם מתכננים שינוי משמעותי במערכת, שלא יהיה תואם אחורה. זה כבר כמה חודשים שהם עובדים על זה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
·תודה...איינשטיין כתב:בשלב זה אין אפשרות.
כחלק מפעולות המנע עצרו הכל, שמעתי שהם מתכננים שינוי משמעותי במערכת, שלא יהיה תואם אחורה. זה כבר כמה חודשים שהם עובדים על זה....
אז מה האפשרויות שיכולות להיות לי בינתיים?
ראיתי באיביי שמוכרים חשבונות של נטפליקס. המוכר יוצר חשבון לתקופה שקונים בדר"כ שנה. האם זה אמין? יכול להיות שזה ייחסם?
חשבתי על לקנות כרטיס של entropay ולשלם דרכו. קראתי פה פעם אבל ש - entropay לא עובד בנטפליקס... האם נכון?
אשמח לדעת מה עושים פה אנשים... מוותרים על נטפליקס? פיתרון אחר?
תודה על העזרה.
יש אפשרות לעדכן כתובת אמריקאית משנית על רוב כרטיסי בינלאומיים
זה תהליך שמתבצע מול חברת האשראי,קח לך כתובת אמריקאית למשל שMUSTOP או BUY2USA מספקים,תבקש לעדכן אותה בתור כתובת משנית בחברת האשראי ואז תוכל לשלם עם הכרטיס הזה בNETFLIX
לי יש כרטיס אמריקן אקספרס כזה שאני משתמש בו לNETFLIX,קח בחשבון שמרגע שמעדכנים עוברים כמה ימים עד שתוכל לבצע את הרכישה באתר של NETFLIX בפועל,למערכות לוקח זמן להתעדכן
זה תהליך שמתבצע מול חברת האשראי,קח לך כתובת אמריקאית למשל שMUSTOP או BUY2USA מספקים,תבקש לעדכן אותה בתור כתובת משנית בחברת האשראי ואז תוכל לשלם עם הכרטיס הזה בNETFLIX
לי יש כרטיס אמריקן אקספרס כזה שאני משתמש בו לNETFLIX,קח בחשבון שמרגע שמעדכנים עוברים כמה ימים עד שתוכל לבצע את הרכישה באתר של NETFLIX בפועל,למערכות לוקח זמן להתעדכן
תודה...cobraf כתב:יש אפשרות לעדכן כתובת אמריקאית משנית על רוב כרטיסי בינלאומיים
לי יש כרטיס אמריקן אקספרס כזה שאני משתמש בו לNETFLIX,קח בחשבון שמרגע שמעדכנים עוברים כמה ימים עד שתוכל לבצע את הרכישה באתר של NETFLIX בפועל,למערכות לוקח זמן להתעדכן...
אני אודה לך אם תוכל לפרט לי את התהליך....
אם אני מעדכנת בויזה למשל, כתובת אמריקאית משנית (ככה להגיד לויזה?) אני יכולה לעדכן את כרטיס האשראי שלי ישירות בנטפליקס למרות שזה כרטיס שהונפק בישראל (במקרה הזה מדובר במאסטרכארד ביזנס בינלאומי)??
איך נטפליקס יכולים לדעת מה הכתובת האמריקאית שלי אם אני מעדכנת אותה בחברת כרטיסי האשראי...
אשמח להסברים מה לעשות בדיוק....
ותודה רבה!
תודה...cobraf כתב:כשאת נרשמת לשירות את רושמת להם BILLING ADDRESS,בכל מקרה, אפילו אם לא ממלאים פשוט המערכת שלהם בודקת אם הכרטיס הוא אמריקאי או לא
ההוספה של כתובת משנית מאפשרת לשלם עם הכרטיס...
סליחה אם אני מציקה אבל לא מסתדר לי משהו...
כתבת שגם אם לא ממלאים את הכתובת של billing address, המערכת בודקת אם הכרטיס אמריקאי או לא.
אז איך ההוספה של הכתובת המשנית מאפשרת לשלם עם הכרטיס (שהוא לא אמריקאי מן הסתם)?
בזמנו פתחתי פייפאל אמריקאי (כתובת אמריקאית) שבאמצעותו נרשמתי לשירות. זאת אופציית התשלום שרשומה שם לאחר שהגיפט קארד יסתיים.
אח"כ קניתי את הגיפט כארד.
האם בפיי פאל נטפליקס גם בודק אם הכרטיס אמריקאי או לא?
מבאס אותי נורא שאני אצטרך לוותר על נטפליקס... חייבת למצוא פיתרון 😞
·קראתי עכשיו בשרשור אחר שמדובר בכרטיס אמריקן אקספרס שאפשר לעשות לו כתובת משנית... האם זה רק אמריקן אקספרס או אפשר כל כרטיס בינלאומי?cobraf כתב:כשאת נרשמת לשירות את רושמת להם BILLING ADDRESS,בכל מקרה, אפילו אם לא ממלאים פשוט המערכת שלהם בודקת אם הכרטיס הוא אמריקאי או לא
ההוספה של כתובת משנית מאפשרת לשלם עם הכרטיס...