The Walking Dead - עונה 5
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46402
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
וידאו ראשון עם הצצה לאחורי הקלעים של העונה החדשה.
AMC לא שיחררה את הוידאו המקורי זמין לצפייה בארץ , לכן אנחנו מסתפקים בנתיים בהצצה באיכות נמוכה למעלה.
ישודר ספיישל לקראת העונה החדשה ב- 6.7.14
הפרק הראשון בעונה ישודר ב- 12.10.14
AMC לא שיחררה את הוידאו המקורי זמין לצפייה בארץ , לכן אנחנו מסתפקים בנתיים בהצצה באיכות נמוכה למעלה.
ישודר ספיישל לקראת העונה החדשה ב- 6.7.14
הפרק הראשון בעונה ישודר ב- 12.10.14
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
פרק הספיישל שודר?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46402
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
לפי מידע כל הפרקים בעונה החדשה ישודרו ברשת FOX העולמית 24 שעות
לאחר השידור ב-USA בכל העולם באותו זמן.
Walking Dead 5 to air globally 24hrs after US
By Nik Roseveare
Fox International Channels (FIC) has confirmed that The Walking Dead will return to audiences globally just 24 hours after its US launch. The fifth season will premiere on October 13th in all of its 125+ markets as part of FIC’s continued commitment to broadcast the series day-and-date internationally.
As in previous seasons, the series’ fifth season of 16 episodes will air in two-parts with the first eight hours kicking off October 13th and returning February 2015 with the final eight episodes.
The zombie drama continues to break ratings records both in the US on AMC and worldwide across FIC’s 200 entertainment channels in 125 countries. Internationally Season 4 consistently ranked as the number one show on pay-tv, beating out all other competition in major markets and over-preforming all prior season averages.
Fox International Channels (FIC) has confirmed that The Walking Dead will return to audiences globally just 24 hours after its US launch. The fifth season will premiere on October 13th in all of its 125+ markets as part of FIC’s continued commitment to broadcast the series day-and-date internationally.
As in previous seasons, the series’ fifth season of 16 episodes will air in two-parts with the first eight hours kicking off October 13th and returning February 2015 with the final eight episodes.
The zombie drama continues to break ratings records both in the US on AMC and worldwide across FIC’s 200 entertainment channels in 125 countries. Internationally Season 4 consistently ranked as the number one show on pay-tv, beating out all other competition in major markets and over-preforming all prior season averages.

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
לכל המעונינים העונה החדשה החלה אתמול עם הפרק הראשון שהוא לא רע.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73353
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
פרק מהנה, רק כמובן הציק לי שכרגיל הצוות המקורי יוצא תמיד מכל צרה ללא פגע. אין שום מתח כאשר אתה יודע שבשניה שמגיע תורו של גלן למות, משהו קורה באורח פלא וכולם ניצלים/מנצחים.
ד"א, יש משהו שממש לא הבנתי, אולי משהו יוכל להסביר לי. אם מישון מצאה דרך להיות בלתי נראית למהלכים (הליכה לצידם של 2 מהלכים ללא לסת וידיים בכדי שלא יוכלו לתקוף), למה כל החבורה לא מאמצת את השיטה? אם זה עשה אותה חסינה להתקפות (כמעט בלתי נראית למעשה) כפי שהראו שוב ושוב בפרקים - למה לא להמשיך להשתמש בשיטה הזו?
בנוסף, שמתם לב שאמצע הפרק קרול הייתה מכוסה ברפש מהמהלכים (כדי להסוות את עצמה מהם - עוד שיטה שאני לא מבין למה הם לא משתמשים בה), אבל בסוף הפרק כשהם נפגשים היא נקייה כמעט לחלוטין? עצרה לתפוס מקלחת זריזה באמצע ההתקפה?!
ד"א, יש משהו שממש לא הבנתי, אולי משהו יוכל להסביר לי. אם מישון מצאה דרך להיות בלתי נראית למהלכים (הליכה לצידם של 2 מהלכים ללא לסת וידיים בכדי שלא יוכלו לתקוף), למה כל החבורה לא מאמצת את השיטה? אם זה עשה אותה חסינה להתקפות (כמעט בלתי נראית למעשה) כפי שהראו שוב ושוב בפרקים - למה לא להמשיך להשתמש בשיטה הזו?
בנוסף, שמתם לב שאמצע הפרק קרול הייתה מכוסה ברפש מהמהלכים (כדי להסוות את עצמה מהם - עוד שיטה שאני לא מבין למה הם לא משתמשים בה), אבל בסוף הפרק כשהם נפגשים היא נקייה כמעט לחלוטין? עצרה לתפוס מקלחת זריזה באמצע ההתקפה?!
לדעתי...
היי Huber
כאשר מישון הייתה 'זאב בודד' השיטה הזאת התאימה
אבל לחבורה כזאת גדולה זה מסורבל
כל אחד יתרוצץ עם איזה שני זומבים זה בלאגן..
לגבי האופציה השנייה , ראינו את זה בעבר , בעונה 1 נדמה לי
אבל כמו שציינת זה רפש ולא ממש בא לאדם להסתובב עם טינופת וצחנה כזאת עליו כל הזמן
מה גם שיש להיזהר עם זה , כי נדמה לי שהראו בעונות הקודמות שאם אתה לא זהיר המתים יכולים לזהות אותך
ולהריח שמדובר בבשר חי וטעים
כאשר מישון הייתה 'זאב בודד' השיטה הזאת התאימה
אבל לחבורה כזאת גדולה זה מסורבל
כל אחד יתרוצץ עם איזה שני זומבים זה בלאגן..
לגבי האופציה השנייה , ראינו את זה בעבר , בעונה 1 נדמה לי
אבל כמו שציינת זה רפש ולא ממש בא לאדם להסתובב עם טינופת וצחנה כזאת עליו כל הזמן
מה גם שיש להיזהר עם זה , כי נדמה לי שהראו בעונות הקודמות שאם אתה לא זהיר המתים יכולים לזהות אותך
ולהריח שמדובר בבשר חי וטעים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73353
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
חלק גדול מהעונה הקודמת הם התפזרו לקבוצות קטנות יותר. לגבי הרפש, אם היית צריך להתמודד עם סכנת חיים מוחשית של עדר זומבים, והית יכול להשתמש בשיטה הזו על מנת לצאת חי כמעט בוודאות (שים לב שהיא נמצאת ממש בלב העדר), לא היית משתמש בה?
אותי זה קצת עצבן, שכל הסיפור של ה"מקלט" טרמינוס נפתר כבר בפרק הראשון ... ציפיתי שזה יקח קצת יותר זמן, אולי אפילו יתפרש על כמה פרקים. היתה בניית מתח אדירה לגבי הסיפור הזה במהלך פרקים רבים של עונה הקודמת. אז זה נגמר כ"כ מהר וכ"כ פשוט?
ועכשיו אפשר להתחיל סיפורים חדשים לגמרי ? ולאן העונה הזאת הולכת ...מציאת התרופה?
ועכשיו אפשר להתחיל סיפורים חדשים לגמרי ? ולאן העונה הזאת הולכת ...מציאת התרופה?
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
Newboy,
טרמינוס לא נגמר...חכה
פסחת על הסצינה ברכבת שכולאים את המנהיג בקרון, ועל ההסבר של האימה שנלחמה עם קרול על זה שפעם זה היה מקלט ואנשים אחרים הפכו את זה למה שזה...
שם לב שריק אמר שהוא רוצה לחסל את כולם, אבל הם לא עשו זאת, או כמו שאמר פעם יהודה ברקן על מושון: "אנחנו עוד נחזור אליו"
טרמינוס לא נגמר...חכה
שם לב שריק אמר שהוא רוצה לחסל את כולם, אבל הם לא עשו זאת, או כמו שאמר פעם יהודה ברקן על מושון: "אנחנו עוד נחזור אליו"
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
@crusader
·
לדעתי הסצינה ברכבת היתה בזמן של אז THEN ולא בהווה
היא באה להסביר, איך הם נהפכו להיות מה שהם נהפכו להיות, אחרי שבאו אנשים רעים והשתלטו על טרמינוס שאכן היה במקור מקלט וסמל של הטוב
אז הם החליטו גם להיות רעים, כי רק הרע שורד ומנצח
·
היא באה להסביר, איך הם נהפכו להיות מה שהם נהפכו להיות, אחרי שבאו אנשים רעים והשתלטו על טרמינוס שאכן היה במקור מקלט וסמל של הטוב
אז הם החליטו גם להיות רעים, כי רק הרע שורד ומנצח
·Newboy כתב:@crusader
·
אז הם החליטו גם להיות רעים, כי רק הרע שורד ומנצח...
זה בדיוק מה שזה היה.
זה זורק אותך לכיוון אחר לגמרי.
ההתחלה של הפרק הייתה מדהימה, הייתי בטוח שגלן ימות.
ברגע שניצל בפעם הראשונה זה היה כבר ברור...
בגדול כל הפרק לא היה להיט. חשבתי יהיה שם טירוף.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
פרק פתיחת עונה הטוב ביותר שלהם לדעתי, רק הפיילוט של הסדרה עולה עליו. לפי נתוני הצפיה הוא הפתיחה הכי חזקה שהיתה לסדרה מאז שעלתה.
ואני מקווה שנשארתם לראות אחרי הקרדיטים, אם לא, אז תראו שוב.
ואני מקווה שנשארתם לראות אחרי הקרדיטים, אם לא, אז תראו שוב.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים