מודם של בזק

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום אני רוצה לקחת את המודם של בזק ה dsl t&w699u ואני רוצה לדעת מה צריכים לעשות אני קונה את המודם

ואז מחבר את החיבור lan שלו לראוטר שלי לחיבור wan וזהו נכון? אם זה משנה הראוטר שלי זה tp link 1043nd v2

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #2 

כן.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4938
נתן תודות: 523 פעמים
קיבל תודות: 690 פעמים

שליחה #3 

אתה צריך כמובן להגדיר את הנתב (שם משתמש / סיסמה אצל הספק, רשת אלחוטית, וכד') אבל מבחינת החיבור נטו - בהחלט . כבל אחד כמו שתיארת.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

sigamore כתב:אתה צריך כמובן להגדיר את הנתב (שם משתמש / סיסמה אצל הספק, רשת אלחוטית, וכד') אבל מבחינת החיבור נטו - בהחלט . כבל אחד כמו שתיארת.
...
·אבל הבנתי ממישהו אחר פה בפורום שאמר שצריכים להגדיר את המודם כ bridge בשביל שהוא יהיה רק מודם (חח זה מצחיק אבל כן

ככה הוא אמר והוא התכוון למודם ולא ראוטר משולב מודם אז אתה בטוח שלא צריכים לעשות למודם bridge? כי גם באתר של בזק

הם עשו מדריך של המודם ויש שם לעשות למודם bridge שהוא יהיה רק מודם ושהוא לא יתן בכלל אינטרנט)

Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

Internet כתב:
...
...
·אבל הבנתי ממישהו אחר פה בפורום שאמר שצריכים להגדיר את המודם כ bridge בשביל שהוא יהיה רק מודם (חח זה מצחיק אבל כן

ככה הוא אמר והוא התכוון למודם ולא ראוטר משולב מודם אז אתה בטוח שלא צריכים לעשות למודם bridge? כי גם באתר של בזק

הם עשו מדריך של המודם ויש שם לעשות למודם bridge שהוא יהיה רק מודם ושהוא לא יתן בכלל אינטרנט)
...

Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

NegativeIQ כתב:כן.
...
·
אבל ראיתי בפורום שמישהו אמר שצריך לעשות למודם bridge אז מה צריכים באמת לעשות? פשוט לחבר רגיל את המודם לראוטר

וזהו? (את ההגדרה של pppoe אני יודע לבד זה לא הבעיה) רק אני צריך לדעת מה לעשות כי איך שהבנתי המודמים של בזק מגיעים אם

אינטרנט מובנה (רק דרך קווי) וצריכים לעשות לו bridge בשביל שיהיה רק מודם זה נכון? בבקשה תגיבו כי אני רוצה לקנות היום!

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4889
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #7 

פשוט תקרא כאן

Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

ufffnick כתב:פשוט תקרא כאן
...
·מה הקשר? אני ידעתי את הקישור שהבאת לי ממזמן וזה לא אומר לי כלום (ואם נתייחס באמת לקישור שהבאת אפילו שם כתוב הגדרת המודם

כ bridge) אז בגלל זה אני אומר שוב למה צריכים לעשות למודם bridge? ואיך זה אפשרי לעשות למודם bridge זה כבר מודם בקיצור

אם אתה מבין בוא תענה על 2 שאלות פשוטות

1 אם אני משתמש במודם dsl 699u שזה מודם שנותן 100 מגה ואני מחבר אותו לראוטר שלי tp link 1043nd v2 אני צריך לעשות משהו מיוחד

במודם?

2 למה משתמש ה bridge במודם?

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #9 

@Internet
·
RTFM
עמוד 10.

Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

ufffnick כתב:@Internet
·
RTFM
עמוד 10.
...
·מה קשור עמוד 10???? אין שם בכלל עמוד 10 במקום לעזור אתה סתם מעצבן בקיצור למה אתה מתכוון עמוד 10? אתה מתכוון

במדריך התקנה המלא של המודם? כי אם כן אז עמוד 10 לא קשור לשאלה שלי ככה מה הבעיה לענות על השאלה ששאלתי אם אתה לא

עוזר אז אל תגיב גם אתה אומר דברים שלא קשורים וגם אתה לא עוזר! אני חושב שמצאתי את מה שהתכוונתי שיש את המדריך

של הגדרת bridge וזה הופך אותך רשמית או למטומטם או לחוסר בהבנת הנקרא כי שאלתי במפורש שאלה שמה שאתה מביא לי לא קשור

אז עזוב כי חוץ מלכתוב הודעות אם חוסר הבנה אין לך מה להציע פה אז אני ישמח אם יש מישהו אחר שמבין ויענה לי 2 השאלות

הפשוטות ששאלתי
נערך לאחרונה על ידי Internet ב 03/07/2014 15:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #11 

כמה קשים אפשר להיות? תהפוך את המודם לברידג' ותחבר אליו את הראוטר.
אלעד

Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

Elad8 כתב:כמה קשים אפשר להיות? תהפוך את המודם לברידג' ותחבר אליו את הראוטר.
...
·וואי באנה אתם משגעים אותי!! תחליטו 2 אנשים בהתחלה כתבו שלא צריך לעשות bridge פשוט לחבר תמודם לראוטר וזהו נגמר הסיפור

עכשיו אתם אומרים שצריך לעשות bridge תחליטו!!!! שיגעתם אותי

ובשביל מה צריך לעשות למודם bridge? זה כבר מודם כל הקטע אצלו שלא צריכים לעשות bridge כי זה מודם מוכן לא?

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #13 

שני האנשים בהתחלה טועים. זה לא מודם במלוא מובן המילה. יש לו DHCP שיעשה לך בעיות אם תחבר לו ראוטר. תהפוך אותו לברידג'. נקודה.
אלעד

Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #14 

Elad8 כתב:שני האנשים בהתחלה טועים. זה לא מודם במלוא מובן המילה. יש לו DHCP שיעשה לך בעיות אם תחבר לו ראוטר. תהפוך אותו לברידג'. נקודה.
...
או זה מה שרציתי תשובה פשוטה ונכונה זהו תודה רבה על העזרה

רק בשביל שאני ידע שאני עושה הכל נכון אני קונה את המודם ואז אני מחבר כבל רשת rj45 אחד למודם ואחד למחשב שלי ושם אני נכנס

ל 10.0.0.138 שם משתמש וסיסמא admin ואז אני מגדיר אותו כ bridge ואז מחבר אותו לראוטר שלי נכון?

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #15 

@Internet
·
RTFM

הכל כתוב שם, כולל התשובה של אלעד.

Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #16 

·
RTFM

הכל כתוב שם, כולל התשובה של אלעד.
...
·
מה אתה משחק את עצמך RTFM עלק הכל היה כתוב שם מה שהיה כתוב זה להגדיר את המודם כ bridge זה לא ענה לי על השאלה אז מה

התשובות הסתמיות האלו? אני שאלתי למה צריכים לעשות למודם bridge ואלעד אמר שהמודם בא אם dhcp וככה הוא מחלק כתובות

אז זה לא ממש מודם במובן המילה מודם אז במקום לשחק את עצמך אם RTFM תחשוב קודם לפני שאתה כותב זה עצה לחיים זה שהיה

שם מדריך לעשות את המודם ל bridge אני ידעתי אבל אל ידעתי למה צריכים לעשות טוב בקיצור אתה לא עזרת ואלעד כן אז תודה אלעד

וזהו סגרו את הנושא!

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #17 

@Internet
·
להוראות התקנה יש לקרוא את מדריך ההגדרה המלא או זה שמנחה המרה לbridge.
שים לב להערה שבחלק הזה.
פשוט תקרא את המדריך.
 פשוט תקרא את המדריך.

Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #18 

·
להוראות התקנה יש לקרוא את מדריך ההגדרה המלא או זה שמנחה המרה לbridge.
שים לב להערה שבחלק הזה.
...
·טוב קודם כל זה לא בעמוד 10 זה ב 5.2 ובסדר אני לא הייתי עובר עכשיו מילה מילה במדריך בשביל לחפש

בלי קשר היית יכול פשוט לאמר במשפט אחד כמו שאלעד עשה בשביל מה עשית את כל הפרוצידורה?

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #19 

@Internet
·
אם היית קורא את המדריך, היית מבחין בנקל כי סעיף ב 5.2 שהינו הראשון הפורט את תהליך ההתקנה, ישנה ההערה שעונה על שאלתך הראשונה.
באופן מפתיע לחלוטין, בפינה הימנית למטה תמצא את מספר העמוד של הסעיף הנ"ל, עמוד 10.
עובדה מזעזעת זו רק מדגישה שפשוט לא קראת, וחבל.

רות? סוף.
שים לב מה כתוב בפינה התחתונה מצד ימין.
 שים לב מה כתוב בפינה התחתונה מצד ימין.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”