שאלה לגבי MULTI ZONE ברסיבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
gilyos פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש רסיבר חדש ואחד הפיצרים שאני מעוניין בו זה המולטי זון

אני מעוניין לראות בסלון סרט כשבו זמנית אוכל לשמוע מוסיקה בגינה בסטריאו האם זה אפשרי?

אני הייתי ד נעול על Onkyo tx-nr838
שנכנסתי למפרט באתר שלהם רשום שאפשרי 2 מקורות וידאו בו זמנית מ-Hdmi

כשנכנסתי לאתר של דנון בדגם החדש denon x3100w רשום שאפשר לשדרממקור וידאו ואודיו בו זמנית

אנא עזרתכם

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6641
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

שליחה #2 

כל רסיבר שמוגדר כ ZONE 2 יעשה את העבודה .

לדוגמה : ימהה 575 .

simpson
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

gilyos אתה מדבר על שני דברים שונים.
לראות סרט בסלון ולשמוע מוזיקה בחדר אחר זה נקרא ZONE2 ללא חיבור מגבר נוסף (דרך אגב במכשיר 838 יש ZONE3 שניתן לשמוע בחדר שלישי אבל הוא מצריך חיבור מגבר סטריאו נוסף).
כך גם לגבי הוידאו יש אפשרות לראות תוכן HD בסלון וגם לצפות בתוכן HD בחדר נוסף (יש 2 יציאות HDMI המאפשרות זאת ) אבל אני לא בטוח אם זה אותו התוכן בשני החדרים או תוכן צפייה שונה זה מזה.
מה שאתה מדבר עליו הוא ZONE 2 (אני מעוניין לראות בסלון סרט כשבו זמנית אוכל לשמוע מוסיקה בגינה בסטריאו האם זה אפשרי?)
גם בדגם של דנון יש ZONE2 (שים לב רק למערכות הכיול, באונקיו 838 אין אודיסי ובדנון 3100W יש אודיסי MultEQ XT מערכת כיול מעולה).
בהצלחה(Y)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

א. לא כל אחד עם ZONE 2 יעשה את העבודה.(כי לא בכולם יש הגברה לאיזור 2 שהכותב צריך אם הבנתי נכון).
ב. יש תלות בכמה רמקולים יש באיזור המרכזי. (כי אם קונים מגבר 7.1 ומשתמשים ב7.1 - אז אין ערוצים להשתמש בהם בשביל להגביר את הבחוץ).
ג. שליטה - כדאי לבדוק משהו עם שליטה על איזור 2 מהסמארטפון או משהו דומה - כי זה הרבה יותר נוח כשאתה בחוץ.
ד. לפעמים יש מגבלה לגבי סוג המקור - בעבר למשל זה היה רק מקורות אנלוגיים.

בהצלחה

gilyos פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

קודם כל תודה רבה על התשובות 👍

המכשיר שאני מעוניין הוא 7.2 אז אני מתכוון לחבר בסלון 5.1 ולהשאיר ערוצים פנויים לגינה.

לפי הבנתי המקור צריך להיות בחיבור hdmi כך שנראה לי שאין בעיה לחבר נגן /סמארטפון בחיבור זה נכון???

לגבי מערכת הכיול הבנתי שאונקיו עברו למערכת כיול חדשה שלא יודעים עדיין כמה היא טובה.

זה המגבר בראשון שלי ,מעולם לא היה לי מגבר לכן מתלבט ומעוניין לקנןת משהוא טוב דרך אמזון.

מה דעתכם על הימהאה החדש??
RX-A1040 אמור להגיע ביולי לחנויות ובאותו סדר גודל של מחיר כמו האונקיו.
למיטב הבנתי מערכת הכיול שלו טובה.

תןדה מראש

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #6 

איזה רמקולים יש לך בסלון ??

מומלץ תמיד להתאים אותם לרסיבר שאתה מתכנן לרכוש .

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #7 

גיל, בדוק היטב לפני הקנייה במה ZONE 2 תומך - בדרך כלל זה דווקא באנלוג.
חוץ מזה, אם אתה קונה מכשיר תומך רשת - שווה לבדוק אם הוא פשוט יכול להוציא רדיו רשת או משהו דומה לZONE 2.

simpson
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #8 

אהלן גיל
הרסיבר הוא דגם חדש שלהם אין עוד יותר מדי מידע או ביקורות עליו
http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... mode=model
דגמי AVENTAGE של ימאהה נחשבים מעולים ומערכת הכיול שלהם טובה (YPAO) היו לי שני דגמים קודמים מימאהה.
אין בעיה לחבר את הנגן בחיבור hdmi במיוחד שיש לפאנל הקידמי, והחיבורי ZONE יש לך בדיגיטלי hdmi או אנלוגי דרך RCA.
מומלץ לפני רכישה לקרוא ביקורות שונות על המכשיר ולשמוע חוות דעת עליו המומלץ ביותר הוא פשוט ללכת לחנות מתמחה ולהאזין שם לרסיבר שאתה מעוניין עם שידוך דגם הרמקולים כמו שלך בבית.
נכון שקצת בעייתי לעשות זאת עם הדגם שעדיין לא הגיע לחניות ופחות מומלץ לרכוש רסיבר רק לפי נתוני היצרן שלו.
לגבי מערכת הכיול של אונקיו לי לא יצא לעבוד איתה או לשמוע חוות דעת ולא הבנתי למה החליפו את אודיסי המשובח.

stv
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #9 

זה יהיה כתוב בדרך כלל ב manual. לא צריך לחכות לביקורות. אפשר להוריד מהאתר של החברה. מוכרים החנות יגידו לך שזה תומך בהכל ואחר כך לך תוכיח...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”