המלצות ל- Sony 50W805 \ Samsung F6400 \ F7500
ביקרתי במספר חנויות ונורא אהבתי את התמונה החלקה המתקבלת בדגם 50W805B של סוני.
קיבלתי עליה מחיר של 5300 ש"ח.
יש בה את התכונות שאני מחפש כגיימר וכצופה בHD - קצב רענון תמונה, input lag, זמן תגובה והכי חשוב- איכות התמונה המתקבלת ב2D, כולם ברמה מספקת. במיוחד אהבתי את התמונה החלקה שמתקבלת ביחס לשאר הטלוויזיות שהיו באזור.
הבנתי שההבדל העיקרי ואולי היחיד בין הדגם שציינתי לבין השאר בסידרה הוא קצב רענון התמונה:
Sony W805b: Motionflow 400Hz (200Hz)
Sony W815: Motionflow 600Hz (300Hz)
Sony W828/829: Motionflow 800Hz (400Hz)
מקור (לא יודע עד כמה המקור אמין אבל לא מצאתי אתר אחר שמסביר בצורה ברורה את ההבדלים בין בדגמים).
ראוי לציין שסמארט ו3D ממממש לא מעניינים אותי.
בנוסף, נורא התלהבתי מאיכות התמונה המתקבלת מהמסך samsung 46f7500 אבל הוא לא בטווח המחירים שאני יכול להתפשר ובנוסף יש את כל סוגיית ההגרלה של הפאנלים שאני חושש ממנה קצת. האם לסוני יש דבר דומה? והאם קיים הבדל משמעותי בין הדגמים בסידרה הנ"ל שמצדיקים את הטיפוס במחיר מלבד קצב רענון? תודה רבה
קיבלתי עליה מחיר של 5300 ש"ח.
יש בה את התכונות שאני מחפש כגיימר וכצופה בHD - קצב רענון תמונה, input lag, זמן תגובה והכי חשוב- איכות התמונה המתקבלת ב2D, כולם ברמה מספקת. במיוחד אהבתי את התמונה החלקה שמתקבלת ביחס לשאר הטלוויזיות שהיו באזור.
הבנתי שההבדל העיקרי ואולי היחיד בין הדגם שציינתי לבין השאר בסידרה הוא קצב רענון התמונה:
Sony W805b: Motionflow 400Hz (200Hz)
Sony W815: Motionflow 600Hz (300Hz)
Sony W828/829: Motionflow 800Hz (400Hz)
מקור (לא יודע עד כמה המקור אמין אבל לא מצאתי אתר אחר שמסביר בצורה ברורה את ההבדלים בין בדגמים).
ראוי לציין שסמארט ו3D ממממש לא מעניינים אותי.
בנוסף, נורא התלהבתי מאיכות התמונה המתקבלת מהמסך samsung 46f7500 אבל הוא לא בטווח המחירים שאני יכול להתפשר ובנוסף יש את כל סוגיית ההגרלה של הפאנלים שאני חושש ממנה קצת. האם לסוני יש דבר דומה? והאם קיים הבדל משמעותי בין הדגמים בסידרה הנ"ל שמצדיקים את הטיפוס במחיר מלבד קצב רענון? תודה רבה
נערך לאחרונה על ידי dicnd ב 05/07/2014 16:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
קראתי בביקורות שונות שיחס הניגדיות ורמת פירוט השחור של המסך אינו מרשים כמו במסך המתחרה מאותה קטגוריה של סמסונג (f6400). כשהלכתי לביג בוקס וה-f7500 הייתה לצד ה-w805 ההבדלים היו ברורים ברמת איכות המסך ולא שאני מופתע. אבל השאלה שלי היא האם f6400 מתקרבת לf7500 יותר מאשר ה-w805 ברמת איכות המסך (יחס ניגדיות ורמת פירוט השחור).
לא מצאתי f6400 בחנויות משום מה לצורך השוואה.
לא מצאתי f6400 בחנויות משום מה לצורך השוואה.
צר לי שאני מקלקל לך את החגיגה אבל אתה מתענין בסדרת 6400 שהיא טובה מאד לך על H6400dicnd כתב:קראתי בביקורות שונות שיחס הניגדיות ורמת פירוט השחור של המסך אינו מרשים כמו במסך המתחרה מאותה קטגוריה של סמסונג (f6400). כשהלכתי לביג בוקס וה-f7500 הייתה לצד ה-w805 ההבדלים היו ברורים ברמת איכות המסך ולא שאני מופתע. אבל השאלה שלי היא האם f6400 מתקרבת לf7500 יותר מאשר ה-w805 ברמת איכות המסך (יחס ניגדיות ורמת פירוט השחור).
לא מצאתי f6400 בחנויות משום מה לצורך השוואה....
שם יש מעבד חזק, היום הטלויזיה פרט לשידור מכבלים או לוין אפשר לעשות איתה עוד המון דברים ולכן יש משמעות לכשר העיבוד
לגבי צבעים וגוונים או תמונה וכל מיני דברים שאתה רואה אתה כבר תשפוט לבד
תתחדש
הבן אדם כותב לך שלא מעניין אותו הסמארט אז למה שהוא ישלם יותר על דברים שטותיים כמו מעבד סמארט מהיר יותר?tarpon כתב:צר לי שאני מקלקל לך את החגיגה אבל אתה מתענין בסדרת 6400 שהיא טובה מאד לך על H6400......
שם יש מעבד חזק, היום הטלויזיה פרט לשידור מכבלים או לוין אפשר לעשות איתה עוד המון דברים ולכן יש משמעות לכשר העיבוד
לגבי צבעים וגוונים או תמונה וכל מיני דברים שאתה רואה אתה כבר תשפוט לבד
תתחדש...
הסמארט אכן לא מעניין אותי. מעדיף לחבר את המחשב.
שאלה נוספת - אילו שינויים קיימים בין הפאנלים השונים של המסך 46f7500 של סמסונג? כי ההבדלי מחירים ביניהם מגיעים לסדר גודל של 1500 ש"ח ומסך ב-7000 ש"ח (שאני מאמין מורכב מהפאנל הפחות איכותי) אכן מדגדג את הטווח המחירים שראליים עבורי.
סטיתי קצת מנושא האשכול אבל החוסר בעומק התמונה של סוני ביחס לטלוויזיות של סמסונג מדאיג אותי מעט).
תודה!
שאלה נוספת - אילו שינויים קיימים בין הפאנלים השונים של המסך 46f7500 של סמסונג? כי ההבדלי מחירים ביניהם מגיעים לסדר גודל של 1500 ש"ח ומסך ב-7000 ש"ח (שאני מאמין מורכב מהפאנל הפחות איכותי) אכן מדגדג את הטווח המחירים שראליים עבורי.
סטיתי קצת מנושא האשכול אבל החוסר בעומק התמונה של סוני ביחס לטלוויזיות של סמסונג מדאיג אותי מעט).
תודה!