קניית SIM לפני טיסה לחו"ל
-
winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
שלום,
אני+משפחתי עומדים לטוס לצפון איטליה לטיול של 10 ימים. הבנתי שכדאי לרכוש כרטיס SIM מקומי כדי להוזיל עלויות, בעיקר עלויות ניווט כיוון שאנו נמצאים עם רכב כל התקופה.
עיקר השימוש של ה SIM הוא ניווט, כלומר DATA.
האם נפח של 100MB ליום יספיקו ליום או 500MB ליום ?
שימו לב שבחבילה של ה 100 מהשלא משתמשים ביום, עובר ליום שמחרת, אך לא כך בחבילה של 500......
האם מישהו שמע או התנסם בחברה הזאת:
https://www.keepgo.com/order/
תודה
אני+משפחתי עומדים לטוס לצפון איטליה לטיול של 10 ימים. הבנתי שכדאי לרכוש כרטיס SIM מקומי כדי להוזיל עלויות, בעיקר עלויות ניווט כיוון שאנו נמצאים עם רכב כל התקופה.
עיקר השימוש של ה SIM הוא ניווט, כלומר DATA.
האם נפח של 100MB ליום יספיקו ליום או 500MB ליום ?
שימו לב שבחבילה של ה 100 מהשלא משתמשים ביום, עובר ליום שמחרת, אך לא כך בחבילה של 500......
האם מישהו שמע או התנסם בחברה הזאת:
https://www.keepgo.com/order/
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תנסה את OsmAnd. אפשר להוריד איתה עד 10 מפות של מדינות שלמות ללא תשלום.
טיפ: כדאי להכין מראש את הכתובות העיקריות (למשל, המלונות שהזמנת, אתרים עיקריים) ולשים ב-Favorites, כי כשאין רשת זמינה החיפוש בה לא משהו.
לדעתי 100MB ליום מספיקים בהחלט עבור ווייז.
טיפ: כדאי להכין מראש את הכתובות העיקריות (למשל, המלונות שהזמנת, אתרים עיקריים) ולשים ב-Favorites, כי כשאין רשת זמינה החיפוש בה לא משהו.
לדעתי 100MB ליום מספיקים בהחלט עבור ווייז.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
winer-r
- חבר ותיק

אני לא רואה שיש גרסה לאייפון....pixies כתב:תנסה את OsmAnd. אפשר להוריד איתה עד 10 מפות של מדינות שלמות ללא תשלום.
לדעתי 100MB ליום מספיקים בהחלט עבור ווייז....
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
כמה דברים:
א. לדעתי 100 זה די והותר לניווט.
ב. נראה לי יותר ישתלם לקנות סים מקומי באיטליה. תשווה גם עם המפעילה הסלולרית שלך בארץ. אני עכשיו נמצא בברזיל ומשתמש בסים מקומי, אבל חברים שבאו עם חבילה מהארץ לא שילמו הרבה יותר ממני בפועל וגם עדיין זמינים בנייד שזה נוח.
א. לדעתי 100 זה די והותר לניווט.
ב. נראה לי יותר ישתלם לקנות סים מקומי באיטליה. תשווה גם עם המפעילה הסלולרית שלך בארץ. אני עכשיו נמצא בברזיל ומשתמש בסים מקומי, אבל חברים שבאו עם חבילה מהארץ לא שילמו הרבה יותר ממני בפועל וגם עדיין זמינים בנייד שזה נוח.
אל תקנה, קנה באיטליה סים מקומי.
כשתנחת באיטליה, כנס לחנות של מפעיל סלולרי בשם TIM ותבקש prepaid sim הכולל רק חבילת גלישה.
ברומא קיבלתי 2 גיגה גלישה לחודש ב20 יורו, זה יספיק לך לשיחות וייבר + ניווט + גלישה לעשרה ימים ++ וגם אם לא, תקנה עוד אחד כשיגמר.
קניתי במזומן + הצגת דרכון.
תהנו
כשתנחת באיטליה, כנס לחנות של מפעיל סלולרי בשם TIM ותבקש prepaid sim הכולל רק חבילת גלישה.
ברומא קיבלתי 2 גיגה גלישה לחודש ב20 יורו, זה יספיק לך לשיחות וייבר + ניווט + גלישה לעשרה ימים ++ וגם אם לא, תקנה עוד אחד כשיגמר.
קניתי במזומן + הצגת דרכון.
תהנו
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
אפשר לקבל פרטים על הטיול לאיטליה? המלצה על מקומות מסויימים ?
אפשר לקבל פרטים על הטיול לאיטליה? המלצה על מקומות מסויימים ?
-
winer-r
- חבר ותיק

Re: אפשר לקבל פרטים על הטיול לאיטליה? המלצה על מקומות מסויימים ?
·אם מעניין אותך זה טיול בת מצווה נסיעה עם כל המשפחה באיזור גארדה.netivi כתב:אפשר לקבל פרטים על הטיול לאיטליה? המלצה על מקומות מסויימים ?...