מישהו יודע מה קורה עם תחנות הרדיו בעיד"ן +? האיכות מזעזעת (בלשון המעטה...) מספר התחנות מועט ביותר...
לגבי אתר האינטרנט של רדיו 103 FM, לפני כשבועיים הם החליפו נגן באתר שלהם זה האתר http://103fm.thepost.co.il/
עכשיו בגלל הנגן החדש לא ניתן להקליט תוכניות מהאתר דרך תוכנת ה WMRcorder הנגן לא יוצר rtsp (בנגן הקאסטאמפ שהיה לפני הנגן החדש, היה נוצר אוטומטית rtsp בנוסף לכל לא ניתן להאזין לתחנה דרך המדיה פלייר, ולא דרך תוכנת ה "RadioSure" כך שאין דרך להאזין לתחנה, אלא רק דרך האתר עצמו ואך ורק דרך הנגן הבעייתי.. בדרך כלל אני מצליח לפתור כמעט כל תקלות מהסוג הזה, אבל הפעם לגבי העניין הספציפי הזה, יש לי בלאק אאוט (חשכון).
אודה למי שימצא לי פתרון,
אני מעוניין להקליט תוכנית ספציפית שלצערי אין לי זמן להאזין לה בשידור חי, אז אני הייתי מקליט אותה באופן קבוע ומאזין לה בזמני החופשי, כי לאחר יום היא נדרסת לטובת התוכנית החדשה של היום החדש..
אודה מאוד לעוזרים.
אגב אני רגיל לעבוד עם תוכנת ה mpr ולאחר ניסיון להקלטה פיזית של התוכנית דרך תוכנה אחרת, האיכות שלה היתה קטסטרופלית.. לכן אני מעוניין רק בעזרת rtsp.
תחנות רדיו בעיד"ן + והקלטת תוכניות באתר של 103FM עם הנגן החדש שלהם.
-
הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
"אלה שהופכים מהפכה שלווה לבלתי אפשרית יהפכו מהפכה אלימה לבלתי נמנעת ... ... ..." _______________________________________
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!