מתייעץ איתכם לפני שאבצע צעדים כלכליים, אז זה הציוד שלי, אני צריך מכם מידע וייעוץ לגבי תיקון של חלק ממנו:
אספר מעט - ישנו פטיפון שקיבלתי מדוד שלי מיכאל לפני כ-6 שנים במתנה, נסעתי עד ירושלים להביא אותו מביתו (הייתי מתגורר בבאר שבע בזמנו), מיכאל דוד שלי הוא אדם עיוור מילדות, ובעקבות כך , חוש השמיעה שלו מהגבוהים שתכירו, הוא איש מבוגר כיום, מוסיקאי בכל רמח איבריו, יש לו אוספים על גבי אוספים בדירה צנועה בירושלים ומיליון מכשירים חשמליים, מגברים ופסנתרים בכל חלק בבית (הוא כוון פסנתרים במקצועו).
את הפטיפון הזה, כפי שכתבתי, הוא נתן לי במתנה לפני כ-6 שנים, הוא אמר שזה בערך משנות ה-70, הוא שוקל יותר מ-50 קילו, אני סבלתי כל כך כשנסעתי בזמנו להביא אותו באוטובוס עד הבית חזרה. אין לי מושג כמה הוא שווה מבחינה כספית, האם הוא טוב באמת, הוא עשה עבודה טובה עד היום, אבל אני לא יודע להשוות, אם פטיפון אחר מאותן שנים היה עושה את העבודה גם כן טוב. מה שכן, הוא התקלקל, מוט ברזל קטן שמחזיק את הזרוע נשבר (מצורף תצלום), אני לא יודע איפה הכי טוב לתקן את זה בתל אביב, שכיום אני מתגורר בה, נכנסתי ל"אדר סוכנויות" לקנות מברשת סיבי פחם לניקוי תקליטים והתעניינתי אצלם גם בזה. הם אמרו שהם גם עושים תיקונים לפטיפונים, האם אתם ממליצים לתקן אצלם פטיפונים? או שמא מכירים מקום שמתמחה רק בזה ושיעשה עבודה ממש ממש טובה עם עלות הכי זולה (אין לי יותר מדי אפשרות להוציא), ויחזיר את הפטיפון למצב פנטסטי? בדיוק קניתי מלא מלא תקליטים של רוקפור שאני מת לשמוע !!! בוינילים... ואין לי איך
באותה שאלה, אשמח לדעת מה אתם יכולים לספר לי על הראש מחט שלי בו? הוא אמר לי בזמנו שזה של סטנטון, אבל לא כתוב כלום עם לוגו של חברה, רק דגם? האם זה באמת ראש טוב? או שמא הייתם ממליצים להחליף?
בנוסף, את המגבר הבא, של NIKKO, קיבלתי גם כן מדוד שלי מיכאל באותו זמן שקיבלתי את הפטיפון. המגבר הזה תותח על !!! אני מחבר אליו מלא דברים, לא סגור אם הוא מונופוני, או שהוא כבר יצא בשנות הסטריאו. מה אתם יכולים לספר לי עליו ומה השווי שלו?
המגבר השלישי זה מגבר שאבא שלי מצא בדירה שהוא קנה לאחרונה, שבה היה עוד פטיפון של שרווד, שלא לקחתי אלי לדירה עדין הוא אצל ההורים שלי, לקחתי רק את המגבר. זה של harman kardon, יכולים להגיד לי אם נחשב איכותי ושווה משהו? איזה מהמגברים יותר טוב? אני מעריך שה-NIKKO, אבל רק על סמך האזן, אין לי באמת אסמכתה מקצועית לזה. מה אתם אומרים?
אשמח לתשובות, גם לגבי איכות המכשירים, וגם לגבי תיקון בפטיפון שהוא כל כך חשוב לי.
אגב, איפה משיגים מכסה לפטיפון מהסוג הזה? פלסטיק הכוונה... הפלסטיק שלו כבר נשרט, הייתי שמח למצוא לזה תואם.
תודה רבה ונעקית לכל התותחים שיעזרו!!!
יובל דולב