שלום לכולם, לאחר זמן עם מקינטה + פורלקס, קריאת יותר מידי שרשורים כאן הדביקה אותי....
הקצבתי לעצמי תקציב עד 6000 ש"ח למכונה + מטחנה, כשהמטרה היא אספרסו הכי טוב שאפשר, באופן חזרתי, עם עקום למידה קצר, ולעיתים רחוקות משקאות עם חלב.
מה אומרים המומחים על השילוב unica + bb05 ? לפי החישובים זה אמור לצאת טיפה פחות מ6000 אצלי בבית.
לא מצאתי משהו דומה בארץ במחיר הזה, או שאולי לא כיתתי רגליים מספיק?
תודה!
unica+bb05?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זאת מכונת סינגל בוילר אתה יודע?
כמה יעלה סט עם BZ10?
כמה יעלה סט עם BZ10?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
בחירה טובה אם מדובר בעיקר באספרסו כי לא נוח להמתין בין חליטה להקצפה.
המכונה מוציאה אחלה קפה ולמרות הדוד הקטנטן (חצי ליטר) ה PID דיי מייצב את העסק.
באופן אישי הייתי בוחר ב BZ10 גם במחשבה קדימה, ממש לא קשה להוציא ממנה אספרסו ברמה דומה ל E61 עם קולינג פלאש קצר אבל תרוויח מכונה שתמיד מוכנה גם להקציף במקביל ולדעתי אף יציבה יותר בטמפרטורת החליטה כי יש לה גם גופי חימום קטנים בראש והמים עוברים דרך מחליף חום בדוד גדול הרבה יותר (1.5 ליטר).
מה שתיקח מעולה.
לגבי המטחנה, אני לא מת על ה BB005 למרות שהיא טובה (וראיתי אותה בעבודה ליד ה UNICA), לדעתי עדיף ואריו או קומפאק K3.
בהצלחה.
המכונה מוציאה אחלה קפה ולמרות הדוד הקטנטן (חצי ליטר) ה PID דיי מייצב את העסק.
באופן אישי הייתי בוחר ב BZ10 גם במחשבה קדימה, ממש לא קשה להוציא ממנה אספרסו ברמה דומה ל E61 עם קולינג פלאש קצר אבל תרוויח מכונה שתמיד מוכנה גם להקציף במקביל ולדעתי אף יציבה יותר בטמפרטורת החליטה כי יש לה גם גופי חימום קטנים בראש והמים עוברים דרך מחליף חום בדוד גדול הרבה יותר (1.5 ליטר).
מה שתיקח מעולה.
לגבי המטחנה, אני לא מת על ה BB005 למרות שהיא טובה (וראיתי אותה בעבודה ליד ה UNICA), לדעתי עדיף ואריו או קומפאק K3.
בהצלחה.