אוזניות לגיימינג + מיקרופון

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
FakeMelon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

תראו, אני פשוט צריך אוזניות לגיימינג אך ורק מKSP:
http://ksp.co.il/?select=.1304..242.&li ... maxprice=0
אני צריך שהאוזניות יהיו טובות כמובן לגיימינג ואני צריך שהמיקרופון שלהם גם יהיה ממש טוב. כלומר שילוב של השניים, אוזניות ומיקרופון טובים כמה שאפשר.
תקציב: 290-390. החריגה כבר כלולה בתקציב. (כמובן שאם יש משו שהוא פי מאה יותר טוב ועולה רק עוד 10 20 שקל אז נא להגיד לי, ברור שאקח אותו!).
הבנתי שחשוב הכרטיס קול או משו אז הנה המפרט של המחשב: http://www.tms.co.il/preview/spec/e4ktgyx6 (לא רואה פה שום כרטיס קול משום מה? :O)
והנה הרשימה של האוזניות שאספתי לעצלנים, זה צריך להיות כנראה אחד מאלו:
Razer Carcharias
Corsair Vengeance 1400 Analog
Roccat Kulo Virtual 7.1 USB
Roccat Kave Solid 5.1
Logitech G230 Stereo Retail
Roccat Kulo
SpeedLink Medusa NX USB 7.1/5.1

אגב, אני לא מבין תהבדלים בין 2.1,5.1,7.1.. כאילו הבנתי שזה משו עם לשמוע גם מאחורה וזה.. אז כן, כאילו נשמע לי שזה ממש חשוב לשמוע מאחורה בקטע של גיימינג אז תשתדלו לשים לב גם לזה.. ולדברים הבסיסיים כמו נגיד שזה יהיה נוח בלמעלה שלא ילחוץ ושלא יהיה לוהט באוזניים אחרי חמש דקות אחרת אי אפשר לשחק ככה..
גם הבנתי שדרך USB אולי זה פחות טוב? שמעתי מכמה אנשים שזה נהרס להם יותר מהר.. אז לא יודע..

תודה :)

midian
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43

שליחה #2 

הכרטיס קול שלך מובנה בתור צ'יפ על הלוח אם:
http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=4150#sp

FakeMelon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

midian כתב:הכרטיס קול שלך מובנה בתור צ'יפ על הלוח אם:
http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=4150#sp
...
·שזה אומר? שהוא לא מיועד לגיימינג? כי אני קניתי מחשב גיימינג..

midian
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43

שליחה #4 

אין לי ממש מושג רק ציינתי עובדה :-)

מאמין שזה מספיק טוב לגיימינג אבל
מניח שמומחים ממני יוכלו לעזור לך בהמשך.

FakeMelon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

midian כתב:אין לי ממש מושג רק ציינתי עובדה :-)

מאמין שזה מספיק טוב לגיימינג אבל
מניח שמומחים ממני יוכלו לעזור לך בהמשך.
...
·תודה.. אחכה למומחים :) כתוב בקישור ששלחת שהוא מקבל 5.1 7.1 ככה שאני אופטימי..

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #6 

האזניות שמדמות 5.1 הן כמו כרטיס קול חיצוני (או DAC, איך שתרצה לקרוא לזה) והן מתחברות ב USB. כלומר שהן עובדות רק עם מחשב ולא עם חיבור 3.5 מ"מ. הן עושות הדמייה של סראונד ולמעט מהן אפילו יש יותר מדרייבר יחיד באוזן. זה פחות טוב למוסיקה.
לא חושב שיש אזניות עם חיבור USB וגם 3.5 מ"מ. אז קודם תחליט אם זה חשוב לך שיהיה אפשר לחבר אותן למקור אחר כמו טלפון או אייפד עם ה 3.5 מ"מ. ואם חשוב לך יותר מוסיקה או גיימינג. למוסיקה עדיף סטריאו.
אז אחרי שהחלטת על 3.5 מ"מ או סראונד כלשהו, אני הייתי ממליץ על Logitech ו Razer. שתי חברות ששמעתי אזניות גיימינג שלהן והן נשמעו אחלה (לא את הדגמים שציינת אבל בכל זאת).

FakeMelon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

freedom_il כתב:האזניות שמדמות 5.1 הן כמו כרטיס קול חיצוני (או DAC, איך שתרצה לקרוא לזה) והן מתחברות ב USB. כלומר שהן עובדות רק עם מחשב ולא עם חיבור 3.5 מ"מ. הן עושות הדמייה של סראונד ולמעט מהן אפילו יש יותר מדרייבר יחיד באוזן. זה פחות טוב למוסיקה.
לא חושב שיש אזניות עם חיבור USB וגם 3.5 מ"מ. אז קודם תחליט אם זה חשוב לך שיהיה אפשר לחבר אותן למקור אחר כמו טלפון או אייפד עם ה 3.5 מ"מ. ואם חשוב לך יותר מוסיקה או גיימינג. למוסיקה עדיף סטריאו.
אז אחרי שהחלטת על 3.5 מ"מ או סראונד כלשהו, אני הייתי ממליץ על Logitech ו Razer. שתי חברות ששמעתי אזניות גיימינג שלהן והן נשמעו אחלה (לא את הדגמים שציינת אבל בכל זאת).
...
·אני יגיד לך ככה, אני בראש ובראשונה קונה את האוזניות בשביל גיימינג. זאת המטרה הראשית. אבל תאכלס אני אוהב לשמוע מוזיקה במחשב ואני אשמח לשמיעת מוזיקה באיכות גבוהה! בקיצור, המטרה של האוזניות בעיקרון לגיימינג אבל אני אשמח לשמוע בהם מוזיקה בצורה טובה.
אני אשמח אם תסתכל על האוזניות שדווקא הבאתי כי אלו האפשרויות היחידות שלי. אני קונה אך ורק מKSP מהעמוד ששלחתי (כי יש לי שם זיכוי).
אגב לא אני לא הולך להוציא אותם מהמחשב. זה אוזניות למחשב וחשוב לי שהמיקרופון יהיה ממש טוב! אני מדבר כל היום בסקייפ וזה נורא נורא חשוב המיקרופון! אני לא הולך להסתובב עם אוזניות ומיקרופון בחוץ מן הסתם אז אין דאגה לגבי חיבור למכשירים אחרים, אלו אוזניות למחשב.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי FakeMelon ב 30/06/2014 22:17, נערך פעם 1 בסך הכל.

FakeMelon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

הודעה בטעות.

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #9 

נראה לי הייתי הולך על הלוג'יטק. G230. או אם יש לך עוד תקציב ולא אכפת לך שזה ב USB אז על ה G430.
לא שמעתי אף אחת מהן אבל אני אוהב מוצרים של לוג'יטק באופן כללי במיוחד את המוצרים לגיימינג. חוץ מזה, אחריות שנתיים.

FakeMelon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

freedom_il כתב:נראה לי הייתי הולך על הלוג'יטק. G230. או אם יש לך עוד תקציב ולא אכפת לך שזה ב USB אז על ה G430.
לא שמעתי אף אחת מהן אבל אני אוהב מוצרים של לוג'יטק באופן כללי במיוחד את המוצרים לגיימינג. חוץ מזה, אחריות שנתיים.
...
·אין פה אחד שיותר טוב מהלוג'יטק? מבחינת גיימינג+מוזיקה+מיקרופון?
http://ksp.co.il/?list_compare=.8364..21437..13916
כעיקרון אחרי הרבה מחקר אתמול אני די מתמקד על ההכי שמאלי (שגם לו יש שנתיים אחריות)..
מה אתה אומר?
אגב, אשמח לדבר בסקייפ אם תרצה..

hellfe
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #11 

יש לי לוג'יטק חדש G35 מדהימות
(השתמשתי בו שעתיים שלוש ) שאני מוכר ב350 שח (בגלל שהוא רק USB ולא ידעתי ואני מחפש עכשיו אוזניות של 3.5 אינץ)
אם אתה מעוניין תגיד לי

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”