גלי צה"ל וגלגל"צ אמרו ביי לעידן פלוס ?
היו עושים בשכל אם היו פשוט מפסיקים עם השטויות וההזיות, מעיפים את כל מה שמבזבז רוחב פס (תחנות רדיו וערוץ הטסט המיותר) ומוסיפים את הערוץ הראשון ב HD . וזהו.
גם ככה אין אף ערוץ אחר שמעוניין להצטרף וכל הרעיון ההזוי להרים שידורים ב T2 ולאלץ את כולם להחליף ממירים היה מיותר מלכתחילה.
גם ככה אין אף ערוץ אחר שמעוניין להצטרף וכל הרעיון ההזוי להרים שידורים ב T2 ולאלץ את כולם להחליף ממירים היה מיותר מלכתחילה.
שוב ושוב יש תחושה שיש יד מכוונת מאחורי ה"כשלון" של עידן פלוס. תשבו על זה מהכיוון של 400 אלף מנוים למה שיש עכשיו, וכמה עוד היו עוזבים את יס/הוט אם היו נותנים למיזם הזה להצליח. עידן פלוס היו מגיעים למיליון מנוים ומאלצים את יס/הוט לחתוך מחירים בצורה רצינית
- benco6
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 217
- שם מלא: בני
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני רק מקווה שמבקר המדינה אולי יחקור למה היה צריך לרכוש ציוד במיליונים של דולרים כדי לשדר T2
והציוד הזה מעלה אבק ולא בשימוש
אבל מה אכפת להם עוד איזה יבואן שגזר קופון על העיסקה הזו
ועל חשבון הציבור
ועל חשבון הציבור
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הOTT ישנה את המצב. לדעתי. שילוב בין הDVB-T לבין VOD וערוצים לינארים.
·benco6 כתב:אני רק מקווה שמבקר המדינה אולי יחקור למה היה צריך לרכוש ציוד במיליונים של דולרים כדי לשדר T2
ועל חשבון הציבור...
פניתי למבקר. נאמר לי שתכניות עבודתו של משרד מבקר המדינה נקבעות בהתאם למכלול שיקולים ואילוצים ובהם המסגרת החוקית, אינטרסים ציבוריים, מגבלות כוח האדם והאמצעים העומדים לרשות מבקר המדינה, ואין באפשרות משרד מבקר המדינה להתחייב שנושא פנייתך ישובץ בתכניות העבודה של ביקורת המדינה.
מקווה שיחקור את העניין.
כן, ברור שזה חלק מהמאבק וכיפופי הידיים בעניין תקציב הביטחון והקיצוצים בו.
ובמאמר מוסגר: תאמינו לי, שאם אני הייתי שר התקשורת, הייתה לנו טלויזיה למופת: עידן+ בHD, עם שלל ערוצי איכות מגוונים, הייתי מקפיד שבערוצים יהיו תכנים ברמה מכובדת, הייתי דואג לכך שבכבלים ובלוויין תהיה גמישות צרכנית בבחירת התכנים. ובנוסף הייתי עושה סדר בתחום תדרי התקשורת - מסדיר חלוקת תדרים הוגנת לדור ה4 בסלולר, ופינוי תדרי 5GHZ לטובת WIFI AC. וכמובן שהייתי פועל מול משרד האוצר כדי לבטל את "קנס" המס הכפול על טלויזיות "50 ומעלה.
במקום זה, יש שרי תקשורת שבכלל לא מבינים ולא מחוברים לתחום, ולא דואגים לקדם אותו אלא את עצמם.
אולי חברי הפורום יריצו אותי לכנסת? מפלגת הום-תיאטר. סתם...
אבל בכל זאת - כבר יש מפלגת פיראטים, שזה הרבה יותר הזוי...
מצטער שכתבתי את האוף טופיק הזה. פשוט כשקראתי פה על עידן+, הייתי חייב לפרוק את הזעם שלי בנושא עידן+ ובנושאי התקשורת בארץ בכלל.
ובמאמר מוסגר: תאמינו לי, שאם אני הייתי שר התקשורת, הייתה לנו טלויזיה למופת: עידן+ בHD, עם שלל ערוצי איכות מגוונים, הייתי מקפיד שבערוצים יהיו תכנים ברמה מכובדת, הייתי דואג לכך שבכבלים ובלוויין תהיה גמישות צרכנית בבחירת התכנים. ובנוסף הייתי עושה סדר בתחום תדרי התקשורת - מסדיר חלוקת תדרים הוגנת לדור ה4 בסלולר, ופינוי תדרי 5GHZ לטובת WIFI AC. וכמובן שהייתי פועל מול משרד האוצר כדי לבטל את "קנס" המס הכפול על טלויזיות "50 ומעלה.
במקום זה, יש שרי תקשורת שבכלל לא מבינים ולא מחוברים לתחום, ולא דואגים לקדם אותו אלא את עצמם.
אולי חברי הפורום יריצו אותי לכנסת? מפלגת הום-תיאטר. סתם...
אבל בכל זאת - כבר יש מפלגת פיראטים, שזה הרבה יותר הזוי...
מצטער שכתבתי את האוף טופיק הזה. פשוט כשקראתי פה על עידן+, הייתי חייב לפרוק את הזעם שלי בנושא עידן+ ובנושאי התקשורת בארץ בכלל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
נשמע טוב. כמו ״כשאהיה שר אוצר אוריד את כל המיסים ואעלה את הכסף למסכנים ולחינוך בלי לפגוע בביטחון״.
איך תדאג לתכנים? יש בעיות רבות בערוצים המסחריים כגון קארטל רכש הפרסומות (שמי שאמור לטפל בזה הוא האחראי להגבלים עסקיים) וכן חובת ההפקה (שיש בעיה לתת פטור כי יש חוזה). העלויות של עידן+ הן בהסכם מול האוצר שלא מוכן לממן את השירות אלא דורש שהערוצים שמשתמשים בו יממנו אותו.
גם בערוצי הכבלים יש מועצה ושר התקשורת טיפה מוגבל בעבודה מולם.
איך תדאג לתכנים? יש בעיות רבות בערוצים המסחריים כגון קארטל רכש הפרסומות (שמי שאמור לטפל בזה הוא האחראי להגבלים עסקיים) וכן חובת ההפקה (שיש בעיה לתת פטור כי יש חוזה). העלויות של עידן+ הן בהסכם מול האוצר שלא מוכן לממן את השירות אלא דורש שהערוצים שמשתמשים בו יממנו אותו.
גם בערוצי הכבלים יש מועצה ושר התקשורת טיפה מוגבל בעבודה מולם.
עופר, אני באמת מאמין ששר עם מוטיבציה, שמחובר לנושא ומבין בו (ולא סתם איזה מעופף מנותק חסר הבנה), היה יכול לחולל פלאים בנושא.
אני הייתי יכול לעשות הרבה.
אני לא חי בסרט! אני לא מבטיח הבטחות ריקות מתוכן!
כל מה שצריך זה שר בעל מעוף ויוזמה.
מה מונע להוסיף לעידן+ ערוצי תוכן ייעודיים, ממומני פירסומות? רק מי שלא רוצה לפגוע באינטרסים של הוט ויס. אני חף מאינטרסים (מלבד טובת הציבור), ולכן אני הייתי יכול לעשות מה שפוליטיקאי ממוצע - שדואג רק לקבוצות ההשפעה והאינטרסים - לא היה עושה.
ככה בדיוק היה עד שבא כחלון. ואז פתאום ראו שאפשר אחרת בתחום הסלולר.
בטלויזיה המסחרית בארץ יש קרטל דורסני וכוחני - הערוצים 2 ו-10.
והכי אבסורד זה שהם טוענים שהם מפסידים, וערוץ10 נאלץ למצוא אוליגרך אינטרסנט שיממן אותו. למה אי אפשר להיות באיזון תפעולי בשוק של שני ערוצים מסחריים?!
רק בישראל יש את כל העיוותים האלה.... בשום מדינה בעולם - גם לא במדינות קטנות ממנה. ואל תספרו על חסם השפה - שהתכנים הם בשפה עם קהל קטן, לעומת העולם, בו שפה של מדינה קטנה היא בד"כ גם במדינות רבות אחרות.
הכל תירוצים!
וכמו כל החברות החזיריות בארץ, בהן החברה מפסידה ואילו ההנהלה מתעשרת, גם בטלויזיה המסחרית בארץ טוענים להפסדים, אבל כל הבכירים וה"טאלנטים" מתעשרים... וגם יש מי שמרוויח מהבעלות על אמצעי תקשורת רווח עקיף - גם אם לא רווח כספי - אלא רווח כמו השפעה, מוניטין, קשרים, חסינות מעיסוק בו בתקשורת, קידום אג'נדה וכו'...
אבל מי יפתח את הפה על התקשורת? כולם רוצים להתחבב עליה כדי שיוציאו אותם טוב בה...
העיקר שבאים בטענות לבעיות הכספיות של רשות השידור... (שלא תבינו לא נכון - אכן יש להתייעל שם מבחינת כח אדם)
אני הייתי יכול לעשות הרבה.
אני לא חי בסרט! אני לא מבטיח הבטחות ריקות מתוכן!
כל מה שצריך זה שר בעל מעוף ויוזמה.
מה מונע להוסיף לעידן+ ערוצי תוכן ייעודיים, ממומני פירסומות? רק מי שלא רוצה לפגוע באינטרסים של הוט ויס. אני חף מאינטרסים (מלבד טובת הציבור), ולכן אני הייתי יכול לעשות מה שפוליטיקאי ממוצע - שדואג רק לקבוצות ההשפעה והאינטרסים - לא היה עושה.
ככה בדיוק היה עד שבא כחלון. ואז פתאום ראו שאפשר אחרת בתחום הסלולר.
בטלויזיה המסחרית בארץ יש קרטל דורסני וכוחני - הערוצים 2 ו-10.
והכי אבסורד זה שהם טוענים שהם מפסידים, וערוץ10 נאלץ למצוא אוליגרך אינטרסנט שיממן אותו. למה אי אפשר להיות באיזון תפעולי בשוק של שני ערוצים מסחריים?!
רק בישראל יש את כל העיוותים האלה.... בשום מדינה בעולם - גם לא במדינות קטנות ממנה. ואל תספרו על חסם השפה - שהתכנים הם בשפה עם קהל קטן, לעומת העולם, בו שפה של מדינה קטנה היא בד"כ גם במדינות רבות אחרות.
הכל תירוצים!
וכמו כל החברות החזיריות בארץ, בהן החברה מפסידה ואילו ההנהלה מתעשרת, גם בטלויזיה המסחרית בארץ טוענים להפסדים, אבל כל הבכירים וה"טאלנטים" מתעשרים... וגם יש מי שמרוויח מהבעלות על אמצעי תקשורת רווח עקיף - גם אם לא רווח כספי - אלא רווח כמו השפעה, מוניטין, קשרים, חסינות מעיסוק בו בתקשורת, קידום אג'נדה וכו'...
אבל מי יפתח את הפה על התקשורת? כולם רוצים להתחבב עליה כדי שיוציאו אותם טוב בה...
העיקר שבאים בטענות לבעיות הכספיות של רשות השידור... (שלא תבינו לא נכון - אכן יש להתייעל שם מבחינת כח אדם)
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
גלי צהל וגלגלץ גם לא משדרים דרך VTUNER שזה הדרך עבור רדיו אינטרנטי של הרבה יצרנים של רסיברים. אני יודע אם זה בתשלום, אני חושב שלא כיוון שכל אחד בעצם יכול להוסיף תחנה.
אולי השיקולים שלהם אחרים ולא רק כסף
אולי השיקולים שלהם אחרים ולא רק כסף