רכישת אוזניות
-
rollingsheet
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג אוזניות לאחר מספר שנים עם ה-grado sr80i.
אחרי הרבה התלבטויות וחיפושים ננעלתי על שני הדגמים: beyerdynamic dt880 ו- mrspeakers mad dogs.
הבעיה המרכזית שלי עם ה-grado היא שהאוזניות לא נוחות, ולאחר שעה של האזנה אני מאבד את התחושה באזניים.
בנוגע לצליל שלהם, אני מאוד אוהב אותו אבל הוא קצת בהיר מידי עבורי ומעייף לאחר זמן.
החלטתי לשים דגש על הנוחות של האוזניות שאותם אקנה משום שאני רוצה להאזין למוזיקה מספר שעות בלי כאב.
אני מאזין כמעט לכל סוגי המוזיקה, אבל בעיקר לרוק מכל סוגיו, מטאל (לא כבד מידי), קלאסית ולפעמים גם פופ ודברים בסגנון.
אני מעוניין לשמוע את הקולות של הזמרים בצורה ברורה, ושהאוזניות ישמעו טוב עם הסגנונות שרשמתי.
בנוסף לאוזניות אני מעוניין במגבר וdac. התקציב לאוזניות הוא 300$ והכולל הוא 500$, האוזניות ירכשו בארצות הברית.
ממה שקראתי ה-dt880 הכי מתאימות לי למרות שאני לא בטוח לגבי הקולות (נאמר שיש להם מעט recessed mids) ומצד שני אני מפחד שה-mad dogs יהיו כבדות מידי.
תודה מראש, איציק.
אחרי הרבה התלבטויות וחיפושים ננעלתי על שני הדגמים: beyerdynamic dt880 ו- mrspeakers mad dogs.
הבעיה המרכזית שלי עם ה-grado היא שהאוזניות לא נוחות, ולאחר שעה של האזנה אני מאבד את התחושה באזניים.
בנוגע לצליל שלהם, אני מאוד אוהב אותו אבל הוא קצת בהיר מידי עבורי ומעייף לאחר זמן.
החלטתי לשים דגש על הנוחות של האוזניות שאותם אקנה משום שאני רוצה להאזין למוזיקה מספר שעות בלי כאב.
אני מאזין כמעט לכל סוגי המוזיקה, אבל בעיקר לרוק מכל סוגיו, מטאל (לא כבד מידי), קלאסית ולפעמים גם פופ ודברים בסגנון.
אני מעוניין לשמוע את הקולות של הזמרים בצורה ברורה, ושהאוזניות ישמעו טוב עם הסגנונות שרשמתי.
בנוסף לאוזניות אני מעוניין במגבר וdac. התקציב לאוזניות הוא 300$ והכולל הוא 500$, האוזניות ירכשו בארצות הברית.
ממה שקראתי ה-dt880 הכי מתאימות לי למרות שאני לא בטוח לגבי הקולות (נאמר שיש להם מעט recessed mids) ומצד שני אני מפחד שה-mad dogs יהיו כבדות מידי.
תודה מראש, איציק.
אז קודם כל רצוי שתישאר עם אוזניות פתוחות, סגורות ברמות התקציב נמוך-בינוני בדר"כ די מבאסות להאזנה ביתית מניסיון שלי.
המידריינג של dt880 עם טונאליות יותר נייטרלית ויבשה מאשר לגראדו, חלק מהאנשים יפרשו זאת כrecess אבל אישית לא חשבתי כך, אם כבר אז הdt990 מפגינות זאת בבירור.
בסביבות 200$ הייתי מוסיף matrix mstage חדש או amb m3 יד שנייה מהד-פיי.
ה880 הן שידרוג גראדו מוכח תאמין לי, המעבר אליהן מהאלסנדרו ms2 דיין זכור לי כאחד החוויות היותר מספקות שהיו לי כאודיופיל.
המידריינג של dt880 עם טונאליות יותר נייטרלית ויבשה מאשר לגראדו, חלק מהאנשים יפרשו זאת כrecess אבל אישית לא חשבתי כך, אם כבר אז הdt990 מפגינות זאת בבירור.
בסביבות 200$ הייתי מוסיף matrix mstage חדש או amb m3 יד שנייה מהד-פיי.
ה880 הן שידרוג גראדו מוכח תאמין לי, המעבר אליהן מהאלסנדרו ms2 דיין זכור לי כאחד החוויות היותר מספקות שהיו לי כאודיופיל.
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
לפי מה שאתה כותב לא יצא לך לשמוע אוזניות ברמה, לכן אי אפשר ממש לצפות מה תאהב יותר...
לכן ההמלצה שלי היא ללכת לשמוע מה אתה הכי תאהב.
DT880, Q701, DT990 זה שלושת הדגמים שאני ממליץ עליהם, אגב, כולם הולכים לא רע עם הm-stage (הQ701 במיוחד)
לכן ההמלצה שלי היא ללכת לשמוע מה אתה הכי תאהב.
DT880, Q701, DT990 זה שלושת הדגמים שאני ממליץ עליהם, אגב, כולם הולכים לא רע עם הm-stage (הQ701 במיוחד)
-
rollingsheet
-
- חבר שרק התחיל

תודה לכם על התגובה, אני כנראה אלך על ה-beyerdynamic dt880. בקשר לנוחות שלהם, האם הן נוחות גם עם משקפיים?
ובנוגע למגבר, ה-m-stage נראה לא רע אבל יש בו dac?
אשמח לעוד המלצות למגבר, אני חושב שעדיף אחד בעל צליל חם עבור ה-dt880.
שוב תודה.
ובנוגע למגבר, ה-m-stage נראה לא רע אבל יש בו dac?
אשמח לעוד המלצות למגבר, אני חושב שעדיף אחד בעל צליל חם עבור ה-dt880.
שוב תודה.
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
יש הנחה על הCorda Jazz, מגבר מושלם בשביל ה880.
עולה עכשיו 310$, אין לו DAC לכן הייתי מוסיף לו hifidiy בעוד 35$~.
בקשר למשקפיים, למרות שאני לא לובש משקפיים אני לא חושב שיהיה לך בעיה של אי נוחות.
עולה עכשיו 310$, אין לו DAC לכן הייתי מוסיף לו hifidiy בעוד 35$~.
בקשר למשקפיים, למרות שאני לא לובש משקפיים אני לא חושב שיהיה לך בעיה של אי נוחות.
אני רכשתי DT990 מאמזון לפני כשבוע וחצי
המחיר שלהם יחסית מאוד זול גם ביחס למחיר בארץ
הדגם שרכשתי 250OHM PRO
http://www.amazon.com/Beyerdynamic-DT-9 ... ords=dt990
המחיר שלהם עלה בערך ב20$ מאז שקניתי אבל אני לא חושב שתמצא זול יותר מזה
אמאזון ארה"ב שולחים לארץ גם
המחיר שלהם יחסית מאוד זול גם ביחס למחיר בארץ
הדגם שרכשתי 250OHM PRO
http://www.amazon.com/Beyerdynamic-DT-9 ... ords=dt990
המחיר שלהם עלה בערך ב20$ מאז שקניתי אבל אני לא חושב שתמצא זול יותר מזה
אמאזון ארה"ב שולחים לארץ גם
-
rollingsheet
-
- חבר שרק התחיל

אני אלך על ה-dt880 וכנראה שארכוש אותן מאמזון. בכל מקרה אני כנראה אלך על הגרסה הזולה ביותר שלהן.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
יש לי את הדיטי880 250אוהם..
מאוד מפוקסות. יותר מאשר HD600 וכו'.
אם אתה מחפש לשמוע את "קולות הזמרת" - זאת האוזנייה.
כן, גרסת ה 600אוהם טיפה נקייה יותר. אבל בגדול זאת אותה האוזנייה.
צור קשר אם מעוניין לשמוע.
מאוד מפוקסות. יותר מאשר HD600 וכו'.
אם אתה מחפש לשמוע את "קולות הזמרת" - זאת האוזנייה.
כן, גרסת ה 600אוהם טיפה נקייה יותר. אבל בגדול זאת אותה האוזנייה.
צור קשר אם מעוניין לשמוע.
-
rollingsheet
-
- חבר שרק התחיל

תודה על התגובות, אני אחכה עוד קצת עם הרכישה.
ועוד שאלה - יש לכם המלצה למגבר+dac נייד עד 300$ (במידה וקנייה של מגבר נייח לא תתאפשר) ?
ועוד שאלה - יש לכם המלצה למגבר+dac נייד עד 300$ (במידה וקנייה של מגבר נייח לא תתאפשר) ?
-
rollingsheet
-
- חבר שרק התחיל

כן לפעמים, וגם שיהיה אפשר להסתובב איתו בבית.