בנוסף, אני רוצה להזמין גם את קיט התחזוקה באותה הזדמנות, שוקל אם להזמין קיט 1 או 2. יצא לכם כבר להשתמש? מה בערך אורך החיים של הגומיות?
שאלה אחרונה - היה מישהו שביקש מהם וקיבל איזו הנחה קטנה?

·כל התוספות האלו לא משנות את מחיר המשלוח בכלל, הוא 257 פאונד למכונה בלבד, או כולל כל האביזרים.yeche כתב:הי
אני הזמנתי את המכונה והיא כרגע בדרך אלי
לא הזמנתי דברים נוספים על מנת לא להעמיס את ערך הקניה למיסים
אם תזמין את ההזמנה הנוספת ותבקש לשלוח בדואר רגיל על מנת להקטין את דמי המשלוח יצא לך סכום שהוא פטור ממיסים לדעתי...

·אתה משתמש במרכך לא בחיבור ישיר? אם כן אשמח לדעת איך? ממה שראיתיNemesis כתב:חוץ מהקיט לחיבור ישיר לכל שאר האביזרים לא היתה הערה שמבקשת להזמין בנפרד, אז אני מניח שזה בסדר.
אני לא רואה טעם לקנות את הפילטרים למיכל. אחרי שראיתי שהבריטה לא ממש יעילה, קניתי מרכך 8 ליטר שעושה את העבודה.
אם צריך גם כך להזמין בנפרד את הקיט לחיבור ישיר, אמתין איתו בינתיים, אין הרבה יתרון בלהזמין עכשיו עם המכונה.
תודה,...
·אתה משתמש במרכך לא בחיבור ישיר? אם כן אשמח לדעת איך? ממה שראיתיNemesis כתב:חוץ מהקיט לחיבור ישיר לכל שאר האביזרים לא היתה הערה שמבקשת להזמין בנפרד, אז אני מניח שזה בסדר.
אני לא רואה טעם לקנות את הפילטרים למיכל. אחרי שראיתי שהבריטה לא ממש יעילה, קניתי מרכך 8 ליטר שעושה את העבודה.
אם צריך גם כך להזמין בנפרד את הקיט לחיבור ישיר, אמתין איתו בינתיים, אין הרבה יתרון בלהזמין עכשיו עם המכונה.
תודה,...