לראשונה פגשנו את ASW עם סאב מרשים בקיץ שעבר. לאחר מכן, גם במבחן המדפיים הגדול. כעת נבחן רמקול רצפתי בגובה 120 ס"מ ומשקל של כמעט 40 ק"ג!

שאלה טובה! לא ביצעתי מדידות טכניות בביקורת זו, אז קשה להגיד במדוייק, אבל להערכתי גם אם יש יתרון תיאורטי לקונפיגורציית ד'אפוליטו, אפשר להתמודד איתו בשלב תיכון הרמקול, כך שזה יותר nice to have מכל דבר אחר (ולהכניס את האלמנטים של הבאס לסידור כזה כבר נובע משיקולי עיצוב אסתטי בלבד...)ngold7 כתב:יש הבדל בסידור של MTM מול הרגיל? לדעתך?...

רעיון מעניין..! אני דווקא משתדל לגוון את החומרים מסקירה לסקירה בכוונה כדי לשמור על רמת עניין אצל הקוראים ולהימנע מתלונות בסגנון: "שוב פעם רדיוהד!?"ni-ro כתב:הייתי שמח אם בהמשך סקירותיך (רמקולים/ אלק'/ כבילה), תמשיך עם מרבית/ אותה מוזיקה, כך שנוכל לקבל רפרנס מול סקירות קודמות....

אכן. אחד מתופעות הלוואי הנוספות של הקונפיגורציה הזאת היא שהטוויטר יותר נמוך ביחס לגובה הכולל של הרמקול (כי הוא מתחת לשני אלמנטים אחרים, ולא מעל כל האלמנטים כמקובל). זו אחת הסיבות לדעתי שהם יחסית גבוהים...HazooM כתב:בנוסף לכל מה שנאמר, עם רמקולים בצורה הזו מומלץ להאזין בגובה הטוויטר (או להטות את הרמקול כלפי מטה) אחרת עלולים להיווצר "שקעים" ב Frequency Response עקב אפקט ביטול בין הדרייברים....
הם אכן יושבים על הרצפה בתמונות. חשוב לציין שהם מגיעים עם ספייקים מאוד איכותיים, ואפילו יצא לי לבדוק אותם כשהם עומדים על משטחים של Auralex (חדי העין אולי כבר הבחינו שהמגבר עומד על משטח שכזה בתמונות). אולי במדידות הייתה נראית השפעה כלשהי, אבל היא לא הייתה שמיעה.HazooM כתב:אגב אור - זה אני או שהרמקולים בתמונות פשוט יושבים Flat על הרצפה? אין רגליות או ספייקים?...

כאמור בכתבה, זה חלל די ריק עם ריקות חשופים, אבל התקרה יחסית נמוכה והרצפה עשוייה פרקט אז לא היו הדהודים, ועל הקירות הצדדים יש תמונות (על בד קנבס, לא מצופות זכוכית), כך שהייתה ספיגה מסויימת של הגבוהים בנקודות השבירה הקריטיות. עוד אוסיף שהרמקולים נבדקו בשלושה חדרים שונים, וזה החדר שבו הם התאקלמו הכי טוב.maya1 כתב:תודה רבה על הסקירה האיכותית.
האם החלל מטופל אקוסטית בדרך כל שהיא ? כמו שזה נראה מהתמונה זה חלל די ריק עם קירות חשופים.....