לקראת קנייה של Londinium I

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
Nemesis פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4590
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #1 

האם מישהו מכם הזמין גם את הטמפר? הוא נראה נורא נמוך, הוא נוח לשימוש?
בנוסף, אני רוצה להזמין גם את קיט התחזוקה באותה הזדמנות, שוקל אם להזמין קיט 1 או 2. יצא לכם כבר להשתמש? מה בערך אורך החיים של הגומיות?

שאלה אחרונה - היה מישהו שביקש מהם וקיבל איזו הנחה קטנה? :?

yeche
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #2 

הי
אני הזמנתי את המכונה והיא כרגע בדרך אלי
לא הזמנתי דברים נוספים על מנת לא להעמיס את ערך הקניה למיסים
אם תזמין את ההזמנה הנוספת ותבקש לשלוח בדואר רגיל על מנת להקטין את דמי המשלוח יצא לך סכום שהוא פטור ממיסים לדעתי

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4726
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 559 פעמים

שליחה #3 

שכח מהנחה, לא עובד עם הבחור הזה ...

לגבי האטמים כדאי ומומלץ להחזיק סט (או שני סטים אפילו) ספייר בבית כולל גומיה לראש.
בעקרון אם אתה מקפיד לגרז כל 3-4 חודשים ושומר על נקיון הגומיות יחזיקו בשקט שנה וחצי שנתיים ואולי אף יותר (אצלי כבר שנה ו 4 חודשים ללא בעיה).

הטמפר מגניב ונוח לפי מה ששמעתי ממכרים שיש להם את המכונה בחו"ל, אני לא בטוח שהוא הכרחי ומצדיק את המחיר אבל בהחלט שווה לבדוק.

אם אתה עושה הזמנה ממנו קנה גם גריז לגומיות, שקול טיפים אחרים להקצפה (אני ממליץ על 4 חרירים של 1 מ"מ).

בהצלחה!

Nemesis פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

yeche כתב:הי
אני הזמנתי את המכונה והיא כרגע בדרך אלי
לא הזמנתי דברים נוספים על מנת לא להעמיס את ערך הקניה למיסים
אם תזמין את ההזמנה הנוספת ותבקש לשלוח בדואר רגיל על מנת להקטין את דמי המשלוח יצא לך סכום שהוא פטור ממיסים לדעתי
...
·כל התוספות האלו לא משנות את מחיר המשלוח בכלל, הוא 257 פאונד למכונה בלבד, או כולל כל האביזרים.
הם מספקים טופס EUR-1, אז אין מסים מעבר למעמ. לדעתי חבל שלא קנית באותו מעמד, זאת האופציה הזולה ביותר.

כפיר,
תודה על הטיפים (תרתי משמע :P)
כדאי להזמין קיט תחזוקה + קיט גומיות ראש, או פשוט שני קיטים של תחזוקה?
אני בהחלט אוסיף את הטיפ של ארבעת החרירים, לא חשבתי על כך.

כדאי בנוסף לקנות קיט לחיבור ישיר? עד כמה רועשת המשאבה שלהם?
כיוון שאני לא רואה שיש להם חיבור של מגש העודפים לביוב - שריקון שלו הרבה יותר תכוף מאשר מילוי מים, תוספת הנוחות היא די שולית.

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4726
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 559 פעמים

שליחה #5 

אני לא בטוח שאתה יכול לצרף להזמנה של המכונה גם פריטים קטנים משום שהמכונה יוצאת מהמפעל בברמינגהאם אנגליה ישירות לפה והאביזרים מגיעים מהחנות (שפעם היתה בלונדון והיום בניו זילנד) - שאל לפני שאתה מזמין.

לגבי האטמים לא יזיק להחזיק סט מלא בבית לימים שתצטרך בעתיד, הייתי מוסיף רק סט אטמים למנוף עם גומיה לראש כי זה מה שמתבלה בשנים הראשונות.

הקיט לחיבור ישיר לא יקר וכדאי שיהיה לך אם תחליט לחבר יום אחד, בעקרון לפי דיווחים המשאבה צריכה להיות דיי שקטה (לי אין במכונה) ומבחינת ריכוך היצרן מציע פילטרים למיכל של BWT שהם מעולים (עדיף על בריטה).

לגבי חיבור לביוב אתה צודק וזה משהו שעשיתי לבד, פעם היצרן סיפר לי שהוא מתכנן להוסיף את הפיצ'ר הזה למכונה אבל כנראה שעובדים מול מפעל שיש לו פס ייצור זה לא קורה כל כך מהר.

בהצלחה עם הרכישה.

Nemesis פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

חוץ מהקיט לחיבור ישיר לכל שאר האביזרים לא היתה הערה שמבקשת להזמין בנפרד, אז אני מניח שזה בסדר.
אני לא רואה טעם לקנות את הפילטרים למיכל. אחרי שראיתי שהבריטה לא ממש יעילה, קניתי מרכך 8 ליטר שעושה את העבודה.
אם צריך גם כך להזמין בנפרד את הקיט לחיבור ישיר, אמתין איתו בינתיים, אין הרבה יתרון בלהזמין עכשיו עם המכונה.

תודה,

noamsh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 257
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #7 

Nemesis כתב:חוץ מהקיט לחיבור ישיר לכל שאר האביזרים לא היתה הערה שמבקשת להזמין בנפרד, אז אני מניח שזה בסדר.
אני לא רואה טעם לקנות את הפילטרים למיכל. אחרי שראיתי שהבריטה לא ממש יעילה, קניתי מרכך 8 ליטר שעושה את העבודה.
אם צריך גם כך להזמין בנפרד את הקיט לחיבור ישיר, אמתין איתו בינתיים, אין הרבה יתרון בלהזמין עכשיו עם המכונה.

תודה,
...
·אתה משתמש במרכך לא בחיבור ישיר? אם כן אשמח לדעת איך? ממה שראיתי
באתר של לונדיניום פילטר אחד עולה 16.5 פאונד ויש עוד אופציה לשישה פילטרים
ב-89 פאונד. אם מרכך יכול לפתור את בעיית האבנית ( בחיבור לא ישיר )
נראה שזה עדיף בטח במחיר :-)

noamsh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 257
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #8 

Nemesis כתב:חוץ מהקיט לחיבור ישיר לכל שאר האביזרים לא היתה הערה שמבקשת להזמין בנפרד, אז אני מניח שזה בסדר.

תודה,
...
·אתה משתמש במרכך לא בחיבור ישיר? אם כן אשמח לדעת איך? ממה שראיתי
באתר של לונדיניום פילטר אחד עולה 16.5 פאונד ויש עוד אופציה לשישה פילטרים
ב-89 פאונד. אם מרכך יכול לפתור את בעיית האבנית ( בחיבור לא ישיר )
נראה שזה עדיף בטח במחיר :-)

Nemesis פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

יש לי מרכך 8 ליטר שקניתי מאברהמי, מחברים למים, וביציאה של המרכך יש פשוט ברז כזה פשוט
[img2=600x600]http://www.a-avrahami.co.il/images/3359314.jpg[/img2]

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”