המלצה לשלישיה הקדמית
עכשיו ככה יש תרמקולים של jbl lx55 רצפתיים וכל השאר כנראה אני יחליף.
סנטר עכשיו ככה אני צריך רמקולים שיעמדו על השולחן חשוב שלא יהיו ממעל 60 סנטימטר אפשר לגלוש ל65 עם הסנטר לא בעייה כי יש לי שולחן בכל האורך של החדר עכשיו או שהם יעמדו מתחת או למעלה.
עם הסנטר אין בעייה בגודל חשוב שהם לא יהיו מדפיים אני מעדיף רמקולים רצפתיים עם באס עשיר מאוד סראונד אני סתם ישים משו זה לא כזה חשוב כאילו אני מוכר את כל הסט שיש לי עכשיו.
היתי שם תמונה אבל אני כותב מהאייפון כי אני בעבודה אבל אפשר ליראות תמונה ותיאור בשרשור שלי התחדשתי pb13u היתי שם קישור אבל אני לא עובד הרבה עם האייפון.
התקציב הוא סביב ה6000 שקל גם יד שנייה זה בסדר אין לי בעייה רק שהרמקול יהיה במצב חדש ולא מוזנח כי לפי דעתי רמקול לה נהרס עם משתמשים בו הרבה ולא להפך אלא עם כן הבן אדם שמע חזק והתחיל להשרף לו הסליל.
אני אפילו חושב לקנות בנגלות כאילו חודש אחרי חודש ולעלות תתקציב .
אהה וגם הזמנה מחול מתקבל על הדעת.
תודה מראש לעוזרים. השולחן בגובה 70
סנטר עכשיו ככה אני צריך רמקולים שיעמדו על השולחן חשוב שלא יהיו ממעל 60 סנטימטר אפשר לגלוש ל65 עם הסנטר לא בעייה כי יש לי שולחן בכל האורך של החדר עכשיו או שהם יעמדו מתחת או למעלה.
עם הסנטר אין בעייה בגודל חשוב שהם לא יהיו מדפיים אני מעדיף רמקולים רצפתיים עם באס עשיר מאוד סראונד אני סתם ישים משו זה לא כזה חשוב כאילו אני מוכר את כל הסט שיש לי עכשיו.
היתי שם תמונה אבל אני כותב מהאייפון כי אני בעבודה אבל אפשר ליראות תמונה ותיאור בשרשור שלי התחדשתי pb13u היתי שם קישור אבל אני לא עובד הרבה עם האייפון.
התקציב הוא סביב ה6000 שקל גם יד שנייה זה בסדר אין לי בעייה רק שהרמקול יהיה במצב חדש ולא מוזנח כי לפי דעתי רמקול לה נהרס עם משתמשים בו הרבה ולא להפך אלא עם כן הבן אדם שמע חזק והתחיל להשרף לו הסליל.
אני אפילו חושב לקנות בנגלות כאילו חודש אחרי חודש ולעלות תתקציב .
אהה וגם הזמנה מחול מתקבל על הדעת.
תודה מראש לעוזרים. השולחן בגובה 70
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·istarmini כתב:http://www.hometheater.co.il/vp2085492#2085492...
יואב אני לא אוהב בוקשילף במקרה הכי גרוע אני יגזם תשולחן בשביל להכניס רמקולים גבוהים או שהם יעמדו הפוך על השולחן זה גם פתרון.
אני מחפש עוד מפלצת שתתאים לי למפלצת שבחדר.
אני אוהב תסאב הזה להתעורר איתו כל בוקר זה מה שעוזר לך לקום בשביל שתידע שתמיד צריך להתקדם אחרי הרמקולים החדשים אחרי חודש כנראה שאני יזמיין את הSB13U והוא ישב לי מתחת לספה בחדר.
זה ספה שבניתי לבד כן מעצים מתחת יש מקרר ולידו יהיה סאב.
אני לא אוהב רמקולים מדפיים אני אוהב רמקולים גדולים עם באס חזק וצליל נקי שלא יעשו לי רעשים כי אני שומע חזק(:.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לא תמצא רצפתיים בגובה 60 ס"מ כי לעניות דעתי פשוט אין כזאת חיה.
גם בעבר שעשו רמקולים כאלה כגון ה-JBL הקלאסיים מסדרה L שיש עליהם הרבה שרשורים בפורום וינטאג' הם אף פעם לא נחשבו לרצפתיים, פשוט למוניטורים פול ריינג', והתאימו להם סטנדים כדי להגביה אותם מהרצפה.
בקיצור, מדפיים גדולים ואיתניים זה כנראה מה שאתה מחפש. משהו עם וופר בקוטר 8 אינץ' כמו המוניטור אודיו סילבר 2, קליפש RB 81, פולק אודיו LSI 9, מורל אוקטאב 5.2, קאנטון קאראט 703DC וכד'...
גם בעבר שעשו רמקולים כאלה כגון ה-JBL הקלאסיים מסדרה L שיש עליהם הרבה שרשורים בפורום וינטאג' הם אף פעם לא נחשבו לרצפתיים, פשוט למוניטורים פול ריינג', והתאימו להם סטנדים כדי להגביה אותם מהרצפה.
בקיצור, מדפיים גדולים ואיתניים זה כנראה מה שאתה מחפש. משהו עם וופר בקוטר 8 אינץ' כמו המוניטור אודיו סילבר 2, קליפש RB 81, פולק אודיו LSI 9, מורל אוקטאב 5.2, קאנטון קאראט 703DC וכד'...
הקליפש ניראה ממש ממש טוב אבל כנראה שאני יצטרך לגזום תשולחן אין בעייה עם זה.
כנראה שאני יהיה חייב לעשות את זה בשביל להכניס רמקולים גדולים וחזקים.
חיפשתי במדור יד שנייה רמקולים אבל שינו שמה לא למה שאני רגיל מה שהיה הכוונה.
אתמול למשל ראיתי רמקול נחמד SAG 350 אני חושב ראיתי שהבן אדם מוגר אותם ב8500 ולמשל ראיתי שהרמקולים עולים באתר החברה 2000$ קצת מוזר אולי זה חיקוי ?
ישבתי כמה שעות טובות על מוצרים יד שנייה ולא ראיתי רמקול שמושך תעיין שלי.
עם אני לא ימצא משהו יד שנייה כנראה אני ילך על סרווין וגה הXSL15 שאין מה לעשות עושים 2 וופרים 15 זה ניראה לי יהיה טוב אבל מחפש משהו שלא יפיל לי כלכך תכיס.
אני לא מצליח למצוא רמקולים.
אני מחפש משהו שהוא 8 אינץ ומעלה עם מגנט מסיבי שלא יפול ויעשה רעשים של פאק פאק פק בעוצמות גבוהות.
כן כן כן זה הולך להיות בחדר שלי אני מחפש עוצמה ואיכות כמו הPB13U סאב מטורף.
אפילו עם יש פה בנאדם שרואה את זה ורוצה לשדרג תסט שלו שיציע תסט שלו במחיר לא מוגזם אבל שהרמקולים יהיו מטורפים ולא יפלו.
אני שומע 70% מוסיקה ו30% סרטים.
הרסיבר הוא של פיוניר VSX 323.
עם אני יצטרך אני יקנה מגבר ואפילו יחליף תרסיבור נכון שזה יקח קצת זמן אבל עדיף לקנות בשלבים ולהנות .
כי זאתי הנאה (:.
תודה מראש ושוב תודה לכל העוזרים.
כנראה שאני יהיה חייב לעשות את זה בשביל להכניס רמקולים גדולים וחזקים.
חיפשתי במדור יד שנייה רמקולים אבל שינו שמה לא למה שאני רגיל מה שהיה הכוונה.
אתמול למשל ראיתי רמקול נחמד SAG 350 אני חושב ראיתי שהבן אדם מוגר אותם ב8500 ולמשל ראיתי שהרמקולים עולים באתר החברה 2000$ קצת מוזר אולי זה חיקוי ?
ישבתי כמה שעות טובות על מוצרים יד שנייה ולא ראיתי רמקול שמושך תעיין שלי.
עם אני לא ימצא משהו יד שנייה כנראה אני ילך על סרווין וגה הXSL15 שאין מה לעשות עושים 2 וופרים 15 זה ניראה לי יהיה טוב אבל מחפש משהו שלא יפיל לי כלכך תכיס.
אני לא מצליח למצוא רמקולים.
אני מחפש משהו שהוא 8 אינץ ומעלה עם מגנט מסיבי שלא יפול ויעשה רעשים של פאק פאק פק בעוצמות גבוהות.
כן כן כן זה הולך להיות בחדר שלי אני מחפש עוצמה ואיכות כמו הPB13U סאב מטורף.
אפילו עם יש פה בנאדם שרואה את זה ורוצה לשדרג תסט שלו שיציע תסט שלו במחיר לא מוגזם אבל שהרמקולים יהיו מטורפים ולא יפלו.
אני שומע 70% מוסיקה ו30% סרטים.
הרסיבר הוא של פיוניר VSX 323.
עם אני יצטרך אני יקנה מגבר ואפילו יחליף תרסיבור נכון שזה יקח קצת זמן אבל עדיף לקנות בשלבים ולהנות .
כי זאתי הנאה (:.
תודה מראש ושוב תודה לכל העוזרים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אתה מחפש בודי של מרצדס 500 בשביל לחבר לו מנוע של פיאט 500.
זה לא רציני.
זה לא רציני.
טל כמו שכבר אמרתי ישתפר בעתיד ואם אני יצטרך הגברה אני יביא לו לאט לאט יהיה בסדר (:.
אני מבקש המלצה כמו שאנשים אמרו שאני לא יזמין תPB13U אני לאט לאט משדרג הכל .
ועוד שבוע אני ישאר בלי סט של רמקולים רק סאב ורסיבר....
אז אני דיי צריך תהמלצה וכיוון על מה לללכת.
המוזיקה שאני שומע היא בעיקר טראס היפהופ שחורה ומינסטרים כאלו מגניבים ומזרחית(שירי נשמה)חחח (:.
תודה לעוזרים שיעזרו לא לדאוג לאט לאט אני ירכיב סט לפנים אבל צריך משהו רציני.
הקטע של השינוי הולך ככה שאני לא יצטרך להשקיע בכמה שנים הקרובות ולא למכור ולקנות פשוט רוצה משהו רציני שישאר לפחות ל10 שנים הקרובות(:.
אני מבקש המלצה כמו שאנשים אמרו שאני לא יזמין תPB13U אני לאט לאט משדרג הכל .
ועוד שבוע אני ישאר בלי סט של רמקולים רק סאב ורסיבר....
אז אני דיי צריך תהמלצה וכיוון על מה לללכת.
המוזיקה שאני שומע היא בעיקר טראס היפהופ שחורה ומינסטרים כאלו מגניבים ומזרחית(שירי נשמה)חחח (:.
תודה לעוזרים שיעזרו לא לדאוג לאט לאט אני ירכיב סט לפנים אבל צריך משהו רציני.
הקטע של השינוי הולך ככה שאני לא יצטרך להשקיע בכמה שנים הקרובות ולא למכור ולקנות פשוט רוצה משהו רציני שישאר לפחות ל10 שנים הקרובות(:.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים